Hop til indhold
lovingboobs

Casie i Odense

Recommended Posts

Må hellere lige smide en lille beretning her om danske Casie: http://side6.dk/massage-escort/casie/7116

Det var så afgjort billederne, der lokkede mig afsted. Og de er ganske ægte, da de er taget i det rum, vi hyggede i. Casie er som nævnt en dansk kvinde, der nok er lidt ældre end det, hun skriver. Start/midt-trediverne er mit gæt. Havde bestilt en halv time, men var på gaden igen før. Sådan føltes det i hvert fald. Vi "klikkede" nok ikke rigtig sammen, så jeg kommer der ikke igen. Dermed vil jeg ikke lade dette være en advarsel. Men for mig skilte hun sig ikke rigtigt ud i mængden af piger. Hun har en ret lækker krop synes jeg. Et par kæmpe nødder med gode store brystvorter, der bliver stenhårde ved blid leg. (Skal desuden lige nævne at hun har et par halvstore tatoo's.) Og hun duftede sådan set også ret lækkert. Der var lidt kys med i showet, men ikke de der dybe, lidenskabelige kys. Bare sådan nogle kys lidt for høflighedens skyld.

Hun tager imod privat/diskret ganske tæt på motorvejen, så det er ret nemt at komme til og fra. Gav 1000,- for den halve time og det var sut med kondom. Ved ikke om hun gør det uden, men jeg spurgte ikke. Tænker at I andre godt kan tage chancen og få lavet en aftale hos hende. I hvert fald behøver I ikke at frygte, jeg optager tiden, så I burde have mulighed for at komme til ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...