Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Jeg kan se at der er et par opslag om www.hyggepigen.dk der er et par år gamle. Er der nogen, der kan give et lidt mere opdateret billede af om Karina er et besøg værd?. De ting, som hun skriver med laangsom fransk og en meget stram mis lyder jo meget tiltalende :-)

vh

Tjon

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende for en del år siden 6-7 år vil jeg tro.

nu har jeg lige været inde på hendes hjemmeside igen, og jeg vil mene at det er de samme billeder som dengang, jeg mener dog at der var flere dengang.

billederne passede meget godt med virkeligheden.

hun var sød og fræk, men ikke nogen pornomodel mere en fræk husmor.

jeg fik "lov" til at komme i munden på hende, hun sagde at det ikke normalt var noget hun normalt gjorde... meeen mon ikke det er sket før.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil ikke anbefale. Havde fornøjelsen da hun for mange år siden var tilknyttet Hvidovrepigerne. Hendes billeder stammer fra dengang. Gav det skud for et par år siden, da hun efter en tur til Roskilde slog sig ned i Ishøj. Blev skuffet. De mellemliggende ca. 10-15 år har føjet mindst 25 kg til den ellers ret lækre petite pige. ydelsen? Tja - ikke det store at skrive hjem om, hverken første eller anden gang.

Hun burde opdatere billederne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej jesus.

Jeg er virkelig ked af at læse, at du har haft 2 kedelige oplevelser hos/med mig. Hvis man synes, at det går for langsomt, eller hvis man ønsker en anden stilling, så er man velkommen til at åbne munden og sige det. Vi er jo sammen om hyggen.

 Jeg reklamerer jo netop med blid, langsom fransk og langsomt samleje.

Du har ret i, at jeg bruger mine gamle billeder og burde opdatere dem. Da jeg var hos Hvidovrepigerne, vejede jeg ca. 49 kg. Ved du, hvor meget 25 kg fedt fylder? Jeg vejer i dag ca. 56 kg, så jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde over din uhøflige anmeldelse. Ja, en del af de 6 - 7 kg har sat sig meget uklædeligt på min mave, det vil jeg give dig ret i. Men Tjon spørger faktisk om mit laaangsomme fransk og min stramme mis, hvilket du ikke kommenterer med eet ord. I hvert fald fik du afskrækket ham fra at besøge mig, så jeg håber med dette indlæg, at du tænker lidt nøjere over, hvad du ”lukker ud” i dine kommende anmeldelser. Mvh Karina, www.hyggepigen.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Arg helt ærlig hvis du har været i branchen i omkring 10 år så er det mindste du kan gøre sgu lige at opdatere dine billeder da det er din krop og udseende du sælger Come on altså... 

Følg lige lidt med ik frøkken.. lugter lidt af at du nok har været for længe i branchen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jeg kan jo kun give dig ret. At det er noget sjusk fra min side. Men ham, jeg vil have skal fotografere mig, er gift og kan ikke så nemt slippe hjemmefra. Ydermere er det ham, der skal lægge billederne ind, for det kan jeg ikke selv.
 
Alle billeder på min hjemmeside er fra 2008. Rundt omkring på andre frække sider har jeg andre billeder liggende, som max kan være 9½ gamle. Ikke 10 – 15 år, som en vis herre her fra Eroguide påstår. Men han har det jo også med at overdrive.
 
Jo, jeg vil arbejde på sagen. Ihvertfald må jeg finde en løsning på det. Knus og god dag, Karina

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Karina tre gange for 2-3 år siden. Ydelsen var der absolut intet galt med... og jeg kom jo tilbage af en grund :-)

Når man er i det rette humør er langsom sex fantastisk!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...