Hop til indhold
Tip toe

Soft dominans hos Mistress Victoria

Recommended Posts

"Nu skulle der prøves noget andet" tænkte jeg, med en lyst til at genopdage nogle af de sm-tendenser jeg udviklede for mange år siden med en gammel kæreste.

Ved et tilfælde faldt blikke på Mistress Victoria fra Tyskland som holder til på Nørrebro. Hvorfor valget af hende? Dels virkede hendes tekst, billeder og egen hjemmesiden som en pro pige, og del var hendes priser meget lavet. Så lave at jeg nok forventede et catch.

Lavede en aftale en sen eftermiddag. Fandt nemt stedet som er meget diskret i et boligkvarter. Hun ligner sig selv på billederne, men modtog mig ikke i lak og læder, blot alm pink t-shirt og hullede jeans. Legligheden var meget lyst, der var ikke seng eller madras til sceancen. Det hele skulle enten foregår i en slidt lædersofa eller på en stol.

Jeg ville have 30 minutter for 600kr. Det viste sig at hendes engelske var noget underernæret, da jeg skulle forklare hende mine grænser. Helst på tysk, men det gik.

Jeg forklarede at jeg ønskede soft dominans, hun måtte binde mig, straffe og pirre mig samt give mig bind for øjnene. Ingen mærker på kroppen. Så sagde jeg at jeg ønskede noget forced oral, hvor hun sad på mit ansigt, men det droppede hun.

Det var med en blanding af spænding og frygt at jeg satte mig nøgen på en stol, mens hun begyndte at stramme et lilla reb om mine hænder og overkrop. Mest frygtsomt fordi jeg nu var i hænderne på en fremmed pige, og denne slags normalt kræver noget indbyrdes tillid, som vi ikke havde. Men jeg gik med på legen.

Hele sceancen foregik i stolen, mens hun gik omkring mig, nev mig i brystvorterne, satte et knæk i midt skridt og pirrede mig.

Suset kom virkelig op og ringe da hun tog en sort hætte med mundkugle og trak den over mit hoved. Nu var jeg virkelig i hendes varetægt, og det var virkelig spændende. Jeg kunne mærke adrenalinet pumpe.

Hun gik lidt til kanten men lyttede meget efter mine reaktioner. En gang imellem kom der en hård lussing, nogle gange slog hun et eller andet mod min pik. Det virkede hårdt for en newbie som mig. De hårde handlinger var ikke vedvarende, men kom sporadisk og uventet.

Efter noget tid med pirring, små pinsler, lussinger og slag tog hun fat i min pik og begyndte at ornanere på mig. Så løsnede hun mine reb og gav tegn til at jeg skulle onanere mig selv indtil jeg kom (stadig med masken på). 

Så sluttede hun og gav tegn til om jeg var ok. Selve scenen var 15 min. De 30 minutter gælder åbenbart fra man ringer på døren til man står ude foran igen. Minus 5 minutter.

Men på hjemvejen kunne jeg sgu mærke effekten i kroppen. Adrenalinet var som en bølge ser havde skyllet alt stress og dårlig karma ud af kroppen. Jeg følte mig fuldstændig ren indvendigt. Denne følelse er næsten det beste ved det hele. 

Hun er her frem til den 30.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=23465

 

Redigeret af Tip toe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har længe haft kik på hende, men din anmeldelse (som jeg lige har fundet) har virkede som noget at et turnoff. Dels at det hele skulle foregå i en stol, dels at hun ikke gad klæde sig på til dig, dels de manglende engelske kundskaber, dels at du skulle onanere dig selv færdig (det kan man jo gøre gratis derhjemme), og dels at hun snød dig for en del af din betalte tid. Hun virker desværre ikke særligt engageret, og det er klart, at hun ikke formåede at skabe et ordentligt forhold mellem jer.  

Og masken har nok sin nytte, men ikke før man ved, hvem man har med at gøre og føler sig godt tilpas, synes jeg. På den anden side havde du sagt, at det måtte hun gerne.

Men tak for den alligevel!  Du har nok sparet mig for en skuffende oplevelse.

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte også for nylig Mistress Victoria og var absolut ikke tilfreds.

Ret kort inde i seancen begyndte hun at behandle mig med et "handjob". Jeg kommer meget hurtigt og dette skete også her under hvad hun sikkert mente skulle være en variation i hendes behandling.

Så snart hun så hvad der var sket afbrød hun seancen og sagde at vi nu var færdige...

Han sagde at jeg på forhånd burde have sagt at jeg kom hurtigt og at hun var ked af det skete...

Ak ja, der findes mange plattenslagere som forsøger sig i denne branche...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for endnu en advarsel!  Når en pige begynder med hånden så ER det altså galt.  Men især en domina - det hører jo ingen steder hen i dominans, det der! 

Synd, fordi det virker fra hendes annoncer, som om hun tager sit job alvorligt. Men det gør hun åbenbart alligevel ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...