Hop til indhold
xo-nix

Liberty - luksusbordel i Berlin - Vanessa, Ina og Lara

Recommended Posts

Har været et par uger i Berlin i sommer og havde her lejlighed til at møde flere kaufmich-piger (se https://www.eroguide.dk/forum/topic/40932-piger-fra-kaufmich-i-berlin/ ) og nedenfor er oplevelser fra Liberty


http://libertyberlin.de/vanessa.html
70€ (20 min 40€, megafransk 30€)

Jeg trængte til at få lettet trykket og havde egentlig bare lyst til et blow. Valgte at slå et smut forbi Liberty, som jeg har været hos 1 gang før for et par år siden.

Stedet er virkelig luksus. Man ringer på, bliver lukket ind af en ældre telefondame og ført ind i et venteværelse. Hun sagde med det samme at hun ville sende pigerne ind, men klog af skade fra sidste gang (hvor jeg var stresset over de mange piger og at skulle spørge hver især til ekstraydelser), fik jeg fremstammet at jeg havde tænkt mig 20 minutter med französich ohne bis zum schluss (megafransk), som telefondamen straks rettede til franz. total (selvom de på hjemmesiden kalder det b. z. ende).

Telefondamen havde dårligt forladt mig før den første pige kom ind, wauw:
Vanessa, som jeg fra hjemmesiden havde et godt øje til, og hun virkede helt ekstremt sød i virkeligheden (og synes egentlig hun ser bedre ud i virkeligheden end på billederne!)

Nå, men det stoppede ikke her. Efter Vanessa smilende havde forladt mig, måtte jeg vente et par minutter, hvorefter 6 andre piger kom ind at hilse. I alt tog sceancen 5 minutter, og efter den sidste pige kom telefondamen ind for at høre hvilken pige jeg ønskede og hvad jeg ønskede at drikke.

De andre piger jeg hilste på var (jeg noterede det på min mobil undervejs, for at kunne huske navnene når jeg skulle vælge).
http://libertyberlin.de/viktoria.html
http://libertyberlin.de/monique.html
http://libertyberlin.de/carmen.html
http://libertyberlin.de/mirabella.html
http://libertyberlin.de/lola.html
http://libertyberlin.de/sammy.html

Havde Vanessa ikke været der, havde jeg formentlig valgt Viktoria eller Mirabella.

Efter et øjeblik kom Vanessa og hentede mig og takkede mig for at have valgt hende - selv tak. :D
Der var åbenbart lidt tryk på, så det tog lidt tid at finde et tomt værelse (og komme rundt på gangene uden at se andre mænd, så flere letpåklædte piger på vejen (også nogen jeg ikke havde hilst på). Det lykkedes Vanessa at finde et værelse og hun beklagede meget, at det blev værelset med handikapskilt, men jeg tog det ikke personligt. ;-) Til gengæld kunne jeg konstatere at jeg (hvis jeg skulle blive kørestolsbruger) skal flytte til Berlin. Spa'en på værelset var med lift, så pigen(?) kunne lifte en over i spaen.
Jeg glemte at nævne, at Vanessa havde en lille bakke med sig, med drikkevarer og vingummibamser og i venteværelset var en skål med Werthers echte.

Tilbage til det væsentlige. Vanessa var i høje hæle, g-streng og BH, jeg smed hurtigt alt tøjet og begyndte at kærtegne og blive kærtegnet. Hurtigt tog Vanessa alt tøjet af og jeg kunne konstatere at hendes brystvorter var ganske modtagelige for berøringer. Blowet startede med mig stående, mens vanessa sad på sengekanten men efter lidt tid ændrede jeg det til at ligge, så jeg kunne udnytte loftspejlet til at se lidt mere af Vanessa. Efter afslutning (og det obligatorisk toiletbesøg for glædespige efter megafransk) kom Vanessa tilbage og tog sig god tid med hyggesnakke på kombineret tysk/engelsk. Vanessa taler meget begrænset engelsk og mit tyske er ikke prangende, men vi kom igennem en hyggelig smalltalk hvor jeg snakkede engelsk/tysk og Vanessa talte tysk. Vanessa undskyldte sit sparsomme engelsk med at hun var "DDR-kind", men hun måtte dog erkende at det eneste hun huskede fra DDR var hvad hun var blevet fortalt senere (og at fødselsattesten var fra DDR). :-)

Eneste klagepunkt til Liberty er, at jeg synes de har lidt mange tillæg, men de står fint forklaret på de enkelte pigers side og på bordellet er fine og udførlige prisskilte.


