Hop til indhold
Verner

Navia - En Dejlig Oplevelse

Recommended Posts

Fristet af de gode billeder på http://escortguide.dk/P/koen-slank-og-velskabt-thaipige-30-aar-kvalitetsmassage-i-roskilde-23737.html og et par gode anmeldelser smuttede jeg en tur til Roskilde og her er min oplevelse af massagen.


Stedet
--------

Stedet er ordinært indrettet, men der er rent og pænt. Endvidere er der spejl på væggen, så man kan følge med i massagen, hvilket jeg synes er et stort plus, især når massøren er en indbydende kvinde :)

 

Pigen
---------

Navia er efter min smag en flot lækker pige med pænt store flotte naturlige bryster og en indbydende figur. Må sige hendes bryster sidder rigtig flot i betragtning af størrelsen og at de er naturlige. Hun er hverken tynd eller tyk men med en god velskabt krop, og mere til kvindelige former end den åleslanke, men kiloene sidder rigtig flot på hende. Hun er sød, imødekommende og smilende, har let til latter og man føler sig godt tilpas i hendes selskab. Jeg snakkede lidt med hende, og det virker som om, at hun er meget opsat på at give kunden en god oplevelse, med en god atmosfære, hvor hun godt kan lide at lave smalltalk med hendes kunder. Med de kunder hvor hun har en god kemi fornemmer man, at hun gerne til opbygge en relation til de kunder, da hun gerne vil have stamkunder, idet stamkunder efter hendes mening er den bedste garanti for en hyggelig stemning, som hun lægger meget vægt på. 

 

Oplevelsen
---------------

Jeg valgte som udgangspunkt en halv times massage, og ville så vurdere i løbet af massagen, om der var basis for mere. Hun gav en god og varieret massage efter min smag, hvor hun var opmærksom på om massagen passede til mine behov. Selvom det som udgangspunkt kun var massage der var udgangspunktet, så lavede hun løbende noget pirring undervejs, som selvfølgelig også havde sin effekt, da hun jo er en meget indbydende og charmerende kvinde. Så det blev også til en en afslutning, og hvad type afslutning man kan få tror jeg meget afhænger af den kemi man har sammen med hende. 

 

Hendes meget positive væsen tog virkelig kegler hos mig, så jeg havde en rigtig god oplevelse, som bestemt tåler flere gentagelser, hvilket så også er sket efterfølgende, og det har bare forbedret de efterfølgende oplevelser :) - så hun har fået endnu en stamkunde. 

 

Redigeret af Verner

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...