Hop til indhold
Guest Gaffer

SugarDating fænomenet breder sig – min første oplevelse

Recommended Posts

Guest Gaffer

 

Jeg vil ikke afsløre hendes profil navn, da jeg ikke kender det og er kommet i kontakt med hende gennem en god kammerat, som jeg efterhånden har lavet mange frække ting med.  Er ikke engang sikker på hun har profil derinde mere – kan i hvert fald ikke finde hende, på mit 3 dages abonnement. Mødte hende under hende rigtige navn og den slags synes jeg fordre den største respekt og diskretion. 

Pigen er lige fyldt 18 år og er slank med gode store bryster. Hun er en ren lækkerbisken for rigtig mange mænd. Personlige detaljer slettet. Kurator

En aftale som ikke var tidsbestemt, blev opnået gennem e-mail til 3000,-. Den bestod af alm. sex helt og aldeles uden kondom.  Jeg skulle stå for transport frem og tilbage til min bopæl. Afhentede hende i Århus, efter at havde fået en pickup adresse på sms.

Vi snakkede en del tid over et glas kold hvidvin i stuen om alt muligt – også sex. Herefter kys, kæl og afklædning. Fræk at finde ud af, at hun ikke brugte trusser og øjeblikket med hende stående, kun i overdel, med fri adgang til den nystudsede våde mulatfisse, gav bestemt plads problemer i mine underbukser.  Lækkert at mærke hende i 69’er, forsigtigt og prøvende øve deep throat på min pik, så nosserne sejle i mundvand. Masser af godt knep i forskellige stillinger helt uden glidecreme blev det også til – dejligt og naturligt.

Det var en helt utrolig lækker oplevelse og anderledes end normal escort sex. Der var intet tidspres og meget mere GFE, end man normalt er vant til. Der gik 3 ½ time før jeg afleverede hende igen i Århus.

Det er ikke bestemt ikke sidste gang jeg går på sådan en oplevelse – overvejer at oprette profil på SD.

Eneste ulempe kan være at pigerne, ikke er de mest erfarne og teknisk dygtige til de seksuelle discipliner, men det kan de vel lære ;-)

 

Redigeret af Gaffer
personlige oplysninger

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Nej, fordi jeg kender det ikke. Kender kun hendes rigtige navn og det går ikke

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

rasmu2424, det er beskrevet i anmeldelsen - i det her tilfælde gennem en kammi, som har mange gode forbindelser. Havde besøg i aftes igen i 4 timer..puha de unge gymnasie piger vil ha pik :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...