Hop til indhold
Jernsvinet

Club Frivol, Hamburg

Recommended Posts

http://www.clubfrivol.de/index.php

Fandt lige en gammel tråd, hvor der ønskes oplysninger om klubben:

Da jeg ankom, ankom der også en helt ung tynd fyr og jeg ville ikke lige spørge til baderummene og fulgte istedet bare efter ham, da han virkede bekendt med stedet, men da han var kommet rundt om det 5. hjørne og på vej op ad den anden trappe, spurgte jeg forsigtigt: om det var vejen til die Dusche? Jo, det var ovenpå, jeg skulle bare følge efter ham - og der var det lige udenfor trapperummet - og så gik fortsatte han ellers ind i et kæmpestort dampbaderum.

Der var ialt 6 piger til stede i klubben med vekslende vagter i løbet af aftenen - i starten var der kun 2: en slank fræk rød- og korthåret,  ca. 35 årig, pige, som jeg som den eneste af pigerne desværre ikke nåede nærmere bekendtskab med eller fik navnet på før hun smuttede, men det må have været: 

Lilly, da jeg var ankommet lidt senere end beregnet pga. besvær med at finde en P-plads - stedet ligger jo i St. Georg kvateret lige bag banegården, hvor der er rigelig gang i den og jeg måtte lidt længere ud af gaden for at finde et sted, hvor man måtte parkere i 2 timer.

Da jeg var ankommet havde fået klædt om og fået et bad, var jeg stadig noget usikker på, hvordan stedet fungerede, men satte mig så ned til

Maike en noget overtatoveret blondine på ca. 35 - 40 år med kunstige bryster,  som vi fandt ud af jeg tidligere må have mødt i Schlaraffen Kino:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/15139-schlaraffenkino-nu-med-målerservice/#comment-307299

Denne gang fik dog et noget mere positivt indtryk af hende og syntes hun var særdeles sød og fik hende til at forklare mig noget mere om konceptet:

Det er en swingerclub (der var da også et enkelt almindeligt par i starten, men jeg så dem nu ikke i aktion), bare med sexgarati ala Flattrate/Pauschalclub om onsdagen - og i en mindre udgave mandag og fredag - dvs. at der ligesom hos Erlebniswohnung er piger, der tager nogle runder med mændene - og det foregår på den måde at pigerne sidder i baren og hygger sig - og så går de af og til diskret ud og finder et håndklæde - og så er det for mændene med at holde øje med dette - og så følge efter i gåsegang, som andemor med ællinger (ellers ikke velset i en normal swingerclub). Pigen finder så et egnet lokale/sted som hun nu foretrækker eller der er ledigt - og så må mændene stille sig rundt om, trække sværdet frem og hun tager sig så af dem efter tur, som de nu er klar og så længe hun lyster og der er begejstrede mænd. Evt. går man også en runde og holder lidt øje med hvor der sker noget og man kan slutte sig til undervejs. Fransk og sex er dog med gummi, men desværre er lokalerne som i de fleste swingerclubs næsten uden tidssvarende belysning - så for mig kneb det nu noget med begejstringen, men jeg nåede dog en enkelt gang at oversprøjte 

Sugars mørke kæmpemeloner. Sugar virkede bekendt, men hvorfra? - fandt jeg ikke ud af, da hun sagde hun aldrig havde gjort det i FKK klubber - kunne hun nu ellers sagtens med sit typisk flotte mørke udseende og megalange øjenvipper - måske har jeg bare set hendes annoncer - tidligere hed hun også Coco.

Adriana er en sød lille slank 27 årig Latiner fra Argentina, som lavede en lang kø første gang hun var i vælten og jeg opgav at komme til hos hende i første omgang, men da hun senere sad i baren og jeg havde fundet ud af hun talte spansk og vi fik en god sludder sammen, inviterede hun mig til at være den første på næste session - desværre blev vi noget forstyrret af en lille emsig herre med briller som 

Anna,  en ca. 35 årig noget kraftig pige, med små naturlige bryster, men eller også rigtig sød - tidligere også bestemt havde bedt om at finde en anden pige, da hun ikke brød sig om hans påtrængende måde at dyrke sex på - så Adriana trådte ud på gulvet og lod nu manden tog nu sagen i egen hånd, hvorpå han gav den rigeligt med gas og fyrede den med et stort påtaget brøl, mens vi andre  og Adriana forbavsede så til - heldigvis forsvandt han derefter hurtigt ud af klubben.

