Hop til indhold
8000Flemming

En kylling i Girafgade, Istanbul og så en rigtig god oplevelse dagen efter

Recommended Posts

I foråret var det egentlig planen at besøge Zürafa Genelev i Istanbul. Det er et af de officielt anerkendte bordelgader i Istanbul. Jeg havde set den her

https://www.youtube.com/watch?v=j2u6nzrQgOs

Og syntes det så spændende. Havde også orienteret mig på internationalsexguide. Hvor Genelev ikke ligefrem anbefales. Men det var nu det jeg ville prøve. Prisen var ikke skræmmende – 50 TL (skal ganges med 2½ for at komme til danske kroner). Så jeg tog sporvognen over broen og begav mig opad for at finde Giraf (Zürafa betyder så vidt jeg forstår giraf) gaden. Jeg fandt den og jernporten var som beskrevet. Politibetjenten, der ville se legitimation og have 100 TL, var også som beskrevet. Og som en god kunde nægtede jeg selvfølgelig at betale for at komme ind. En del handel frem og tilbage og jeg slap med 10 TL. Jeg havde godt læst, at jeg slet ikke behøvede at betale, men valgte til sidst at give mig.

Og så fulgte jeg strømmen ind gennem ståldøren. Det gik slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg har været på Herbertstrasse og RLD i Amsterdam uden at have været nervøs. Men her blev jeg sku en kylling. Pigerne var sådan set ok at se på. Men hele atmosfæren gjorde at jeg smuttede ud hurtigst muligt. Måske en gang når jeg er sammen med nogen som kan noget tyrkisk.

Så var gode råd dyre. Tilbage over broen og ind på internationsexguide. Flere skrev om Ela og at kontakte hende på Facebook. Det var nok ikke lige det jeg havde tænkt mig at bruge min FB-profil til. Men så er det jo godt, at man har en fake profil. Ind på den og lede. Prøv en gang at skrive Istanbul Escort og se hvad der sker. Og så led videre efter Ela.

Det lykkedes mig at få kontakt med Ela og lave en aftale om et besøg af Defne på hotelværelset. Så kunne jeg jo sove med den plan i tankerne og prøve at komme igennem næste dags møde.

Næste aften et kvarter forsinket kom der en sms om at hun var lige rundt om hjørnet. Defne er ikke helt så hot i virkeligheden som billedet. Men ingen tvivl om at alle 3 billeder jeg fik tilsendt var af hende.

En kort intro snak og vi var i bruser sammen. Det fortsatte i dobbeltsengen, hvor det franske var så godt, at jeg bare lod mig flyde med og endte med CIM. Og så fulgte den sædvanlige pillowtalk om livet, rejserne og hvad laver du så.

Indtil hun tog initiativet ved at lægge hånden på lillebror og begynde at stryge ham. Det fortsatte så over i fransk, der blev gensidig. Herefter kan jeg ikke rigtig huske hvilke stillinger, der kom i hvilken rækkefølge. Men jeg ved at jeg blev godt og grundigt knaldet igennem.

Efter godt 2 timer forlod hun hotelværelset. Jeg var godt tilfreds og 800 TL fattigere. Hvis jeg kommer til Istanbul igen så kunne jeg godt tænke mig at prøve en af Ela’s andre piger.

Defne.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...