Hop til indhold

Recommended Posts

Halløj alle!

Her min første post. Jeg kører min egen bagvendte version af "først skal man yde, så kan man nyde". Så tid til at give retur..

Jeg var på A'mar og havde nogle timer til overs. Så uden den store planlægning fandt jeg en annonce for en GP på Amager og drog afsted. Det var en nitte! Snusket lejlighed med et uinspirerende stykke kvindfolk, der slet ikke lignede billederne. Jeg huskede her på de vise brødres ord, om at gå igen, hvis det ikke holder og det gjorde jeg så. Naturligvis skulle jeg høre på brok over at hun havde sagt nejtak til en anden mand. 

Næste sted var af en anden verden: http://www.escortguide.dk/P/Profile-14759.html

Jeg ringede og talte med blonde Sonya. Hendes engelsk var lidt svært at forstå i telefonen men ikke noget lidt umage ikke kunne fikse. Under selve mødet gik det nemmere. Kunne det have været kollegaen på telefonen? Det kan være hende på billederne, med hiv og sving. Det er i alle tilfælde hende med det rødmønstrede skørt på. Hun var bare urimelig meget mere dejlig live. Jeg kom ind i lejligheden og der lugtede godt og var pænt og ordentligt. Da jeg så hende blev jeg lidt småynkeligt duperet over hendes skønhed. Det er nok noget tid siden, at jeg har været sammen med en så ung pige. Jeg tippede hende til 20 år, hun sagde 24 år. Hun er meget slank og har en ekstremt flot figur. Hendes røv er perfekt, men hun har silikonebryster. Det sidste foretrækker jeg ikke, men det kunne ikke ødelægge billedet. De var godt lavet, når det nu skulle være. Gode hårde vorter. Missen var glat og så indbydende, at jeg brugte meget tid med tungen her, selv om jeg normalt er tilbageholdende. Hendes hud og teint var uden fejl. Hun er sart lys og der er ikke en rød knop eller et hår til at gøre hende "menneskelig". Oplevelsesværdien er høj her. Hun var super velduftende og helt stram i huden - ah den ungdom. Jeg var så lige dobbelt så gammel som hende.  

Jeg badede før og efter og havde en halv time derimellem til 800,- og tiden brugte jeg. Blow og sex var godt godkendt. Jeg fik sveden til at rulle, og Sonya kom også på arbejde. God indlevelse. Hun kunne tage mig helt i bund. Ingen kedelig opførsel. Sød og nærværende fra start til slut.

Kysser for 200 ser jeg bagefter, det ville jeg have ofret, hvis jeg havde læst på lektien.  

Er her en uge mere, og så retur til Budapest for at studere.

Klar anbefaling herfra.

   

 

 

Redigeret af Yoda

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ønsker ikke så gerne at identificere den første GP, hvor jeg sprang over. Kun hvis et setup er blatant dårligt eller man bliver decideret snydt, har jeg tænkt mig det.

Sorry.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Hun ser godt nok lækker ud, tror lige jeg skal forbi...

mht. 24 år, så oplyser hun også dette i udlandet HER!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tbone -du kan da vist noget med at finde billeder på nettet, lækkert. Og jøsses! det er også hende på de meget stylede billeder, samme ansigtstræk og kropsbygning. men hun ser absolut også dejlig ud på det mere naturlige billede. Kort sagt, hold da helt op hvor er hun lækker og hermed også på min to do list. I mellemtiden håber jeg at nogen ved noget om Pearl som jeg lige har smidt en efterlysning på. Hmmm det kan man vist kalde luksusproblem :-)

Venlig hilsen,

Dr. Mabuse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...