Hop til indhold
Guest Liderlig-fyr

billing budget sex…...

Recommended Posts

Guest Liderlig-fyr

….. var hvad der var programmet :-) ja så snakker vi naturligvis Tyskland, nærmere betegnet Hannover

Valgte en combi af 2 flatrateklubber på en dag, så samlede udgift blev egentlig som en af de dyrere flatrateklubber.

http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/

3 timer 70 euro

http://www.deesse-partytreff-hannover.de

4 timer 60 euro

fri sex begge steder i tidsrummet, mad, kaffe, sodavand inkluderet i prisen

Ankom først til totalclub. Har været der 2 gange på det sidste. Højt niveau visuelt af Piger af Flatrate. Thekenfrau hilste velkommen og godt at se mig igen. Det er Rafaella som er Thekenfrau afløser. Damm jeg har haft god sex med hende tidligere. 3 timers billet, så er det jo bare at komme igang!!!

http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/?p=5525

Jessika flot flot lille Bulgarer. 25 år slank og dejlig. (desværre ikke billeder endnu) Lidt hyggesnak og i rummet. Lidt nusse lidt massage til hende ganske ok blowjob. Hende ovenpå sluttende af i Missionær. Ganske fint rum, hvor hun ikke havde travlt med at få en ud igen

http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/?p=5535

Emilie også 26 årig Bulgarer. ganske pænt ansigt, kroppen ikke på samme niveau som Jessika, men nu ganske udmærket af en flatrate. Hun gjorde sig vældig til i approachen men på en lidt anspændt måde og var meget selvcentreret. Igen ingen problem med at nusse og heller ikke noget tidspres. Fik hende i 69 der ikke fungerere så godt uden jeg lige kan sige hvorfor. Sluttende af i Missionær. Ikke et skidt rum! men Jessika var nu bedre.

Herefter klokkede jeg i det! Der var 1,5 time tilbage af min 3 timersbillet, så selvom der sad 2 ganske nydelige frie Piger, valgte jeg at gå i Sauna. Det var nu dejlig nok, men da jeg kom tilbage var Mand/Kvinde forholdet blevet temmelig skidt :? 8 Mænd og 2 Piger i opholdsstuen.. behøver jeg sige Pigerne var optaget? sådan gik der noget tid, hvor Pigerne som kom tilbage blev shanghajet nærmest allerede i døren. Nå det blev sgu nok kun til 2 Piger på den 3 timers billet. Bestilte en kaffe og satte mig i en sofa og tænkte jeg ville køre bagefter. Men den plan ændrede Lara

http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/?p=4327

Hun er buttet men ganske sjov og sød. Ikke vildt flot, men ok for Flatrate. I rummet var hun ganske varm og berøringsvillig. Havde absolut ingen problemmer med at komme for 3 gang indenfor 2,5 timer sammen med hende. Hun gjorde det sgu godt!

( den opmærksomme læser har lagt mærke til, linkede på Emilie og lara skal byttes om)

Generelt om TCH. De sidste 3 gange jeg har været der, stormer der ind med Mænd. Det er faktisk allerede om formiddagen det begynder. Hvilket betyder der kommer lidt run på Pigerne og luften kan blive lidt indelukket og lidt røget, hvis du er sart for det. Når det er sagt, har Pigerne ikke alverden travlt på rummet, de er generelt søde men selvfølgelig med enkelte svipsere og selvom de faktisk arbejder rigtig meget (mange mænd) bærer de ikke som sådan præg af det i rummet. God og hyggelig stemning. Dog vil jeg sige 3 timers billet er bedste valg og ikke værd at køre til Hannover efter. (Der kan være perioder du sidder selv og eneste facilitet er en lille sauna )Men som pause på vej til Frankfurt eller som combiklub med Harmony eller lignende er den fantastisk. Jeg formoder Pigerne bliver godt aflønnet, for ellers ville klubben ikke kunne holde på det niveau Piger og som er i det humør. Endnu engang en tilfreds Geilekarl sammen med så mange andre Mænd. 

Partytreff Deese var klub nr 2, hvor jeg fik 4 timer til 60 Euro. Jeps en time ekstra til 10 euro mindre. Når man så kiggede på de 8 Piger som var der, vejede de til sammen mere end de 9 Piger på TCH.  Flere kilo Piger til 10 euro mindre og gudhjælpeme også i længere tid… jeg må have gjort en god handel :? Pigerne så noget mere mutte/trætte ud da jeg lige kom ind og visuelle niveau var en ganske anden liga end TCH. De 10 euro sparet var nok taget fra Pigerne, sådan målt på stemningen. (spørger ikke Pigerne efter økonomi, findes ikke noget værre/uhøflig end når folk spørger efter ens økonomi)

Klubben er arealmæssig noget større end TCH og flere Faciliteter. Saunaen bliver dog slukket hele tiden, spaen var tørlagt så man rigtig kunne nyde hvordan den så ud. Generelt bar klubben præg af en kreativ gør-det-selv Mand. Ja han havde fundet nogle løsninger ingen Håndværkere ville være kreative nok til at finde på. Generelt var møblerne lidt slidte enkelte med huller og sådan. De steder hvor det var slemt, var sofaerne repareret med gør-det-selv mandens hemmelige våben gaffatape ja naturligvis i samme farve som sofaen, det var nu så grov fint. Der var 2 brusere, hvor brusehovedet på den ene var brækket.. gulvtæpper, gulve var slidte. Enkelte ituslåede fliser hist og her alt sammen medvirkende til den rustikke stil var helt igennem gennemført.

