Hop til indhold

Recommended Posts

Det var ingen succes, så lad mig bare kort ridse oplevelsen op. Pigen var ikke hende på billedet. Kostede 1000 kr for en time med kondom selv om der reklameres med 800 kr. Hun var sød og smuk, men dybt uinteresseret, gabte med jævne mellemrum. Hun ønskede ikke selv at blive slikket eller på anden måde berørt omkring fissen (et forbehold hun glemte at nævne inden vi startede) Og hun kunne kun modtage dansk fra én stilling pga. en operation angiveligt. Hun havde travlt med at få mig til det danske, og havde jeg bare fuldt hendes vilje, ville jeg have været ude efter et kvarter. http://escortguide.dk/P/new-girl-4571452161-cph-23720.html

Redigeret af Phister

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende havde jeg også kig på, men synes billede lugtede noget af fup - ellers er google image et godt værktøj, hvis man orker det! Dog er der stadig mange gode derude med fake billeder, men hvor de minder lidt om modellen anyway!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er rigtigt, men i dette tilfælde var hendes udseende ikke problemet. Smukt ansigt, godt 1.50 m høj vil jeg skyde på. Dog lidt buttet i det, og hendes bryster noget 'tyngede'.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...