Hop til indhold
Gæst

Misbrug af 'Rapporter indlæg'-knappen

Recommended Posts

Gæst

Jeg fået nedenstående indlæg redigeret pga en rapport pm, at der angiveligt skulle ha' været private oplysninger i teksten.

Skrevet onsdag klokken 21:24 (edited)

Som jeg husker det, havde Gina Faith en ganske god og velovervejet beskrivelse af hvad GFE er i hendes verden på hendes hjemmeside, da hun stadig var aktiv GP indtil for 5 mdr siden. Så måske en god ide at få den som et bidrag/indlæg til denne debat, :-P før den også går op i hat og briller.:eek:

Venligst K

Redigeret onsdag klokken 22:01 af Ledvogter
Private oplysninger

 

Det er rent manipulation fra anmelders side, da jeg hverken kender til eller vil bruge evt. 'private oplysninger' om GF, de eneste 'private oplysninger' i indlægget var følgende:

  1. GF's mail adresse som allerede på dette tidspunkt fremgik af hendes avatar som er ved alle hendes indlæg på EG og den har været der et stykke tid. Den står i øvrigt også på hendes EG-profil under kontaktoplysninger.

  2. At GF ind i mellem tager på escortbesøg, noget der allerede på daværende tidspunkt i et stykke tid havde fremgået af hendes profil på EG under fanen 'Om mig', så det er også en oplysning, hun selv har sørget for at alle interesserede har haft mulighed for at se.

 

Jeg er derfor helt sikker på, at det ikke er GF, der har lavet den anmeldelse, da det jo netop er oplysninger, som hun selv har skrevet på sin profil på EG, så det giver jo ingen mening at kalde dem private, faktisk er det vel nærmere forretningsoplysninger.

Og det er da helt ude i hampen at anmelder kalder det for 'private oplysninger', når det er nogle GF selv har oplyst og stadig oplyser på sin EG-profil, som efterfølgende er blevet ændret til lyserød..

 

Faktisk mener jeg at misbrug som dette af 'Rapporter indlæg'-knappen bør medføre samme sanktion som gives for at skrive en falsk anmeldelse, men det er naturligvis Admin's beslutning.

Det er jo heller ikke betryggende for moderatorteamet. at de ikke kan stole på at det, der bliver rapporteret, passer med virkeligheden.

 

Venligst K

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

hvordan ved du at "Rapporter indlæg" funktionen er blevet blevet brugt på dit indlæg...det kunne jo være at det var ledelsen der havde spottet den, men kun en tanke

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg undrede mig og derfor spurgte ledelsen, netop fordi der selvfølgelig ikke stod nogen private oplysninger i indlægget som skrevet ovenfor.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har det nu nok sådan: hellere en rapport for meget en en for lidt! - og så synes jeg nu nok Admin er god til selv at checke om oplysningerne er private eller ej.

At det ligefrem skulle medføre karantæne/udelukkelse at rapportere et indlæg på et falsk grundlang, synes jeg nu nok er at skyde langt over målet og vil bare medføre at folk vil afholde sig fra at rapportere :sad: - jeg er ihvertfald tryg ved at admins nok selv skal forstå at luge i rapporterne - og de opdager jo også hurtigt om nogen rapporterer i tide og utide og hvor alvorligt de så lige skal tage vedkommende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

At det ligefrem skulle medføre karantæne/udelukkelse at rapportere et indlæg på et falsk grundlang, synes jeg nu nok er at skyde langt over målet og vil bare medføre at folk vil afholde sig fra at rapportere :sad:

​Hvorfor skulle det dog afholde nogen fra at rapportere? Når man vælger at hænge folk ud og beskylde dem misbrug af 'private oplysninger', er det vel rimeligt, at vedkommende sikrer sig, at det er gjort på et korrekt grundlag.

Det kan jo være en alvorlig sag at skrive private oplysninger om pigerne, f,eks, skrev Kowalsky den 19.3.2015: her på eg har vi en nul-tolerance politik overfor videregivelse af private oplysninger i anmeldelserne og efterlysninger. I mit tilfælde var det under General Debat men jeg formoder at ovenstående også gælder der.

Venligst K

Redigeret af Kunden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...