Ja nogen/ mange ville nok stille sig med korslagte arme og sige gammelt lort. Jeg havde JA-Hatten på, så trak på smilebåndet og tænkte ja ja det er jo funktionelt :-) 

Tænkte jeg ville prøve noget nyt idag. Måske hvis jeg nu spillede genert at Pigerne ville være ekstra omsorgsfulde overfor en. Det skulle afprøves. Under rundvisningen gik jeg rundt som en artig skoledreng. Satte mig efterfølgende i en sofa for mig selv med en kop kaffe. Der sad jeg et stykke tid, så kom Karina hen til mig. Buttet Pige med et meget træt blik. Hilste med hånd og hun spurgte om det var første gang jeg var der.. Jamen det var faktisk første gang jeg prøvede sådan noget, så viste ikke helt hvad der skulle ske. Hun tog mig med i rummet og bad mig ligge mig, så hun kunne give blowjob. Spurgte om vi ikke kunne nusse lidt inden for var ret nervøs "hva? hvorfor det spurgte hun" kiggede lidt ned " jeg har ikke været sammen med en nøgen kvinde i 1,5 år så er ikke så vant til det" hun kiggede lidt undrende på mig og spurgte "hvorfor?" trak bare på skuldrene men vi begyndte da at nusse :-) Kørte hånden stille op langs armen på hende og nærmere mig brysterne, kiggede lidt forsigtig på hende og spurgte om jeg måtte røre dem? hun smilede og sagde ja. Hun var tosset med at nusse!!!!!!.. livede ganske meget op og blev en meget varm Pige. Nærmede mig mere og mere Fissen,rørte forsigtig ved den og kiggede på hende. Hun nikkede og fik den store slikketur. Shit hun ryster når hun kommer. Vi knaldede også.. Fantastisk rum!!!! det havde bare været godt det var åbenbart genialt at spille genert og nervøs.

Bagefter satte jeg mig for mig selv i sofaen igen. Maya kom efter noget tid hen og satte sig hos mig. Ganske flot ansigt almindelig slank lidt lavthængende bryster og generelt ikke i specielt god form. Men for Deese niveau nærmest en gudinde. Hun sagde lige hej og kiggede ellers det meste af tiden væk. Generte Karl sagde heller ikke noget, kiggede lidt Porno på flimmeren. Vi kom i rummet og ganske uinteresseret sagde hun lig dig. Jeg er ikke sikker på, hun havde observeret hun havde fået en Mand med i rummet. Der lå vist bare en Penis som lige skulle gøres færdig, så hun kunne komme ud og ryge en Cigaret. Droppede at sige jeg var nervøs og lagde mig bare. 1 minut uengageret blow, lidt missionær skiftende til doggy som slet ikke fungerede. LAgde mig og spurgte efter handjob, hvilket hun kæmpede lidt med. Men det var for koldt for mig, så kunne ikke komme. Hun sagde undskyld, havde nok undret mig over jeg allerede ved 2 Pige ikke kunne komme.. hun viste jo ikke hvad jeg havde lavet om formiddagen :grin:

Satte mig efterfølgende i en sofa for mig selv igen. Sad faktisk temmelig længe sådan selvom der var frie Piger som med Jævne rum blev optaget, da en Mand satte sig hos dem. Ja det var nu for grænseoverskridende for Generte Karl, så sad pænt for mig selv. Efter 30-50 min kom Rebecca hen og spurgte om hun måtte sætte sig. AAAAAIIIIIIIIII hende havde jeg dæleme ikke taget, hvis jeg selv kunne have valgt!!!!!! godt nok ikke særlig køn og et kæmpe modersmærke mellem næsen og munden der absolut ikke trak op! Nå generte Karl sagde "ja det må du da gerne" I rummet kom den igen… Jeg er lidt nervøs, så… hun kiggede også undrende men tog mig da ind og puttede i hendes gigantiske husmor hængebryster, egentlig ganske fedt :-) Hun spurgte om jeg så ville give massage. JO JO sagde generte Karl, hvorefter hun stormede ud af rummet og hentede creme. Jeg skal sgu da lige love for jeg blev sat til at massere hende. Generte Karl sagde ingenting og hun lå bare og nød. Det varede godt nok længe.. ja det manglede da bare lige hun til sidst sagde " beklager alt tiden er gået med massage så vi når ikke mere" :grin: Nej hun spurgte blowjob eller fick til sidst…. Øhh blowjob. Det blev noget gigantiske husmorbryster finger i røven, ja længere historie, men dagens 5 cumshot kom med et brag! Og det havde sgu været dejligt! hun havde nogle færdigheder som jeg fandt ganske i orden.

