Hop til indhold
Gæst

Sød pige nordvestlige jylland

Recommended Posts

Gæst

Hejsa. Er her nogen som kender til en rigtig sød pige i nærheden af nordvestlige jylland 9690, som samtidig kan klemme sig ned i en størrelse xs? :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kommer ind imellem på disse kanter. Men desværre er der ikke det store held med flotte og slanke piger i det område. Der ligger 3 steder omkring 9690. Aggersundvej som det tætteste, men her er som regel lidt gamle eller meget lidt kønne piger. Dog skal det siges, at når de sjældent har annonce på EB, så er det de rigtige piger du finder der. 2. sted er Møllebakken ved Brovst. Her er det Thai, og som regel ikke super slanke, og de gange jeg har besøgt dem, også lidt oppe i alderen. Dog et stykke tid siden jeg har besøgt dem, så kan ikke oplyse hvordan de er pt. Men har i langt tid være de samme, og den samme ejer af stedet. Så ikke den store udskiftning. 3. sted er i Brøndum, men har vil jeg jeg ikke anbefale et besøg. Der har jeg jævnligt stikket snuden ind, men er gået igen. Altid falske billeder på EB, og sjældent flotte og slanke piger, men lidt ældre og små tykke. 

Så hvis det er en flot, ung og slank pige, så hedder den enten en escort pige der kører ud, eller må du jo nok selv rejse et lille stykke vej. Så området trænger virkeligt til noget kvalitet, men tror desværre ikke det kommer. 

Mvh Gabel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...