Hop til indhold

Recommended Posts

Ringen er ved at være sluttet.
Da Blomstermanden i sine yngre dage startede sin lille hobby, var det de erfarne og modne damer, der var attraktive, fordi de kunne noget, som gjorde noget særligt for hans fysiske velvære, men også animerede hans fantasier om en ofte passiv rolle. I de seneste år har Blomstermanden haft en forkærlighed for aktivt  at udøve den indhentede erfaring og lærdom på yngre modeller, der lige var startet i branchen.

Denne annonce med fotos fangede Blomstermandens opmærksomhed: https://annoncelight.dk/showad/183519
Det er jo ingen hemmelighed, at pigens højde og vægt har stor betydning for Blomstermanden, og at petit er det foretrukne.

I annoncen fristede de rigtige mål, men det er længe siden Blomstermanden har muntret sig med en, der har rundet de 30. Imidlertid var geografien i orden til cykelalibiet og to timers motion. En tid blev aftalt.

Målene holdt, kunne Blomstermanden straks se, trods de høje stiletter og leopard underkolen. Sidstnævnte blev meget langsomt og under megen kælen og masser af berøringer fjernet. Den lille numse, den flade mave, ja hele den petite krop indbød til at lade fingerspidsere udforske. Nickie var helt tør ved første berøring op under underkjolen, men senere løftede Nickie inviterende sit ben og var nu drivende våd. Det måtte Blomstermanden smage.

Et indbydende syn med Nickie på ryggen og åben adgang til herlighederne. Uhmmmm. Inderlårene fik en tur inden blomstens blade blev skilt fra hinanden og honningen kunne nydes ....og sød musik opstod; toner fra Nickie, der steg og faldt under behandlingen i takt med tungens leg.
Efter 4-5 minutter berørte en kold hånd Blomstermandens varme isse. Kort efter blev det til et let tryk om nakken. Trykket voksede og tanken, at nu begynder Nickies skød snart en rytmisk bevægelse blev til virkelighed. Nickie onanerede mod tungen, der stimulerede knoppen, slikkede læberne og stod stiv og trængte ind og ud af hulen i takt med Nickies bevægelser.

Pludselig lå Nickie som korsfæstet på sengen med et sikkert greb om madrassens kanter. Lydniveauet var en fryd for Blomstermanden. Så en lille pause i bevægelserne, inden Nickie genoptog bevægelserne af underlivet.

Det var deja vue. Erindringen om et par enlige mødre eller tre flashede forbi. En vagt hver anden uge skulle bruges til at forsøde tilværelsen for den lille familie, men også til at dække et vist sexuelt behov, i stedet for efter en bytur at tage tilfældige fyre med hjem og undgå den lille tørstige datters: ”Er det vores nye far!”, når fyren lukkes ud.

Og kære venner. Det er jo den oplevelse vi gerne vil have, ikk?. Den ægte vare eller en illusion så vel udført, at den virker ægte.

Tungen har ikke den kondition i dag, som den har haft tidligere, så Blomstermanden måtte lige en tur forbi vandhanen og skylle et tilsølet ansigt, inden det var hans tur til at ligge på ryggen. Igen deja vue. Erfaring er ikke at kimse af. (uanset alder – Bella havde den for nylig trods sine kun 21 år – ved godt, at det besøg ikke er anmeldt, men kan der tilføjes mere nyt om hende !! hehe)
Helt til roden, slikkeri i hele regionen, øjenkontakt, sugen, sutten – lige som det skal være næsten uden brug af hænder. The point of no return blev nået, men Nickie har sikkert opfattet situationen og holdt en lille kunstpause, men for sent. Blomstermanden fik valuta for sine ekstra 100 kr. Dog ikke den fulde nydelse grundet pausen.

Trods en hel uges opsparing og p.g.a. ”afbrydelsen”, kom der ikke så meget ud, at Nickie ikke fortsatte. Langsomt blev der bygget op til endnu et klimaks, som med den halve blå ofte kan opnås ca 30 sekunder efter, og her var det den sitrende fornemmelse helt ud i lilletåen. Resten af ladningen fik lov at sive ud og brede sig simultant med elektriciteten i kroppen. Blomstermanden er lydløs, så Nickie fortsatte med sug, så det resterne blev tømt ud.

Pludselig var det ikke behageligt mere, for intenst, og Blomstermanden bad Nickie hurtigt sætte sig op at ride, inden begejstringen forsvandt. Det skulle ikke siges to gange. Snart onanerede Nickie videre i et hastigt tempo, så langsomt og gnubbende, meget lidt op og ned, men mest masserende, der gør at Blomstermanden holder længere – især ”anden omgang”.

Nogle gange lænede Nickie sig forover og kyssede intenst, som Blomstermanden allerede havde oplevet under de indledende kælerier. Andre gange sad hun oprejst for kort efter at lade kind møde kind i en invitation til at blive holdt fast om, mens Blomstermanden også bevægede sig.

Under en heftig gnubben efter 6-7 minutters aktivitet satte Nickies vellyst lyde gang i ”Holger” igen. Denne gang kunne Blomstermandens små støn ikke holdes tilbage, men de afslørede ikke, at klimaks var nået igen. Nickie fortsatte og efter endnu et par minutter satte hun tempoet op til kaninfart. Kondomet kunne nemt ryge af, og det var en al for vild stimulation på det tidspunkt, så Blomstermanden måtte stoppe seancen – undskyld Nickie, hvis du havde gang i noget ;-)

Turen tilbage til erfaringen indikerer måske, at ringen er ved at være afsluttet og udgangspunktet nået. I hvert fald når de har Nickies størrelse hehe.

Der var gået 35 minutter af de 45 minutter, og Blomstermanden var på vej ud af døren, men pludselig udviklede snakken sig – en sjælden foreteelse med de yngre modeller – og da Nickie ikke havde aftaler for en times tid senere, så gik der en time i alt inden Blomstermanden MÅTTE hjemad inden alibiet blev strakt for meget. *SSS*

Tak for et ”vildt ridt”, Nickie.

Redigeret af Administrator
Billeder slettet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Yes sir! Billederne stemmer. Men igen brysterne er ikke store og fyldige. MEN DE ER DER!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Yes sir! Billederne stemmer. Men igen brysterne er ikke store og fyldige. MEN DE ER DER!

Hey guys. Er ikke så aktiv herinde. 

Men kan tilføje at på annoncelight.dk

- eneste annoncerings site jeg benytter mig af. Jeg har fundet et par faste steder rundt i landet. 

*tæt på nr uttrup torv/Nr sundby

*middelfart

*ballerup

middelfart og Ballerup vil fremtidigt være steder jeg er på med overlapning. Hypotetisk Eks: søndag nat ankommer jeg til Middelfart. Sætter som regel Annonce På med tids start for modtagelse af frække gæster kl 06..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nickie skrev, den 20/10/2015 13.28.59:

 Sætter som regel Annonce På med tids start for modtagelse af frække gæster kl 06..

Endelig en frisk morgenbolledame :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...