Dagens sidste rum.. sikke en katastrofe IRINA. Ret pæn Pige, samme niveau som Maya. Der var egentlig gang nok i hende i sofaen men shit det vendte da vi kom i rummet. Småsur og ugidelig. Og brokkede sig over alt, nå ja hun er jo Kvinde :-D ganske lidt blowjob med kondom. Og et knald der ikke blev gennemført

Som dagen skred frem på Deese blev det mere og mere hyggelig. Trods så low qulity klub havde jeg faktisk nogle hyggelig timer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe... cool nok at komme direkte fra TCH og sige man aldrig har prøvet det før :D

Hvad TCH angår, er jeg aldrig nået at komme på rum med Rafi (som de kalder Rafaella). De gange hun har været til stede, har jeg haft nogle andre prioriteter, eller hun har været optaget. Men hun ser OK ud, ret høj i forhold til de andre så vidt jeg husker.

Emilia er ret kilden, og derfor ikke så vild med at blive slikket. Jeg har også prøvet på et tidspunkt uden det var den helt store success. Men derudover har jeg haft nogle ganske gode tider med hende. Når hun kender en bedre, er der intet anspændt over det. Der er nogen, der opfatter hende som lidt kold og selvcentreret, hun har faktisk selv sagt det til mig engang, fordi hun ikke kunne forstå det. Jeg tror mest, det bunder i lidt usikkerhed, hvilket nemt kan forveksles. Hun sender fingerhjerter og kys til mig lige så snart jeg træder ind ad døren og jeg oplever hende kun som en sød pige.

Med hensyn til antallet af mænd, synes jeg det kan svinge meget. Jeg har indtryk af, at langt de fleste køber en 3-timers billet, og mange bliver der endnu kortere. Det giver en del udskiftning, og kan nok forklare udsvingene. Men den eneste gang jeg har oplevet, at der ligefrem var for mange mænd, så man ikke kunne komme til pigerne, var en mandag, hvor de kører med endnu lavere priser. En anden gang var det nu ok. Når man kigger på listen over piger, ser det ud til at der er en del, der er på ferie lige nu. Hvis der ikke er så mange piger til stede, kan det selvfølgelig også hurtigere give kø.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

OK - det her er helt nyt for mig, så hjælpe mig lige. ER konceptet i THC at man betaler f.eks.70 euro for 3 timer og så kan man bare knalde de piger man vil, eller hvordan fungere det, mit tysk er ikke så godt, så vil du ikke prøve og guide mig igennem hvordan det foregår fra man ankommer og til man smutter igen???

Del dette indlæg


Link til indlæg

OK - det her er helt nyt for mig, så hjælpe mig lige. ER konceptet i THC at man betaler f.eks.70 euro for 3 timer og så kan man bare knalde de piger man vil, eller hvordan fungere det, mit tysk er ikke så godt, så vil du ikke prøve og guide mig igennem hvordan det foregår fra man ankommer og til man smutter igen???

Tag en hel dag for 99,99 Euro i stedet evt. :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

OK - det her er helt nyt for mig, så hjælpe mig lige. ER konceptet i THC at man betaler f.eks.70 euro for 3 timer og så kan man bare knalde de piger man vil, eller hvordan fungere det, mit tysk er ikke så godt, så vil du ikke prøve og guide mig igennem hvordan det foregår fra man ankommer og til man smutter igen???

Ja du kan i teorien knalde alle de piger du vil, men i praksis er du ikke alene, der er også andre mænd så der er ventetid og kø, og nogle piger vil fortælle dig at tage en slapper, hvis du knalder konstant. Du får typisk ca. 20min per pige. Du kommer ind, tager bad, klæder om, kigger omkring og ser hvad de andre gør og efter-aber.

Hvad er du i tvivl om ? Der er flere gode beskrivelser af THC - læs dem igennem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej guys 

jeg ville høre om nogen kunne hjælpe mig i min søgning.. Der skulle være et sted ikke så langt fra Hamburg, med samme koncept, hvor man kun betaler for entre, og så kan man have så meget sex som man kan og lyster.. Jeg vil værdsætte jeres respons.. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej guys 

jeg ville høre om nogen kunne hjælpe mig i min søgning.. Der skulle være et sted ikke så langt fra Hamburg, med samme koncept, hvor man kun betaler for entre, og så kan man have så meget sex som man kan og lyster.. Jeg vil værdsætte jeres respons.. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...