Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Bella hos Ratree http://www.ratree.me/velkommen for et par dage siden, hvilket var en positiv oplevelse. Hun taler ok dansk og engelsk, så ikke de store kommunikationsproblemer. Hun ser også helt ok ud. Bestilte en times massage og blev selvfølgelig straks tilbudt ekstra mod betaling, men vi kunne ikke blive enige om prisen. Så massagen gik i gang, og den var helt god. Den blev dog mere og mere intim. Bella kravlede op på min ryg, og jeg kunne mærke, at det ikke var hendes hænder som masserede min ryg mere, men snarere hendes understel og bryster. Så jeg listede min ene hånd op under underkjolen til trusserne, og massagen blev endnu mere intim. Det måtte jo derfor ende med ekstra, så efter hårde forhandlinger enten vi på et samlet beløb på 1.100 for en time inkl. massage, sex og bad sammen bagefter.

Bella smed resten af tøjet og fremviste en dejlig krop med nogle rigtig gode bryster. Hun smurte også lidt olie på sine bryster og krop og begyndte at glide sin krop mod min. Superfrækt at se, min stive pik glide mellem hendes bryster. Hun satte sig derefter oven på mig og i et kort øjeblik troede jeg, at hun lod mig glide op i sig, men hun kørte bare sin våde mis mod bagsiden af min pik, hvilket var et fantastisk syn og fornemmelse. Jeg fik snart gummi på, og så kom der gang i den med fransk og sex i flere stillinger og god indlevelse fra Bellas side. Afslutningen valgte jeg, som jeg foretrækker, at fyre ud over hendes mave og bryster. Herefter gik vi i bad sammen, og jeg blev vasket ren for olie mv. af Bella.

Alt i alt et rigtig godt besøg, og jeg kommer igen. Sagde til hende, at hun næste gang skulle have stilletter og nylonstrømper på, hvilket hun var helt med på, og også selv synes er ret frækt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bestilte en times massage og blev selvfølgelig straks tilbudt ekstra mod betaling, men vi kunne ikke blive enige om prisen.

Det måtte jo derfor ende med ekstra, så efter hårde forhandlinger enten vi på et samlet beløb på 1.100 for en time inkl. massage, sex og bad sammen bagefter.

Du siger at i ikke kunne blive enige om prisen, men endte på 1100 kr. Hvad var hendes første bud?

Jeg var hos Ratree for et par uger siden, og havde bestilt Ratree selv, men jeg havde jo læst om Bella her på sitet, så spurgte derfor kort ind til hende. Ratree sagde så, at jeg da kunne få Bella i stedet hvis jeg ville, men at det ville koste 1500 kr for en times fuld pakke. Jeg takkede nej, men det overraskede mig nu alligevel lidt, da jeg har været hos Ratree mange gange (10+) med flere forskellige piger, og aldrig givet mere end 1000 kr for en times fuld pakke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun startede med 1.500, hvilket jeg synes er for meget, og jeg havde i øvrigt kun 1.100 med.

Ratree selv må være god, siden du har besøgt hende så mange gange? Er hun både god til massage og sexdelen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun startede med 1.500, hvilket jeg synes er for meget, og jeg havde i øvrigt kun 1.100 med.

Ratree selv må være god, siden du har besøgt hende så mange gange? Er hun både god til massage og sexdelen?

Nu jeg tæller efter er de 10+ jeg nævnte måske lige i overkanten. Det er nok snarere ca. 8 gange jeg har været der, heraf ca. 5 med Ratree selv. Personligt kan jeg godt lide Ratree, både hvad angår massage og ekstrabehandling. Men jeg har også på fornemmelsen, efter hvad jeg kan læse herinde, at hun er en der deler vandene, så jeg vil ikke garantere for, at hun falder i din smag. Hun er sådan lidt småskør, men på den gode måde, så der bliver pjattet en del undervejs. Hun er heller ikke helt ung, godt 50 siges det. Hvis det er sandt, holder hun sig til gengæld utroligt godt (se billederne på klinikkens hjemmeside samt på Escortguide).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var idag igen på besøg hos Ratree hvor døren blev åbnet af Bella som jeg gerne ville besøge endnu engang.nu er det nok efterhånden 4 gange at jeg får massage af hende og jeg blev også de første par gange præsenteret for en pris på 1500 men nu kan jeg jo næsten kalde mig fast kunde hos hende og nu kan jeg godt snakke med hende om prisen.og massagen og det efterfølgende var Tip Top iorden som altid.så alt i alt så syntes jeg 1500 er en ok pris for den altid gode oplevelse og service men det vil jeg lade være op til i andre om at afgøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det skal vi da ikke afgøre. Hvis du har fået en god behandling og du er tilfreds med prisen så kan det sgu være lige meget hvad vi andre mener, du må ikke opfatte dette negativt  Ting Tong for det er ment positivt . priser er sådan noget defust noget, dejligt du har fået en god oplevelse.

the rider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...