Hop til indhold
Knaldperlen

Valby thaimassage - glæd jer Chaba er her også...

Recommended Posts

Stedet er tidligere omtalt pga. Ming (se nedenfor) og "Nina tror jeg nok", om sidstnævnte se her: https://www.eroguide.dk/forum/topic/36649-thai-i-valby/

Link til alle herlighederne: http://escortguide.dk/P/glaed-jer-ming-er-tilbage-22418.html

Jeg ringede og bestilte tid - bad om en slank pige, jeg ville nemlig gerne dyrke en af de unge piger på billederne. Desværre kan jeg ikke huske stedets havn – men noget meget thai-special. Jeg forhandlede pris og ydelser fra starten - meget usædvanligt, men Chaba som pigen hed kunne ikke mange ord engelsk. Bl.a. body-to-body for 700 på tilbud – og 1500 for body-to-body og frit valg på alle hylder:-P. Nussede straks bagdelen gennem kjolen på den lille flotte lille thai på ca. 30 år og 150 cm med A-skåle, og fik et genert smil retur. Body-to-body har jeg aldrig prøvet for – men alt i alt en sensuel massage, dog ikke noget bragende frækt undervejs – udover at der var fri nus hvorunder jeg konstaterede at hendes mis kontinuerligt blev vådere og vådere. Efter noget tid ville hun gerne give mig kondom på – men jeg valgte at give hende en god solid slikketur først – som hun bestemt nød, selv om der ikke kom en lyd over hendes læber… SÅ var det tid at få kondom på – og så gik det ellers over stok og sten... Jeg er ikke just en årsunge, så da jeg endelig kom så signalerede hun 2 x "thumps up" – måske lige vel overstrømmende :wink:. Bagefter tog hun pænt kondomet af, og tørrede af dernede. Hun mimede et spørgsmål om jeg ville have et bad, jeg takkede nej, hvorpå hun vred en stor vaskeklud op og tørrede resten af kroppen af for massageolie. Alt i alt en dejlig oplevelse inden jeg blev lukket ud via hovedtrappen.

425719_large.jpg 

Chaba er hende her...

Stedet ligger 500 m fra Ålholm station.

Ming som åbenbart pt. findes på stedet er tidligere omtalt sådan her: 

 

Redigeret af Knaldperlen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...