Hop til indhold

Recommended Posts

Det var ingen succes, så lad mig bare kort ridse oplevelsen op. Pigen var ikke hende på billedet. Kostede 1000 kr for en time med kondom selv om der reklameres med 800 kr. Hun var sød og smuk, men dybt uinteresseret, gabte med jævne mellemrum. Hun ønskede ikke selv at blive slikket eller på anden måde berørt omkring fissen (et forbehold hun glemte at nævne inden vi startede) Og hun kunne kun modtage dansk fra én stilling pga. en operation angiveligt. Hun havde travlt med at få mig til det danske, og havde jeg bare fuldt hendes vilje, ville jeg have været ude efter et kvarter. http://escortguide.dk/P/new-girl-4571452161-cph-23720.html

Redigeret af Phister
  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bare irriterende med sådan en dødsejler og spild af tid og penge. Guldkornene er derude, dem skal vi finde. De der moneymakere er en skam for de andre.

 

 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende havde jeg også kig på, men synes billede lugtede noget af fup - ellers er google image et godt værktøj, hvis man orker det! Dog er der stadig mange gode derude med fake billeder, men hvor de minder lidt om modellen anyway!

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er rigtigt, men i dette tilfælde var hendes udseende ikke problemet. Smukt ansigt, godt 1.50 m høj vil jeg skyde på. Dog lidt buttet i det, og hendes bryster noget 'tyngede'.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×