Hop til indhold
nolan

Lissabon Part 2 – Exploring the secrets of Portugal

Recommended Posts

Jeg har været på 3 forretningsrejer indenfor for de sidste 4 måneder, det gør også at jeg har haft en del tid til ”Plessure” i fritiden.

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om Lissabon og pigerne, hvilket I kan læse her: https://www.eroguide.dk/forum/topic/28202-lissabon-the-best-kept-secret-in-europe/#comment-227173

Udbuddet i Lissabon er stort, service niveauet er ret høj og pris niveauet er lavt, og hvis man er til de lidt eksotiske piger med former, som jeg er, så vil man føle sig i himlen. Så jeg vil lige dele mine oplevelser med jer omkring de piger jeg besøgte på mine rejser.

 

Jeg havde læst en del positive anmeldelse om denne milf i det portugisiske forum: http://portaldodesejo.com/joana-/index.html

og prismæssigt var hun også i den billige ende, selve efter portugisisk standard. Hun talte heller ikke noget engelsk og desværre havde heller ikke nogen ven, så det var lidt op ad bakke at få booket en tid. Men med google translate og et par sms’er frem og tilbage så lykkedes det. Det næste problem opstod da jeg nåede lejligheden, da jeg ikke kunne forstå hvilke dørklokke jeg skulle ringe på. Heldigvis boede hun i stuen, så hun kom ud og åbnede porten i nogle stramme jeans og en top. Hun så også virkeligt godt ud og ville have gættet på at hun var omkring de 35-37år, men ifølge hende selv er hun 47. Hold da op, hun har virkelig passet godt på sig. Selve akten foregik også helt som jeg havde læst mig til i de mange anmeldelser. Der blev kysset og slikket og sex i forskellige stillinger, det virkede som om hun virkelig nød det og kunne lide sit arbejde. Jeg var også helt tilfreds og for 40€ for en halv time havde jeg simpelthen ikke noget at klage over.

 

Under alle omstændigheder, så er det næste en spøjs oplevelse jeg havde.  Ringede til denne pige:

http://portalprivado.com/acompanhantes_de_luxo/acompanhante_de_luxo.php?id=519&nome=Leona

http://www.momentosdeprazer.com/Sabrina

som ikke kunne noget engelsk, så hun gav telefonen videre til en anden pige i huset som også arbejdet der, og vi fik aftalt en tid. Da jeg kom til lejligheden mødte jeg pigen, som kan klassificeres som naboens datter, en rigtig pæn og ung pige.  Bare ved at se på hende vil jeg aldrig gætte på at hun var 25 år, som hun selv reklamerer, men måske mellem 20-22 år. Siden hun slet ikke kunne noget engelsk så kaldte hun på sin veninde som spurgte om jeg vil blive en halv eller en time. Jeg stod over for et dilemma da jeg så hendes veninde, som jeg synes så rigtigt godt ud, om jeg bare skulle vælge hende i stedet for Leona. Men jeg synes ikke det var fair overfor Leona da jeg nu havde bestilt tid med hende over telefonen, så jeg valgte Leona og fik betalt 100€ for en time. Hun var meget sød og det blev til en rigtig gfe oplevelse, selvom vi slet ikke kunne snakke sammen eller forstå hinanden. Efter vores første akt, dækkede hun mig med et håndklæde, mens jeg lå på sengen, gik ud og hentede sin veninde og bad hende om at spørge om jeg kunne lide hende og havde været tilfreds indtil videre. Det havde jeg da ikke oplevet før og synes det var sgu rimelig sjovt, så de næste 5-10 minutter lå jeg halvnøgen på sengen og snakkede med hendes veninde. Lige da jeg tænkte at jeg kunne spørge hende om at deltage i mod ekstra betaling, ringede det på døren og hendes veninde gik ud for at modtage sin kunde. Øv tænkte jeg bare, men anyways jeg fortsatte med Leona, og selv den anden akt var ligeså god, hvis ikke bedre. Alt i alt en meget sød og glad pige og en kanon oplevelse. For resten hendes veninde var Tatiana: http://portalprivado.com/acompanhantes_de_luxo/acompanhante_de_luxo.php?id=531&nome=TatianaJeg prøvede flere gange at aftale en tid hos hende, men det lykkedes aldrig, hun er en travl pige, og jeg kan godt forstå hvorfor.

