Hop til indhold
thakid

din første gang?

Recommended Posts

Gentlemants og GPer husker du din første gang? :-D

Husker den, som den som var det i går. Det var før Eroguide, der var godt nok Hedomax men fulgte ikke meget med derinde. Jeg var liderlig, fandt en Escort annonce på EB med nogle flotte model billeder, fedt hende skulle det være og bookede en time. Jeg havde gjort værelset klar med levende lys og champagne på køl, hun var fra Ungarn virkede slidt og slet ikke hende på, men sød. Vi snakkede nok lidt for lang tid, men jeg var jo noob, midt i sexakten ringede hendes ur, tiden var udløbet og hun havde desværre en aftale lige efter så kunne ikke forlænge.

Pis, jeg var desperat det var midnat. Fandt en anden annonce, en dansk pige som var fra Silkeborg, hun kunne godt komme til Århus, jeg kørte ud for at hæve flere kontanter. Hun ankom, ung og lidt buttet i forhold til billeder. Spurgte om hun ønskede noget at drikke, nej hun ville bare til sagen, skubbede mig ned i sengen gav bj, godt knald. Det var en lang nat, 4000 fattigere, nogle begynder fejl, men oplevelser og erfaringer rigere. 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...