En lidt ældre mørkhåret barmfager pige der sad i baren med en pæn rigtig damefrisøre virkede lidt bekendt med sine slanke 18 års pigelår og da jeg hørte navnet

"Sandra" viste jeg præcis hvem det var: 

https://www.eroguide.dk/forum/topic/15139-schlaraffenkino-nu-med-målerservice/#comment-307299

Og jeg nød gensynet med hende, en lang snak med + en tur på lagenet. Han havde måttet lukke SandrasGangBangParty, da skattemyndighederne var begyndt at sætte hendes daglige indtægter til ca. 2000,- Euros/Tag - men som det kan læses i linket ovenfor, gav jeg kun €50,- i entre, vi var ca. 7 mand, der var 3 piger + en ung fyr til at lave mad mm. - så det kunne jo aldrig komme til at passe. Lidt ærgerligt, da jeg syntes det var rigtig hyggeligt - og Sandra ikke mindst en dejlig sød lidt decadent moden kvinde ;-)

Stedet kaldes også: Mens Heaven:

http://www.mensheaven.de/

, fordi det egentlig de andre dage er en saunaclub for bøsser - eller "schvule", som det kaldes i Tyskland - men jeg ville nærmere kalde det "det skøre hus" som uden større ombygninger kunne konkurrere med det skøre hus i Tivoli mht. tosset indretning - jeg har da aldrig oplevet en større samling trapper der går op og ned, gange der løber i en retning, drejer om et hjørne, så i en anden retning og så op ad en trappe og ned ad en anden - Atmos er vand ved siden af og selv Nille ville blive rundforvirret. Jeg havde været der næsten hele aftenen og troede at nu måtte jeg vist have set det meste af klubben. Havde jeg set skum-saunaen? Nej, så jeg måtte på jagt nedenunder i kælderen og endte i et dampbaderum, hvor jeg gik rundt og så at der var en masse blinde rum og små aflukker - heldigvis kom jeg da ud det samme sted jeg kom ind og var lige ved at tage en ny runde fordi jeg troede der var mere - men tænkte så at det kunne da ikke går helt galt at gå den samme vej tilbage og jeg slap da også ud igen. Men det er fordi bøsser åbenbart godt kan lide at hygge sig i små baderum, der ikke er større end en telefonboks? Der var også et fangebur med en gynge og andre spændende rum, jeg ikke turde gå ind i.

Da klokken var over 23, var de fleste af pigerne gået og jeg fik en snak med en lidt ældre 68årig herre, der ellers var i god form og havde lavet en flot udholdende håndstand på en af pigerne. Sjovt nok havde han som indfødt Hamburger - dog uden internet, aldrig hørt om hverken FKK-klubber eller Fantas Lounge, som ellers ligger i forstaden Stellingen, hvor han boede lige i nabolaget - måske ville han også kommer der idag, så vi kunne mødes igen - ja, det kunne være hyggeligt. Vi ville egentlig til at gå, men Sugar mente nu ikke, hun kunne sove før hun endnu engang havde fået sine dejlige bryster godt oversprøjtet, men vi fire fyre der var tilbage: mig, den ældre herre, en perker, og den unge slanke fyr, måtte alle melde pas mht. at levere den rigtige sovemedicin, selvom både hun og vi gjorde en ihærdig indsats :sad:

