Hop til indhold
lue

Thai i flensborg

Recommended Posts

Skal en tur til flensborg og vil samtidig forkæle både mig og "lillemand" jeg er vild med små lækre thai tøser, så er der nogen som kan anbefale nogle gode steder..? Nu er det meget lang tid siden jeg har været i flensborg, er der stadig en "luder strasse" og hvor og hvad hedder den..? på forhånd tak for hjælpen 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er 2 thaipiger med positive anmeldelser i Flensburg i øjeblikket. Den ene er som her nævnt Lilli. Jeg har besøgt hende og må sige at hendes service er rigtig god. Hun tilbyder også gerne anal! Og hendes massage er virkelig professionel.

Den anden thaipige er Jini på Schiffsbrücke. Hende har jeg besøgt flere gange. Hun er måske ikke helt så professionel som Lilli; hun er nyere i faget, men det kan jo ofte gøre oplevelsen bedre og mindre rutinepræget. Hun er lille af statur med de rigtige rundinger (hvis man ikke foretrækker "skinny"-typer) dejlige runde bryster med strittende vorter og en lille dejlig rund numse! Hendes massage er også virkelig professionel; siger hun er uddannet i det i Thailand. Hun kysser rigtig gerne og tilbyder som regel også anal.

Så nu er det bare op til dig at træffe valget - eller prøve dem begge :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har stadig til gode at prøve en thai massør i Fl der tilbyder "fuld pakke". Hvad er prisniveauet? Jeg kan desværre ikke finde annonce for Jini!

 

Redigeret af Steenborg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du med "fuld pakke" mener både massage og sex (ikke kun handjob) så kan du prøve det hos både Lilli og Jini.

Jini finder du her:

 
 
Original Thai-Massage Chiang-Rai (Model #594)
Schiffbrücke 56
klingeln bei Massage 2.St. links
24939 Flensburg Hafen

Der er ikke en speciel reklame for hende. Og jeg ved ikke rigtig om billederne er hende; billede 5 ligner hende dog, især kroppen. 

Jeg gav 150 euro hos Lilli for en times massage med efterfølgende sex. Var der vel i halvanden time; hun så ikke så nøje på tiden. Hos Jini var det 80 for en halv time med massage og sex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Brødre, mange tak for jeres input og anbefalinger, jeg havde bestemt mig for at besøge Jini men hun var der desværre ikke, men opgangen er jo fuld ad thai piger man kan besøge, så jeg valgte  http://www.fair-girls.de/Flensburg/982 Thai Jen hun er virkelig smuk og med en gude krop, jeg blev vist ind i et lokale, og hun kom ind iført en kjole som mindede om et fiskenet (meget sexet) den fik hun hurtigt af, jeg bestilte 30 min for 70 euro og hun gik straks i gang med at masseger mine ædlere dele mens hun stønnede meget porno ag digt.. sexen var ok men hun var ikke meget for berøring da vi varmede op til selve agten.

Som sagt var sexen ok,men det er lige før at det bedste var da vi var færdige og lå nøgne på sengen og snakkede, da var det som om hun var mere villig til at lade mig pille alle steder..;-) Jeg vil nok ikke besøge hende igen, men meget gerne prøve Jini næste gang turen går syd over.

 

Endnu engang tak for input 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...