 

Der har ikke kun været gode oplevelser, ind i mellem er der også de lidt kedelige. Det var en af de dage hvor jeg ikke kunne få fat i nogle af de foretrukne piger, så jeg ringede til hende: http://www.sousexy.pt/acompanhantes/daniela-freitas-14530?from_search=1

Hun arbejdede ikke privat men hos en af de establishments som men ellers kender fra herhjemme.  For det første så var det ikke særligt diskret, da lejligheden lå lige ved siden af en café. Normalt er jeg lidt ligeglad, da der alligevel ikke er nogen der kender mig og kun er i landet for nogle dage. Men det føltes underligt, da det lå i en opgang med kun to lejligheder, og hvor det ene var et kontor. Så på en søndag aften, da jeg var der, og folk sad udenfor på cafén, havde nogle nok en ide m hvad der foregik der inde. Det gjorde ikke bedre ved at jeg skulle stå dernede og ringe til dem igen for at få dem til at åbne porten. Anyways jeg kom op i lejligheden og blev vist inde på værelset af bordelmutter, som sagde at Daniella vil være ledigt om 10 minutter, så jeg kunne enten vælge en anden pige eller vente på hende. Da jeg ikke havde nogen ide om andre piger i huset valgte jeg at vente på Daniela. Da hun kommer ind efter 10 minutter var jeg lidt skuffet, for hun slet ikke de 27år som hun reklamerer, men mere de 37. Hun så godt ud, men jeg havde måske forventet noget andet, og desværre var sexoplevelsen heller ikke noget specielt. Der var ingen oplevelse fra hendes side, så for mig gjaldt det bare om at få det overstået. 25 min senere stod jeg ud på gaden, som også inkluderede de 10 minutter jeg havde ventet. Men heldigvis var jeg kun blevet 40€ fattigere, så alt i alt en kedelig oplevelse.

 

En anden dag ringede jeg til denne skønhed: http://www.apartadox.nl/Escort-Milena%20Rossi-2757.html

heldigvis kunne hun lidt engelsk, så det var nemt at få en aftale på plads. Det viste sig at hun boede på den samme adresse som Leona, men i en anden lejlighed på en anden sal. Der jeg trådte ind i lejligheden var der meget mørkt, så jeg fik ikke rigtig set hende. Men da vi endelig kom på værelset, hvor der var lys, fik jeg muligheden for at se hende, og holy shit hvor var hun bare smuk og med dejlige former, og ifølge hende selv så er hun halv italienere og halv brasilianere, hvilket er jo en ”deadly combination”.  Nu var jeg virkelig spændt så de 100€ skiftede hænder. Hun var meget sød og sympatisk og sex var også rigtig godt uden at det kom op et gfe niveau. Det var som om det var noget der holdte hende tilbage, måske var det fordi at det var første gang vi mødtes. Men det bedste var nok at have hende ride mig og se hendes smukke ansigt og hendes dejlige bryster.  Vi snakkede også godt sammen og det viste sig at hun var 34 år, igen det vil jeg aldrig have gættet. På en af mine andre ture til Lissabon prøvede jeg at lave an aftale med hende, men det lykkedes desværre ikke pga. tidsproblemer. Men det viser sig at hun har hævet prisen til 120€ for en time, hvilket hun også fuldt ud har fortjent.

Det er vidst nok for i dag, har stadig nogle flere oplevelser, men dem få I så en anden dag.  God nat eller Boa Noite som man nu siger på portugisisk 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...