Pigerne er alle vældig søde med god øjenkontakt, er ikke mundlamme under seancerne og forstår at udvælge fyrene, så det ikke bare er de mest påtrængende, der kommer til først -desuden forsvinder de ikke bare mellem seancerne, men nyder at sidde i baren og hygge med gæsterne. Personalet forstod også at hygge og snakke med både gæster og pigerne. Bollerummene er dog for mørke, maden bestod kun af peanuts og snacks og enkelte snakkede om at gå ned på gaden efter noget, da man godt må gå - og så komme igen. Onsdag midt i ugen er lidt en dårlig dag - men €49,- er jo heller ikke alverden for en hyggelig aften med sexgaranti, hvis man ellers opfører sig pænt og er ikke er mørkeræd ;-)

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Glemte lige at fortælle at det med gratis mad - mest bestod af chips og peanuts, så der blev jeg lidt skuffet, især da jeg ikke havde nået at spise noget særligt inden besøget. Mener også et par af pigerne på et tidspunkt snakkede om at gå ned på gaden og få lidt döner. Jeg overlevede dog på det der var, måtte dog betale for en kop cafelatte, da jeg gik - bliver bare skrevet på nøglenummeret.

Efter jeg forlod stedet, gik jeg så lidt rundt i kvarteret St. Georg, fik en döner-kebab og betragtede folkelivet lidt: nogle enkelte glædepiger stod rundt omkring og forsøgte sig - nogle var unge og pæne, medens jeg blev antastet af en moden noget overvægtig blomst, der tilbød sig "Hallo Schatzi" - ja, jeg skulle ikke nyde noget, så jeg gik bare videre - hun ville også bare være kommet på overarbejde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var i onsdags igen på besøg i klubben, hvor der var Spendeabend - dvs. at mændene skulle spendere sæd til pigerne.

Mænd var der nok af og udover de mere eller mindre faste piger: Anne, Sugar og Adriana var der et enkelt modent og et yngre par, 3 - 4 enkelte solopiger og 2 transer. Den ene trans var iklædt en flot rød kjole og mørk paryk og var nem at kende, derimod var der en anden trans: Rosella fra sydamerika med en lille fræk røv, jeg var lidt interesseret i og også snakkede lidt med - men hun/han var kun interesseret i yngre, slanke mænd - Jürgi (Jürgen) der stod i baren kendte ham/hende i forvejen, men havde ikke kunnet genkende vedkommende - og var vist også ret imponeret.

Adriane især - tog mange mænd, når hun holdt GangBang, men der var altid så mange mænd i kø omkring hende at jeg opgav at være med, gik en runde, kom igen osv. - og da jeg en enkelt gang havde set en chance for at komme i betragtning - ja, så holdt hun selvfølgelig pause og sagde med et sødt beklagende smil til mig "og du nåede slet ikke at være med?" - ja, OK, jeg havde jo set hun gjorde en stor indsats og jeg undte hende virkelig en pause - mon ikke hun lavde GB 4 gange og ordnede mindst 10 fyre hver gang?. Sugar og Anne lavede også lidt GB, men der fik jeg heller ikke noget i klemme pga. kø, manglende rejsning og manglende interesse, rendte så lidt rundt og så at transen i den røde kjole gav blows nede i kælderen - jo tak, nok var han/hun sød at snakke med og også værtsparret, Victoria og Christian havde vist interesse, men ikke lige det jeg tændte på - og den anden trans med den frække røv, som jeg måske kom til at stalke lidt, tog tidligt hjem - han/hun gik den ene vej og jeg gik den anden vej og så mødtes vi 10 sekunder efter igen, i det skøre hus med de mange uforudsigelige gange og trapper, man ikke altid kan regne ud hvor fører hen.

Sugar lokkede på et tidspunkt ved at svinge lidt med sine store bryster en hale på 4 - 5 fyre efter sig, da jeg så forsøgte at finde ud af hvor de var gået hen, var de som mus på ostejagt gået i fælden i et fangerum, hvor hun stængte døren og tvang de  tilfangetagne til at tilfredsstille sig og aflevere en ladning sperm - og hvis jeg kender hende ret: udover sine store bryster, før de blev sluppet fri igen :roll:

Skulle aftenen virkelig være spildt?

