Hop til indhold
tantra-nyderen

snedige lokationer til sex

Recommended Posts

Hej Allesammen

Er der nogen der kender og vil oplyse om et eller flere gode steder/lokationer i Københavnsområdet, hvor man kan have sex med sin elskerinde eller amatørpige ude i det fri, diskret parkeringsplads, skov eller strand eller andre områder gerne steder hvor der måske er et halvtag og fast underlag. Stedet skal være diskret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du har lyst til med at prøve det i et tog, så skal du så væk fra København. og dog ikke helt det tager cirka en halvtime at komme til Høje Tårsstrup station fra Østerport. det skal være et dobbeltdækkertog, og et der stopper ved samtlige stationer mellem de destinationer.

Om formiddagen, eller sent aften er den bedste mulighed, find afsnittet hvor der er plads til cykler eller barnevogn, der er der et toilet hvor der er rigelig plads til at boltre sig på, hvis der ikke lige er en mor som skal pusle med barnet. det er måske ikke særligt romantisk med et togtoilet men nok så meget nervepirrende.

Hvis man er modig nok kan man købe en 1 klasses billet, på dobbeltdækker toget tag toget mod Nykøbing der ikke stopper før Næstved og vent til Toget forlader Høje Tårstrup station. der er stort set altid tomt på 1 klasses man kan jo være heldig og der er gode muligheder der selv i myldretiden der tager omkring 40-50 minutter at komme til Næstved.

Så er der også lokalbaner ved Hillerød med rimelig store togtoiletter og få passager om formiddagen og aften det kunne være Hillerød-Hundested, eller Hillerød - tidsviljeleje eller Hillerød - Helsingør via Gilleje eller lille nord Hillerød - Helsingør via Fredensborg ved den rute skal man så skynde sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et andet sted jeg lige kan komme i tanke om er strandparken ved Femørens metrostation på Amager der er et stort badehus af træ. Kastrup søbad. også er der et vildt smukt område i nærheden af Nærum og Jægersborg med en skov med masse gemmesteder og selvfølgelig Eremitageslottet tæt på Klampenborg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...