Jeg ville egentlig have besøgt Vanessa igen til en times hygge, men det passede ikke så godt med min tidsplan.


http://libertyberlin.de/ina.html
Jeg troppede op om formiddagen på min hjemrejsedag for at få taget trykket velvidende at Vanessa først mødte ind senere på dagen.

Jeg blev på ny budt indenfor og jeg fik igen ønsket tungekys og megafransk. Lineuppet var lidt tyndere denne gang:
http://libertyberlin.de/ina.html
http://libertyberlin.de/sabine.html
http://libertyberlin.de/agata.html
http://libertyberlin.de/mirabella.html

Ina blev valgt, men overvejede også kraftigt Mirabella. Agatha tror jeg at jeg tidligere har besøgt hos Tiffany på Ritterstrasse (som nu er lukket) og huskede hende ikke som en jeg havde lyst til fornyet besøg hos.
Ina kom hurtigt tilbage og hentede mig med det lille fad med vand og vingummier og fulgte mig til et af værelserne. Jeg startede med at sige at jeg gerne ville have en time, hvorefter hun straks forsøgte mersalg med om jeg ville i pool, hvilket jeg takkede nej til. Herefter nævnte jeg mine ekstra ønsker (som jeg går ud fra at mutter allerede havde sagt). Til megafransk sagde hun at det kostede 50€. Da jeg spurgte om det ikke kun var 30€ (og ovenikøbet kunne pege på prislisten på døren), fortalte hun at det var 20 for blow uden og 30 for afslutningen, men man kunne åbenbart godt nøjes med den mærkelige kombination blow med kondom for så til aldersidst at fjerne kondommet. Det er muligt at hendes prissætning er så aparte, men det passer ikke med mine forrige besøg på stedet og jeg har meget svært ved at forstå hendes egen prisside på den måde - http://libertyberlin.de/ina-preise.html . Jeg følte at hun prøvede at snyde mig og jeg takkede derfor nej. Hun fortsatte med at være sød og høflig trods jeg forlod hende og spurgte om jeg ikke ville have noget af "mit" mineralvand, hvilket jeg afstod og blev straks lukket ud. Overvejede kortvarigt om jeg skulle ringe på igen og bede om Mirabella, men tænkte at optakten var dårlig, så jeg afstod.


http://libertyberlin.de/lara.html
170€ (1 time 120€, megafransk 30€, tungekys 20€)

Besluttede mig for om at prøve at forsøge at besøge stedet igen om eftermiddagen lige ved vagtskifte når Vanessa skulle være kommet på arbejde. Det viste sig at Vanessa desværre havde måttet melde sig syg pga. varmen, men jeg fik hilst på det nye lineup.

http://libertyberlin.de/ina.html (som ligeså snart hun så det var mig var på vej ud af døren :D)
http://libertyberlin.de/sammy.html
http://libertyberlin.de/lara.html
http://libertyberlin.de/mirabella.html (som jeg nu hilste på for 3. af 3 besøg hos Liberty under mit Berlin-tur)
http://libertyberlin.de/lola.html


Lara blev valgt. Samme procedure som før, blot fraset at fadet nu også inkluderede et shotglas med mundskyl hvis jeg ønskede (hvilket jeg gjorde). Lara og jeg satte os ned for at aftale ydelser da vi kom til værelset og Lara informerede om at hun ikke tilbød at blive slikket og spurgte om det var ok, det var det. Jeg tog et bad (efter eget ønske) og mødte hefter Lara. Vildt skøn og fræk krop, dejlige tungekys og intimitet. Billederne passer fint, men der er vist retoucheret lidt kropsudsmykninger. Jeg vil klart forsøge at besøge Lara igen næste gang jeg er i Berlin, da det var en super oplevelse. Nogen vil formentlig (udover manglende fransk til hende) se det som et turnoff at Lara ikke sparede på glidecremen inden samlejetet og jeg kunne konstatere at jeg stod på gaden præcist 1 time efter jeg var gået ind i opgangen, men jeg følte på intet tidspunkt hastværk og vi nåede 2 runder og skøn intim hyggesnak midtvejs.

 

Trods smutteren fra Libertys side med Ina, så virker Liberty som et virkeligt klassested. Inden besøget i år, havde jeg for et par år siden besøgt stedet en enkelt gang (med god oplevelse) og har nu haft 2 nye besøg med virkelig høj standard (og meget stor gentagelseschance, hvis jeg skulle få muligheden for det). Kort sagt: Liberty kan anbefales!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...