Så bemærkede jeg at en af de private piger lavede GB i et af de mørke rum og der var kun 3 - 4 mænd omkring hende og jeg sneg mig til at nusse og pirre hende lidt. Overhørte så at hun var noget utilfreds med manden, der var ved at kneppe hende, da han ikke hørte efter hendes ønske om, at han bare skulle stikke den helt op i hende, holde den der og ikke køre frem og tilbage overhovedet. Det lød som en dame, der vidste hvad hun ville have og efterspurgte en af mine spidskompetancer. Hurtigt hentede jeg et par kondomer og var klar, da hun snart efter, som jeg havde forudset, vippede ham af. Hurtigt sprang jeg på, inden nogen af de andre fik den helt op at stå og førte stille og roligt mit store stive lem ind og fyldte hende helt ud i et hug - og bare holdt den der og lod hende om at bevæge sig - det var noget hun kunne lide og snart kom i flere lange orgasmer. Af og til skubbede hun mig dog næsten helt ud, tog fat om min pik og kørte den godt og grundigt rundt mellem skamlæberne, så hun sprøjtede i store kaskader - og så helt i bund igen med endnu en orgasme tilfølge - og jeg skulle bare trykke den helt i bund, så jeg fik helt ondt i armene af at holde omkring hendes skuldre, for bedre at kunne klemme den helt op.

Nu ville hun også have den i doggy - og også her skulle jeg så langt op som muligt. Så ville hun dog efter et stykke tid alligevel også have lidt frem og tilbage - skubbede mig så ud og pillede diskret kondomet af - what the fuck? (hun forklarede bagefter, at hun blev øm af at bruge kondom en hel aften) - men så i bund igen, lidt frem og tilbage, skubbe ud, køre rundt til hun sprøjtede igen - og ud over mine nosser - med sådan en gødning og en lille pille, havde jeg absolut ingen problemer med at holde potensen - dog var det lidt irriterende at nogen af de andre fyre hele tiden vedblev med at trænge sig på, nusse og gøre sig til og ikke kunne forstå, at de ikke snart kunne komme til: "Bist du fertig?" - og jeg måtte gang på gang skubbe dem lidt til side og flytte deres gramsende hænder, for at de ikke skulle ødelægge vores moment.

En af dem, som havde lagt med pikken næsten helt oppe i mit hovede, fordi han ville have at hun skulle sutte ham og som pigen havde måtte bede flytte sig fra sit hår, blev vist lidt sur og stjal mine egne medbragte cloogs, da han endelig forlod GB-rummet :-(  - fik dem dog igen senere, da jeg så han kom spadserede med dem på ind i omklædningen med skum på - så han havde nok været nede ved transen ;-) - en lidt underlig type, som jeg også tidligere havde hørt Adriana bede om at finde en anden pige - måske ikke helt det, hun mente med "pige".

Da Adriana efter at have gjort en kolonorm indsats, velfortjent var taget tidligt hjem, havde hun sagt: at det havde været en dejlig aften med lutter søde og hensynsfulde mænd - og at kun en enkelt havde givet problemer, men om en enkelt fyr i løbet af en hel aften gav problemer - det var keiner ;-)

Men der var ikke noget at gøre, jeg holdt sømmet i skeden og lod ingen andre komme til og sørgede bare for at hun nyd det så meget som muligt. Af og til skulle jeg dog også bare give den gas og knalde hende igennem så det klaskede - men pludselig blev vi afbrudt, da klokken var mange og de lukkede klubben -  men da havde vi nok også været i gang i en lille times tid - og jeg var ikke engang kommet endnu :shock: - nå, der var ikke noget at gøre - vi måtte afbryde seancen og pakke sammen. Jeg ventede dog på at hun også fik tøj på og vi fulgtes som de sidste ud af klubben, hvorpå vi ude på Steindamm fik en lille snak - og her kunne hun ikke dy sig for at spørge til min størrelse :)

Desværre fik jeg ikke hendes tlf. nr. eller givet hende mit. Hun ville gerne være lidt diskret med at hun kom i klubben - f.eks. tog hun først sine briller på udenfor klubben og hun var lidt ked af det var blevet så sent, da hun vist gerne skulle have været på vej hjemad - men vi aftalte da, at vi skulle mødes i klubben igen ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 54 minutter siden:

@Jern

Skal det forstås sådan, at en af pigerne på http://www.clubfrivol.de tog kondomet af din pik, og at I kneppede videre uden kondom ! ?

