Hop til indhold
Mr1time

Blondine Sara Odense 21-26/06

Recommended Posts

Lige kommet hjem efter 30 min. (kr.1000.-) Hos denne søde pige http://side6.dk/massage-escort/blondine/6341 som er i Odense fra d.21-26/06.

polsk sød pige som ser ud som på hendes billeder, dog har hun lidt mave på, som ikke kan ses på hendes flotte billeder, men ikke noget som betyder noget. Hun er utrolig sød og nærværende, og som billeder antyder, og køn. 

Startede med super lækker  SF hvor hun det meste af tiden kiggede mig i øjnene, (mange af pigerne er ellers svære at holde øjenkontakt med) derefter red hun, mens hun lænede sig frem så jeg kunne kysse hendes bryster, hun spurgte selv om vi skulle prøve en anden stilling, og hvem har ikke lyst til at tage sådan en frækkert bagfra. Først var jeg mellem hendes ben og så samlede hun dem så røven stod knivskarp, og jeg måtte overgive mig, det tog jo ikke lang tid.

hun foreslog selv at give lidt massage, dejligt, hvorefter hun spurgte om vi ikke skulle have omgang 2.  Jeg tvivlede på om jeg allerede kunne igen, men hun gik igang med 2 omgang af SF og så stod den som et træ igen. Vi tog en omgang mere inden jeg tog afsted med en oplevelse rigere, som havde været meget positiv. Glemte helt at 69 også var med i prisen, ville nu godt have været dykket ned der, men det andet var så lækkert at jeg glemte alt om det.

Sara som hun hedder snakker Engelsk og forstår meget og taler det også godt.

hende anbefaler jeg gerne, både personen, sex og stedet som er meget diskret.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som en serviceinformation er Sara nu tilbage i Odense

Desværre sidste gang :-(

Sara hvis du ser det her - så mange tak ! Det har været en stor fornøjelse at møde dig 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...