Hop til indhold
Soy

De grønne massagesteder i Århus - Fjerde test

Recommended Posts

Mine test bevæger sig sydpå ad Skanderborgvej, så tiden var kommet til at checke Aromaterapi & Thaimassage i Viby Centret. Klinikken ligger på første sal over butikkerne inde i selve centret. Jeg blev modtaget af en lille køn kvinde. Skønt! For selv om det er den grønne afdeling, skader det jo ikke, at udsigten bliver beriget. Desværre kom der en anden kunde, en kvinde, ind i klinikken mens jeg ventede. Det gav anledning til at den lille thai-kvinde febrilsk ringede og sagde en masse på thailandsk. Det skulle vise sig, at det var til filialen Vilawadee, som ligger få meter væk. Der blev jeg sendt hen og modtaget af en noget mere robust thai.

Hmm. Mærkeligt forløb.

Her blev jeg vist ind i et stort rum med en massagebriks og en del gods placeret rundt om. Måske fungerer rummet også som opbevaring af ting til de to klinikker?

Rent og pænt, men ikke særligt indbydende.

Massagen gik i gang og den var såmænd udmærket, men der var nu ikke meget nærvær, selv om jeg forsøgte mig med alt hvad jeg kunne finde på, som kunne bryde isen.

Tidligere er der givet fine anmeldelser af stedet:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/8483-det-skal-jo-ikke-handle-om-sex-det-helearoma-thai-viby/?do=findComment&comment=59244

Så måske var det bare en lidt halvsløj dag.

Måske er standarden faldet, - det er set før.

/Soi

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×