Hop til indhold
Louie De Palma

FKK-Samya på en jævn hverdag

Recommended Posts

Efter morgenmad tog Bbullersen og undertegnede bestik af situationen. Der var et dusin søvndrukne piger, der lå henslængt i sofaerne i baren eller sad og frøs ude på verandaen, mens de røg smøger. De flotteste piger var ikke mødt endnu, den eneste jeg havde rigtig lyst til var Carla/Carlotta. Hun spillede også op til mig, men blev så taget på rum af en anden.

Så sad vi ellers dér i sofaen og kedede os. Lige foran sad en ung, slank pige med kort hår. Køn nok, men ikke flirtende, sad og bare og lignede en bænkevarmer. Kort sagt en nybegynder, der ikke havde lært at spille op endnu. Jeg tænkte at den ene kunne jo være lige så god som den anden, og tog hende på rum. Alice sagde hun var 22 og fra Transsylvanien (det sidste med et lille smil), og at hun havde været to uger på Samya. Jeg fik lidt tantekys, så gik hun på knæ og suttede mig stiv. Derpå gummi på, hvorefter hun lagde sig på ryggen og ville have den i missionæren. Det fik hun så. Det virkede noget urutineret, men jeg tænkte at hun bare ikke vidste bedre endnu. Efterhånden som jeg havde ligget og hugget i hende et stykke tid, kunne jeg dog se og høre, at hun fik fornøjelse af det også, selv om hun nok ikke ligefrem fik orgasme. Så skiftede vi stilling, så hun red mig. Det var en ok opvarmning, og hun virkede glad bagefter. ½ time = 50 €.

Så var Carla/Carlotta blevet ledig, og vi gik på rum - tilfældigvis det store, med jacuzzien, som vi dog ikke brugte (eller betalte for). Også kun tantekys her, men ellers hyggeligt nok, vi 69ede og hun suttede glad og længe, mens hun nød synet i spejlet. Desværre syntes hun det gjorde for ondt at bolle, selv om vi prøvede et par stillinger. Ærgerligt. 1 time = 80 € (fordi jeg ikke havde nogen 5 € sedler, og så var jeg jo nødt til at runde op).

Carlotta4.thumb.png.29abfe426c98c2294d12Carlotta5.thumb.png.d44be2063ecb54c5de57Carlotta6.thumb.png.c667ada674891d0ae3b3

Så var det Isabella fra Constanzas tur. Mørkhåret, pæne bryster og kønne øjne. 69, derpå fik hun den i missionæren. ½ time = 50 €.

Bbullersen anbefalede så en anden nybegynder. Mathilde fra Rumænien (fangede ikke hvorfra) havde sort hår ned i panden, stor hage, men køn ellers. Glade øjne og sødt smil, og sagde hun havde været på Samya i to uger. På rum fik jeg nogle tantekys, så 69, hvorefter hun red mig og fik den i missionæren, lige indtil hun sagde stop. Hun virker som en pige, der nok skal blive populær. 1 time = 80 €.

Nu var det ved at blive sent, der var kommet mange mænd, så der var run på rummene og de bedste piger var på dem. Jeg spurgte Bbullersen om han kunne anbefale nogen, men det kunne han desværre ikke.

Høje, ultraslanke Raisa vimsede meget rundt alene. Hun var åbenbart ikke i humør til at yde noget særligt. Så vi blev enige om, at hun nok gik og savnede Nille og hans 3 timers ture.

Erika nev mig så i numsen. Så jeg tog hende også på rum - men nu var det eneste ledige nr. 13 ved siden af pornobiografen på 2. sal. Erika er fra Rumænien (glemte hvorfra), slank og pæn, med markeret ansigt og kraftig makeup. Hun sagde, at hun havde været på Samya i en måned, og før det på Dolce Vita og Magnum. Jeg fik lidt tantekys, så 69ede vi og prøvede at ride og missionæren, men hun gav op og suttede den af på mig. Hun havde ikke sagt, at hun ikke ville have klatten i munden, så det fik hun, men blev overrasket over det. ½ time + CIM = 100 €. Hvilket vist var for meget, men jeg havde glemt Samyas prisliste.
 

Vi genkendte i øvrigt et par piger fra Acapulco på Samya. En sorthåret tatoveret pige med store silikonebryster, kaldet "Fødselsdagspigen", fordi hun havde fødselsdag hver anden måned så hun skulle have en lille "gave" af mændene - hun var blevet smidt ud af Acapulco! Og en meget ung, lille bitte nipsepige med ret speciel håropsætning, som jeg dog ikke havde været sammen med.

En fin dag, som dog ikke var helt oppe og ringe.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...