Hop til indhold
pacer

Thaimassage i Roskilde/Knudsvej

Recommended Posts

Ahh ja disse skønne piger.
Var idag en tur omkring denne flotte pige http://escortguide.dk/P/koen-slank-og-velskabt-thai-pige-30-aar-kvalitetsmassage-med-god-service-23737.html

Først en smule malurt.
Lokalerne er ikke de fedeste, der savnes stemning/udsmykning, levende lys og i den du´r. Værelset var også lidt køligt.

Nu til det sjove.
Blev lukket ind af en smilende thaikvinde med gode store nødder :cool: Navnet fik jeg aldrig fat i, men jeg tror hun køre forretningen selv.
Blev vist ind i et lokale med 2 brikse og en enkelt lænestol, som jeg satte mig i. Et par minutter senere kom hun ind, gik helt tæt, lænede sig indover mig og spurte hvad jeg vill ha´
Ja altså, noget massage? LOL
Hun fik mig hurtigt overbevist om vi skulle lave massage/tantra/sexe til en timepris af 1500kr, men da jeg kun havde 1000kr, lavede hun en pakke med det hele. I hvor lang  tid fik jeg ikke fat i.. Så det var jo lidt spændende.
Hun tændte mig temmelig meget, en rigtig dejlig kvinde som gik lige i banditten, så havde en halvfed før bukserne kom af.

Jeg fik rigtig god massage af stærke hænder og arme, bobytobody af en vidunderlig kvindekrop, tantra af hendes fingerspidser - det var rigtig godt, og noget nyt for mig. Det her gig der dejlig lang tid med.
Så fik jeg et gummi på banditten og hendes fyldige læber sænkede sig over hævneren :grin: DET kan hun satme finde ud af, WOUW det er meget få som kan give bj med gummi så det føles som der intet er, det var saftsusene mig godt. Var lige ved at skyde kanonen af der.
Om i misionæren hvor vi kneppede længe og dejligt, jeg variede tempoet så jeg kunne trække nydelsen lidt ud. Satte tempoet op og kneppede helt i bund, dejlig dejligt uhrmm. Til sidst kom jeg med et brag, og holdt den i bund mens den pulserede og sprøjtede livligt i gummiet.

Herefter fik jeg et bad, hvor hun vaskede mig med sæbe, og vi sagde på gensyn.

En rigtig god gang massage og sex.
Ville jeg komme igen? Absolut helt sikkert.

Jeg slap 1000kr, og fik "god tid". For en tusse får man en halv time på stedet her.

Ps.
Kender i det, man sidder og får jern på ved at skrive en anmeldelse og tænkte tilbage? he he

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...