Hop til indhold
mi2000

Nu skal den rette vælges (anal)

Recommended Posts

Hej alle. 

Ikke fordi jeg har været på specielt mange, men tror at dem jeg vælger er gjort desperat på dagen hvor liderligheden tager over. 

Jeg tænker at jeg nu er nede på en liste som jeg mener er de rette kvinder, hvor nogle er mere sikre end andre. 

Jeg søger analsex, ingen tvivl. Kan simpelthen ikke få nok og så vil jeg gerne prøve analgape (men min pik er måske for lille, men det skal prøves). Elsker også at slikke røven.

personer på listen:

trinemuz (mest på Fyn), Jasmin (normalt Nørrebro men kommer på ferie i Jylland), Cathrine fra PD (fine anmeldelser), Amanda (tror nok hun har lavet porno), Massage-Sara (fordi der er noget frækt over hende), Judith (gode anmeldelser), DinaG (har skrevet med hende og lyder skøn), Molly fra Kolding.

Folk må gerne byde ind med tilbagemeldning så jeg kan komme ned på en mindre liste. Gerne folk der har prøvet flere fra listen, så I har noget at sammenligne med. HUSK at det er analsex (og mine fantasier jeg beskrev) der tænder mig, så venligst kun kommenter hvis I har erfaring med dette. I må gerne byde ind hvis der er en fræk pige som absolut mangler på listen.

Kvinder der læser med og som mener du kan gøre noget godt for mig må gerne skrive til mig.

 

Redigeret af mi2000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke det er et job for Jasmin? Hun titulerer jo sig selv som Analdronningen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jasmin og DinaG er mine foretrukne indtil videre. Jasmin måske første valg, da hun med sikkerhed vil levere det jeg tænder på. På 3 og 4 er Cathrine og Judith. 

Redigeret af mi2000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil anbefale Molly i Kolding - hun elsker simpelthen at få den bagfra. Og har du først været der et par gange så forstår hun at fyre op under dig når du booker en tid hvis du spørger efter en fræk sms. Har efterhånden været der en del gange og det bliver bare bedre og bedre... Har også prøvet trinemuz men det ligger langt tilbage og det var heller ikke dårligt men oplevelserne med Molly har bare været bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lykkedes ikke at fange Jasmin og få det timet og derfor blev det et møde med DinaG. Rigtig sød og naturlig pige, men dejlige former og en fin krop. Helt klart en dejlig tur med hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...