Ja,

Jernsvinet skrev, den 26/4/2016 at 12:38:

skubbede mig så ud og pillede diskret kondomet af - what the fuck? (hun forklarede bagefter, at hun blev øm af at bruge kondom en hel aften)

men det var ikke en af de faste piger - de sutter nemlig også normalt kun med kondom - måske fordi klubben mest er eine Schwule:

https://de.wikipedia.org/wiki/Schwul

og bareback er desværre meget udbredt i det miljø og en af de største grunde til, at vi andre som regel også er nødt til at bruge kondom.

Nu har jeg kun været i klubben 3 gange og tør ikke sige noget om, hvornår der af og til er mere gang i den i alle kroge og hjørner - men der er flere private rum, aflåselige kabiner, et par fangerum, alm. sauna, skumbadssauna, hyggerum af forskellig slags, et baderum med mange små listige hjørner, darkroom, afdeling med Gloryholes osv. osv. - så der er sådan set noget for enhver smag -  dog mange steder for mørkt til min smag og indretningen er noget kryptisk, da det åbenbart er flere gamle huse med flere etager, der er bygget sammen.

Men det er nemt at finde, hvis man ankommer med tog til Hamburg Hauptbahnhof - da er det kun nogle få hundrede meter ned ad Steindamm.

Ankommer man i bil, kan det være svært at finde en P-plads, men jeg har fundet ud at der i Baumeisterstrasse:

https://www.google.dk/maps/place/Baumeisterstra%C3%9Fe,+20099+Hamburg,+Tyskland/@53.555155,10.0076574,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b18ee7375312e1:0xa2891032b79a0c6e!8m2!3d53.555155!4d10.0098461

ofte er et par ledige P-pladser uden tidsbegrænsning eller parkometer :) - jeg har ihvertfald ikke kunnet se nogen og jeg har også forsøgt at spørge forskellige forbipasserende om det var OK at parkere der i længere tid - men ikke fået noget 100 % svar, ligesom jeg har forsøgt at læse lidt op på byens parkeringsforordninger uden at blive klogere.

Men så er det bare tværs over Hansa-platz, forbi div. gadepiger, skumle mørke gadesælgere og over mod Pulverteich og så til højre op mod HBf (HauptBahnHof) ad Steindamm til nr. 14/Mens Heaven:

https://www.google.dk/maps/place/steindamm+14+hamburg/@53.553206,10.0114018,3a,15y,159.44h,89.22t/data=!3m6!1e1!3m4!1siAq3YJJOQXmT9pKLsb5uRQ!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0xe960ac2a1a193c5!6m1!1e1

Hvor man ikke skal ind i selve pornoshoppen, men istedet tage trappen til venstre lige ved indgangen op til 1. sal og ringe på. Døren åbnes og man går lige frem til disken, betaler € 49,- - jeg lader dem dog som regel beholde den ene Euro i drikkepenge og man får 1 stk. håndklæde og et armbånd med en nøgle til nølgeskabene inde bagved til venstre for skranken. Efter omklædning skal man så forsøge at finde baderummene - men her vil jeg anbefale at man spørger andre gæster om vej og får dem til at vise hele vejen - ellers finder man dem aldrig :roll:

Der ligger en del hoteller i nærheden og dem kan man enten booke via et Booking firma, eller man kan selv ringe op og forhøre sig, da de ofte kan have flere ledige værelser end dem, som de annoncerer med via Booking.

