Hop til indhold
Markild

Smukke bryster

Recommended Posts

ezgif.com-maker

En undersøgelse, lavet af to velrespekteret sexundervisere, påstår, at 1% af kvinder kan få en orgasme ved udelukkende at stimulere brysterne.

 

2Tvillinger?

Alle har asymmetriske træk – en længere fod, arm, øre etc. Selv brysterne er forskellige fra hinanden. En undersøgelse, udgivet af The International Journal of Clothing Science and Technolog, fandt, at det højre bryst i gennemsnit er større end det venstre.

3Vægten

ezgif.com-optimize (4)

Bryster kan veje det samme som tre mursten. En gennemsnits BH kan støtte bryster, der vejer mellem 0,23 og ni kilo. Forestil dig at bære rundt på tre mursten hele dagen, hver dag, resten af dit liv!

4Lavere klasse

Er du til store bryster? En undersøgelse fra 2013 viste, at mænd, der manglede materielle goder eller var fra en lavere socialklasse, foretrak kvinder med et større forparti. Jo fattigere mændene var, des større bryster foretrak de.

5ALLE Stirrer

Ifølge en undersøgelse, hvor mænd og kvinder blev udstyret med et apparat, der følger øjnenes bevægelser, blev det påvist, at begge køn kigger på kvinders bryster i stedet for på ansigtet. Mænd stirrer dog på barmen i længere tid.

6Brystvorte-typen

ezgif.com-crop (1)

Der findes forskellige typer af brystvorter – klinisk klassificeret som ‘normal’, ‘flad’, ‘opsvulmet’, ‘inverteret’ (med tre grader af inversion) og ‘unilateral’. Og ligesom asymmetrien af bryster, er brystvorter ikke altid et matchende par.

7En ekstra én

En tredje brystvorter et sted på kroppen kaldes ‘polythelia’. Omkring 3% har en ekstra vorte, men det er langt fra alle, der er klar over det, da den ofte forveksles med et modermærke. Den ekstra vorte kan sidde alle steder på kroppen.

Hængebryster

Der er en vitalt protein i huden, kaldet elastin, som giver huden elasticitet. Vedvarende rygning kan nedbryde dette protein, og det kan forårsage en slap barm. Graviditeter kan også være skyld i, at bryster rejser syd på.

9BH-forskning

ezgif.com-crop

Der er en hel afdeling på Hong Kong polyteknisk universitet dedikeret til forskning og udvikling af BH’er. Afdelingen er oprettet af BH-producenten, Top Form.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...