Hop til indhold

Recommended Posts

Link:

http://escortguide.dk/P/hello-baby-i-m-laura...are-you-looking-for-some-sensual-company-to-come-and-ease-the-stress-of-a-lon-24112.html

Laura er angiveligt fra Rumænien. Billederne er ægte. Hun ligner fuldkommen de billeder der ikke er model-billeder i annoncen ovenfor og hun er pisse hamrende lækker. Brysterne, som vel er en B- eller C-skål sidder perfekt, hun er lækkert solbrun og hendes make-up lignende fuldkommen hvad hun har på på billedet fra badeværelset. Jeg vil skyde hende til at være i starten af 20'erne og jeg tror hun er lidt mindre end de 170cm hun oplyste på sms - nok snarere 165cm.

Desværre er hendes service-niveau rystende lavt. Jeg fik mistanken allerede da jeg på sms konstaterede at hun tog ekstra for alle ydelser, inkl. kys - som vel at mærke var tantekys. Jeg besluttede mig nu alligevel for at prøve hende af og aftalte en tid - 30 min med anal og mega til 1600kr. Jeg havde ikke lige penge, så da jeg gav hende 1700kr rodede hun en del rundt for at finde byttepenge, hvilket ikke lykkedes. Jeg foreslog at hun kunne give mig kys med i handlen for de sidste 100kr, selvom hun ellers tog 200kr. Det gik hun med til.

Det viste sig dog at jeg kun havde betalt for retten til at kysse på hende, for hun gjorde sig meget umage for klemme sine læber så stramt sammen hun kunne når jeg prøvede at kysse hende. Kedeligt.

Jeg udforskede hendes sindssygt lækre krop og begyndte at slikke hende. Som forventet kom der ikke så meget som en lyd eller nogen anden reaktion fra hende - havde ellers håbet at vække bare en lille smule entusiasme ved at være en gentleman. Jeg afbrød forholdsvist hurtigt projektet og bad hende om at give mig et blowjob. Hun fandt straks en kondom frem og da jeg indvendte at jeg jo havde betalt for mega insisterede hun på at det betød at jeg måtte komme hende i munden, men ikke at hun suttede uden - det var 200kr ekstra. Gaab! Jeg fik dog afklaret at jeg havde lov til at knalde hende, rive kondomet af og derefter komme i hendes mund - havde ellers lidt svært ved at forestille mig hvordan jeg skulle gennemføre megafransk, hvis ikke hun ville have kalorius i munden uden kondom.

Hun fik så lov at sutte med kondom, hvilket hun gjorde udemærket. Jeg er ikke så meget til vilde blowjobs med gagging og den slags. Dette var blidt og rart og med tilpas sug til min smag, men ikke specielt varieret.

Jeg bad om at knalde hende, så vi startede med missionær. Jeg ville gerne have en pude under hendes røv, så vinklen kunne blive lidt bedre. Hun vrissede af mig og syntes tilsyneladende det var fjollet, men jeg fik min vilje.

Den stigende dårlig stemning havde på nuværende tidspunkt desværre påvirket mig så jeg faktisk ikke var ret tændt mere. Jeg var slet ikke stiv nok til at gennemføre anal. Derfor bad jeg hende sutte mig noget mere. Igen begyndte at brokke sig over at det ikke var hygiejnisk at sutte det kondom hun havde haft i fissen - jeg sagde at hun da bare kunne bruge et nyt. Meget modvilligt fandt hun et nyt kondom frem alt imens jeg gokkede den af alt hvad jeg har lært for at få den stiv igen. Det var en udfordring og jeg blev nødt til at visualisere mig selv et helt andet sted hen for at blive tænd nok til at få gang i den igen. Jeg blev dog lidt distraheret af at hun prøvede at stimulere mit mellemkød. Det var hun også virkeligt dårlig til - meget forsigtigt og mest med neglene :o Det lykkedes heldigvis efter et par minutter at få den stiv nok til at hun kunne få kondomet på og sutte den igen.

Nu var jeg heldigvis tændt igen, så jeg skyndte mig at få hende i en doggystyle så jeg kunne tage hende analt. Det kunne hun heldigvis godt finde ud af. Jeg gik forholdsvist hårdt til den og stødte igennem et par minutter inden jeg trak mig ud, hev kondomet af og skød den af i munden på hende.

Det endte heldigvis med at være nogenlunde frækt, men det var kun takket være hendes røvlækre krop og flotte ansigt, for hun er sgu - for at sige det rent ud - ikke ret dygtig til sit job og det virkede virkeligt som om hun gjorde alt hvad der var muligt forkert i forhold til at tænde mig. Jeg prøvede lidt smalltalk mens jeg fik tøj på igen, hvor hun fortalte at hun arbejdede fuld tid som prostitueret og rejste rundt i europa. Måske hun snart skulle finde en anden måde at ernære sig?

Del dette indlæg


Link til indlæg

hun ser lækker ud, helt enig. Men sløj service...til så mange penge...Bedre held næste gang

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser ellers lækker ud, men advarslerne fra jer, kombineret med at hun nu er flyttet til en berygtet kælder i en kort sidegade til Nørrebrogade, tæt på Assistentens Kirkegård, gør at mit planlagte besøg hos hende i dag er aflyst.

Eroguide har igen været et nyttigt organ - TAK :)

Mvh
B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke fordi jeg skal forsvare hende, kender hende trods alt ikke. Dog for god ordens skyld vil jeg pointere at priserne er de samme for både OWO og CIM.

Du siger du betalte for CIM og ikke for OWO. Men ligesom når jeg bestiller OWO forventer jeg da ikke automatisk også at få CIM, så jeg kan ikke se hvorfor du skulle forvente noget andet bare fordi det er CIM?

Der er vist så nogen GP som tager 700 for CIM og 500 for OWO, det er måske så netop fordi CIM er med OWO hvor modsat OWO er uden CIM.

Jeg har aldrig bestilt CIM, så har ikke tænkt på det før nu at det skulle være incl.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så vidt jeg husker var hendes pris for CIM lidt højere end OWO, eller også var OWO ikke angivet som ekstraydelse - og jeg derfor forventede det var en del af grundprisen. Jeg kan ikke helt huske hvordan det var, men synes i hvert fald det var meget mærkeligt at hun ikke pointerede at jeg også skulle betale for OWO da jeg bestilte CIM. Det er s'gu da svært at komme hende i munden mens man har kondom på? Teknisk set fik jeg jo så også ca 1 sekunds OWO med i prisen af CIM, men det er da stadig et fjollet setup.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...