Men husk at bemærke de forskellige hotellers husregler mht. ind- og udtjekningstidspunkter - man kan dog få lov til at forlade Club Frivol i kortere tid og så komme igen ;-)

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr. Bean skrev, for 1 time siden:

Er der profiler/billeder af de piger du beskriver et sted?

Nej, det tror jeg ikke, da det jo er "private" piger, der officielt ikke arbejder i klubben, men bare er gode venner med ejerne. Pigen jeg var heldig at få en omgang med var dog en mere privat pige end de andre, som jeg ikke havde set før og jeg tror ikke hun stod på lønningslisten. Jeg havde nok set hende i baren, men ikke en jeg lige ville havde hæftet mig ved.

Her er der dog nederst et billede af Victoria og Chris:

http://www.clubfrivol.de/index.php

pic1446456532.jpg

Adriane og Victoria, ligner dog på flere måder hinanden og kan nemt forveksles, da de begge er små og petit piger med mørk hår - Victoria har dog vist fået lavet en OP, hvor Adrianes stadig er små frække A-skåle, der måske godt kunne trænge til lidt fyld, men lidt ærgerligt, hvis de så blev kolde og knaldhårde.

Fandt lige deres Orgeln, som også hænger i klubben, men sådan lidt afsides

0regelnswinger_seite1.jpg

Prostitution tillades som sådan ikke i klubben, men jeg har dog 2 gange bemærket en enkelt moden pige forsvinde med en gæst/kunde - og jeg tror de tog en privat kabine, som de har nogle stykker af til udlejning, men jeg fandt ikke lige ud af hvad det gik ud på. Deciderede gadepiger har jeg dog ikke set i klubben, selvom de står i gaderne rundt omkring - bydelen St Georg er jo med sin placering lige bag HBf (hovedbanegården) lidt et modstykke til Reeperbahn og miljøet er nærmest i stil med Istedgade i København.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte igen klubben onsdag d. 15 i november og kunne i starten igen ikke finde rundt - der hvor jeg regnede med at finde en trappe op til baderummene ovenpå, var der kun en bar væg og jeg troede at huset var forhekset - men de har indskrænket lejemålet, så nu skulle man bruge baderummene nedenunder. Gloryholes og fangerumet var også fragået og adgangen tilmuret - men der er nu stadig rigelig plads til mange flere besøgende og mange rum benyttes overhovedet ikke.

I baren faldt jeg snart i snak med en slank attraktiv moden ca. 40 årig mørkhåret feminim dame - lige min type - men pludselig forsvandt hun uden at gøre opmærksom på at det var NU, men hun skulle da ikke slippe så nemt, så da jeg fandt hende igen og det blev min tur, havde jeg fået et kæmpejern på, som ikke blev mindre da hun slikkede mig og hun bemærkede at jeg var beskænket og hun ikke kunne forstå min ekskone. Jeg fik nu lov at mærke, at hun var rimelig stram og hun ømmede sig også lidt, så jeg nøjedes med at kneppe hende stille og roligt, da det var mega dejligt endelig igen at mærke en virkelig stram fisse. Desværre kunne jeg ikke gøre det færdigt - og jeg måtte efter et stykke tid hoppe af igen og lade en anden komme til - kun for at stille mig i kø til hendes veninde med den lille røv, men rimelig store og umiddelbart ægte nødder, som hun gerne luftede i fri dressur, da hun havde en dragt på, der bare kunne trækkes ind og de væltede ud og struttede til begge sider. Men hendes røv var bare for lækker og jeg tog hende derfor bagfra, så jeg rigtig kunne knalde igennem - og det virkede også som om det var den stilling hun foretrak.

Der var også et par andre lettere modne piger i klubben - og en af dem med kort hår, havde jeg bemærket gav et eminent handjob, så da lejligheden bød sig, lagde jeg mig klar - og for dælen det var godt med godt med olie og brug af begge hænder. En anden mørkhåret pige gav også massage med 2 hænder, men da lå vi 2 fyre ved siden af hinanden - lidt specielt da den anden fyr, kun havde en arm og verdens mindste diller. Jeg fortryd næsten at jeg ikke lå på den anden side, så han endelig havde kunnet få lov til at holde en ordentlig gynter i hånden.

