Hop til indhold

Recommended Posts

I torsdags besøgte jeg Vanessa http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=21994

Så her kommer min anmeldelse.

 

 

Real or not?

Pigen er real. en høj blondie med en dejlig fyldig røv, store kasser, en tatto og frækt slutty face. så intet at komme efter.

 

Udseende

Hun er min kop te, en fræk blondie der ligner hende den "slutty tøs som bar ska ha den godt og grundigt" med det glimt, dat ass, eneste minus er vel at hun er højere end mig, så doggy var lidt akavet og at hendes patter ikke var faste silikone, men hun er sq lækker så hun år 9/10, eneste der trækker ned er højden for hendes patter er sq gode nok!

 

Ydelserne og pris

jeg bestilte bar 15 minutter for 400 kr (happy hour), siden jeg normalt bestiller 30 minutter, men altid ender ud på gaden efter 20 minutter. fik fransk, ikke superfransk desværre, kunne slikke hendes fisse og røv, kneppe hende til jeg kom, i flere stillinger. så det var fint nok, havde dog håbet på superfransk.. 

jeg fik også lov til at gå i bad, desværre havde hun allerede 2 fyre eller flere der ventede, så efter 3-4 minutter var hun "come on baby" blev færdig der, fordi jeg havde været på arbejde så jeg stank og var beskidt, så ville lige være ren, mens jeg tørrede mig kom hun stadigvæk ind og var skyndende. det træk ned faktisk.  så 5/10 det er et big turn off når man ved at der er 2-3 andre fyre der står og venter og har været forbi og blevet bedt om at komme tilbage om lidt, også det med at hun virker stresset.

 

blowjob

hun sutter godt, går til den som en kriger og hun kiggede endda på mig mens hun gjorde det, det var frækt, men samtidig foretrækker jeg sådan noget med en jeg "kender" for synes det virker ret intimt, men smag og behag. gad godt ha prøvet at det var superfransk, så for det er sq kedeligt med gummi på så hun får 5/10 pga det. 

 

sex

dejlig sex, hun laver lyde og er ikke den der type der er stille og tænker "this is business please finish"  men hun stønnede og var en vild tøs. eneste i min bog der mangler er anal og at kysse hende (ved ikke om man kan købe det som ekstra ydelser)

 

konklusion

alt i alt er hun en fucking lækker blondie girl imo, hun suttede fint, dejlig sex, dejlig krop osv. men det var sq ikke en happy hour, når man skal skynde sig, de sidste 5 minutter var hun konstant "hurry please cum baby" hvert 20 sekund, når hun sutter og man prøver at komme så siger hun det, så starter man nærmest forfra. fik dog kommet til sidst, da jeg sagde til hende at hvis vi laver 69, så det hjalp at slikke hendes røv for at få gang i pikken. dog tilbød hun at jeg kunne komme udover hendes patter som jeg havde håbet på, men når hun konstant siger hurry så er det et turn off. det med andre fyre ventede var også ret big turn off. altså jeg vil ikke sige hun er en dum so og sådan, forstå mig ret, hun er god nok, men ville sq ønske at man ikke skulle skynde sig, jeg kan godt li at man i de 15 minutter ikke skal tænke på tiden, fint nok at hun siger der er 2 minutter tilbage eller 5 minutter, ingen grund til hurry baby.. hurry baby...

giver hende en 3/10, 1 point for useende, 1 point for dat ass, 1 point for sex, men de ting trækker ned, for da jeg var færdig, skulle jeg selv finde vej ud og gik med en fornemmelse at det sted var lavet sådan at hun skulle tage imod 30-40 mænd om i timen og pumpes for penge. lidt af en turn off.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at få dit ærlige indtryk!  Stresset ja absolut, det virker slet ikke rart. Men i det ikke altid stresset, når du kun køber 15 minutter?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Cuddler jeg plejer normalt at købe 30 minutter. det var første gang jeg købte 15 minutter, så ved ikke om det altid er sådan.. Jeg havde ikke regnet med det.. Håbede på at hun sagde til andre fyre "kom tilbage om 30 minutter" så mig og hende kan være færdig, også kan hun gå i bad / spise / hvad hun nu vil..

Tak fordi du syntes om den :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

170 ca har været der og det var en halv time ingen stress eller andet pjat men god oplevelse 

​30 min inkluderer superfransk ifølge hendes annonce - fik du det og var det i så fald godt?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Dandy jeg vil sige 170 ca, er ikke så god til det med højde, men hun var lidt højere end mig, 

 

@fyrilastbil jeg var der også ca kl 13.30, men jeg kunne ha været uheldig at på den dag, var der bar mange der ville ha fat i hende, eller også at de 15 minutter er en typisk "kom hurtigt og videre" 

@lombardo ja der burde være superfransk 30 minutter og derop, dog havde jeg regnet med at der også var for 15 minutter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
cuddler skrev, den 19/4/2015 at 14:49:

Godt at få dit ærlige indtryk!  Stresset ja absolut, det virker slet ikke rart. Men i det ikke altid stresset, når du kun køber 15 minutter?

Hun er altid meget hurtig til at få en ud af døren.  Hun kan IKKE anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...