Hop til indhold

Recommended Posts

Kære brødre,
 
Jeg kommer til at dele mine oplevelser med Frøken Loka med jer - det har flere af jer ganske sikkert fortjent :-)
 
Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at lære Frøken Loka at kende via SD. (hvor hun dog ikke længere har en profil) Min anmeldelse af den gode kvinde er efter aftale med hende, idet hun er interesseret i flere gode oplevelser, men ønsker en mere seriøs og målrettet dialog med potentielle "venner" - dog uden at have "professionelle annoncer". Hun leger for sjov og fordi hun nyder at møde frække søde fyre i "sengen".
 
Om kvinden:
Loka er 39 år, 169 høj og vejer ca. 70 kilo. Hun har langt mørkeblond hår, de frækkeste store F-skåls bryster, flotte ben og baller man har lyst til at nusse og kysse i timer. Hun er herforuden beriget med de kønneste lyseblå øjne, som man kan svømme væk i - total svensk skovsø der!
 
Hun bruger en del tid på hård træning, hvilket har dejlige fordele som super udholdenhed, stærke ben (hæhæ), super flot ryg og arme :-)
 
Altså ikke en lille nips eller "pornomodel".- men en rigtig flot kvinde...
 
Personlighed:
Hun har en skøn åben tilgang til mennesker og sex. Hun er ganske skøn at samtale med og er meget vidende - så det er en ren fornøjelse at tilbringe tid med hende.
 
Hun beskrives bedst som, selvstændig og ganske handlekraftig, ordentlig, nærværende og tilstede, autentisk (ingen følelse af kolde penge) og helt ægte i alt hun foretager sig.
 
Heldige ham, der en dag for hende scoret :-)
 
Sexen:
Hun er meget glad for at "lege i sengen" og er generelt meget åben for ønsker og forslag. Jeg har ikke mødt tabuer eller andet.
 
Hun nyder diverse stillinger og er ganske kreativ :-)
 
Hun er en ægte analelsker (også gensidigt kan jeg afsløre) - simpelthen intet mindre.
 
Foruden at være en sand sexgudinde for mænd, så nyder hun tilmed også andre kvinder!
 
Personligt har jeg aldrig haft så gode og lækre oplevelser med en Sugarbabe (eller med en kæreste for den sags skyld) som med Frøken Loka.
 
Område:
Hun bor i Østjylland og foretrækker bekendtskaber i dette område. Det skal lige her nævnes, at den gode kvinde ikke modtager besøg privat - men heldigvis har hun en god lille bil :-)
 
Prisen:
Ja, rigtigt gættet - sex kan klart købes billigere - men slet ikke nogen lignende. Vil faktisk påstå, at prisen er ganske billig i forhold til oplevelsen.
 
Hvad er hun interesseret i:

Hun er interesseret i henvendelser fra seriøse danske mænd, der har hjerne og pli - og som foretrækker kvalitet og dybe frem for 3 ryk og en aflevering :-)
 

- og som naturligvis kan og vil honorere hendes helt særlige ydelser.

 

At berøre og blive berørt, nyder at give alle former for sanselig massage og at kysse J
 
Kontakt:
Hun træffes på:
[email protected]
 
Vær dog opmærksom på, at hun ikke er professionel - så I kommer ikke uden om telefonsamtale og fremsendelse af billeder (øjne, hun vil se øjne)
 
Kære brødre - behandl hende ordentligt - men nyd hende gerne, jeg kan ikke mætte hende selv :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...