Adriana var igen til stede, selvom alle pigerne påstår at de kun kommer, når de har tid og lyst eller er betalte af klubben. Hun en en rigtig petit pige og man kan rigtig rykke hende rundt - men det kan være svært at komme til, da fyrene står eller ligger parate i en lang kø omkring hende - men det lykkedes da i modsætning til sidste gang at opnå en tur med hende ;-)

På et tidspunkt i baren kom jeg til at nævne for Adriana, at jeg ved et tidligere besøg i klubben havde kneppet en pige uden kondom, da hun selv havde trukket kondomet af - det må hun have videregivet til indehaveren - og det vakte åbenbart noget bestyrtelse, for de kom nu begge og spurgte mig, hvem det var - men jeg kunne - og ville kun sige at det var en privat pige og jeg troede sådan set ikke hun var tilstede, men der var en pige nedenunder der hele tiden blev grundigt gennemkneppet på kryds og tværs af forskellige tyre, men hun holdt sig hele tiden inde i nogle meget mørke rum - eller hun havde en pik i munden, så man kunne ikke se hvem hun var - først til allersidst havde hun lagt sig alene op i et rum, hvor man bedre kunne se hende, men da var hun så øm i fissen at jeg ikke måtte røre den -  og jeg kunne såmænd heller ikke mere, så jeg nøjedes med at give hende lidt massage - og det var egenlig først, da jeg klædte mig på igen, at jeg resonnerede, at det måtte have være hende, da hun havde sagt, noget om at hun ville forlade klubben "in cognito" - og det var noget lignende hun havde sagt ved det forrige besøg.

Men jeg skulle ikke have noget af at udlevere hende, da brug af kondom åbenbart var noget de tog meget alvorligt - og det er sådan set meget godt, at piger og gæster kan føle sig trygge på det område, da det er med til at højne niveauet og tiltrække flere søde piger ;-)

Redigeret af Stabilizer
Rettet efter rapport fra Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej tak for den grundige beretning, det lyder som et spændende koncept, jeg anede ikke der var sådan noget på Steindamm. 
Hvordan med åbningstiderne? De fleste dage er der kun åbent mellem 12-19 men onsdag starter det først kl. 15 og der står ikke noget om hvornår det slutter. Er der nogen dage eller tider der er bedre end andre?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
nylonlover skrev, for 8 timer siden:

Hej tak for den grundige beretning, det lyder som et spændende koncept, jeg anede ikke der var sådan noget på Steindamm. 
Hvordan med åbningstiderne? De fleste dage er der kun åbent mellem 12-19 men onsdag starter det først kl. 15 og der står ikke noget om hvornår det slutter. Er der nogen dage eller tider der er bedre end andre?

Ja, jeg har kun været der onsdage - og der bliver man altså smidt ud til kl. 24 - og det selvom man er godt igang på lagenet. Men sidst ebbede det vist ud allerede ved 23-tiden.

Jeg ville nok satse på at komme allerede ved 15-tiden, for ligesom at stikke fingeren i jorden, få en god plads ved baren og hygge lidt med de mere eller mindre faste damer - måske få forklaret konceptet lidt mere - og bede dem om lige at give et vink, når de forsvinder og gør klar til gruppesex - så man ikke pludselig sidder alene i baren og går glip af det sjove ;-)

NB. kommer lige i tanke om at jeg har glemt at fortælle at hende med det korte hår - tror hun hedder Lilly? - hun kan godt lide at blive rigtig god og grundigt gennemkneppet. Jeg havde ikke lige set optakten, men hun vippede ihvertfald en fyr af, som hun ikke var helt tilfreds med - og så fik den næste ellers lov til at gøre arbejdet færdigt og give hende den helt store tur, hvor der rigtig blev klasket igennem, hvorpå hun udbrød: "So muss es gefickt werden" - og sagde at hun godt kunne forstå, hvorfor nogle husmødre var utilfredsstillede ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...