Hop til indhold
cuddler

Mina *young sexy lady* på escortbesøg.

Recommended Posts

Nu har jeg også mødt den meget omtalte Mina.

 Hi boys, I'm again here, in CPH. Young, hot, sexy lady who is ready to satisfy all your dreams! Always ready for new expirience and adventures. Actually, I can't live without sex... Waiting for u <3

En sød ung pige, måske lidt for ung til mig, for jeg er en gammel mand. Det så dog ikke ud til at påvirke hende meget, men jeg må indrømme at efter hvad jeg havde læst, blev jeg lidt overrasket over, at hun faktisk var ret tøvende, og det blev så som så med rigtig intimitet.  Ikke én, der bare omfavner én og begynder at kysse med det samme. I hvert fald ikke med mig.  Lidt forsigtigt kysseri var der, men man skal passe meget på, hvordan man rører ved hendes krop, for hun er meget følsom.

 

 Men at hun er sød er der ingen tvivl om!  En stille type, helt sin egen. Faktisk en del af det fascinerende med hende er at hun bare er sig selv, ikke en prof købepige på trods af, at hun har ret mange kunder. Der kom en hel del bemærkninger i løbet af timen der afslørede meget mere om hvordan hun er som mennesker, end man er vandt til, og det var unægteligt charmerende.  Nu har Louis åbenbart fået bøvl fordi han skrev for meget, så jeg vil ikke gengive for meget af det.  Hun er også meget iagttagende, og kom med mange små bemærkninger om min krop og min lejlighed.

 

 At hun er ung er også helt sikkert, for hun viste mig sit pas.  Hun ER altså stadig 21. Hvis jeg havde vist det havde jeg måske sprunget over – normalt sætter jeg grænsen ved 25 – men det fremgår også helt klart fra hendes billeder, så jeg har ingen undskyldning. Jeg er tiltrukket af ungdommen ligesom alle andre, men jo større aldersforskellen er, jo sværere det er for dem (ikke for os) at opføre sig kærligt.

 

 Aftalen kom op at stå meget effektivt gennem korte SMSer.  Jeg bestilte den første tid næste dag for at få en frisk pige, og måske derfor ankom hun 20 minutter for sent, som hun dog meldt ud med 10 minutter før den aftalte tid. Hun fortalt forresten at det ville have været bedre lidt senere på dagen (hun er åbenbart B-menneske).

 

 Brysterne er utroligt nuttede, men desværre kunne de næsten ikke røres ved. Så flyttede jeg mig hurtigt længere ned til den nydeligt barberede kusse. Det gav hun tydelige tegn på at kunne lide, og hun løftede sig faktisk op på albuerne for bedre at kunne styre slagets gang, noget jeg ikke har set før. Dog virkede det ikke som om hun var tæt på. Jeg spurgte hvad der skulle til, for at hun kunne komme, og hun smilede og sagde at det var meget svært. Det kunne næsten kun opnås ved at hun rørte ved sig selv. Ville hun så gøre det, så jeg kunne se?  Ja hvorfor ikke, svarede hun. Hun lagde sig så på maven og begyndte at røre med sig selv, meget skjult for mig, og indenfor forbløffende kort tid kom hun. (Pudsigt, at det så er så svært, når det er en anden – men det har jeg set før.)

 

 Så var hun i hvert fald lidt mere tøet op, og vi fortsatte med at hun suttede på mine brystvorter (som sender mig straks i himlen) og lidt senere et blowjob, som var godt selvom om hun ikke kom særligt dybt.   Jeg ville dog gemme afslutningen til missionæren, som vi så gjorde på meget tilfredsstillende vis. Bagefter var hun meget god til at blive liggende indtil jeg var faldet HELT til ro oppe i hende, noget jeg sætter meget pris på.

 

 Mina havde ikke travlt med at komme af sted.  Hun tog i stedet for telefonen og planlagde det næste kundebesøg, før hun kom i bad.  Det var ret lækkert, da jeg følte at jeg var begyndt at lære hende lidt at kende som menneske.

 

 Så alt i alt en megasød ungpige, ja, helt klart. Om jeg vil se hende igen – tvivlsomt. Jeg synes bare, at hun var for tøvende med intimiteten, nok fordi hun i virkeligheden er for ung til mig. 

 

Redigeret af Ledvogter

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sjov at læse en anderledes opfattelse og oplevelse med Mina, jeg følte straks god kemi med Mina og vi kyssede næsten med det samme da vi mødtes.

Det viser bare at man kan ikke forvente samme oplevelse med alle, vi er forskellige. Anmeldelserne er ikke en entydig facitliste, som vil passe til alle. Den store aldersforskellen har nok noget at sige for dig "cuddler". Jeg havde en super oplevelse med Mina og hun var meget tændt og lidenskabelig med mig, (nu er der nok nogle som tænker: Nille er selvfed) men det er sandt ellers var vi ikke sammen i 2,5 time hvis det ikke var fantastisk. Efter flere omgange lagner-gymnastik lå vi udmattet i ske, så pulsen kunne komme ned, jeg nød det kropslige tætte samvær og øjeblikket mens Mina småsov...

Gentagelse: Ja da :D

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ligesom i det virkelige liv. Hvis en pige finder alt muligt forkert med den måde, du rører ved hende på, er det et sikkert tegn på, at hun ikke tænder på dig. Så kan situationen ikke reddes, selv om man har betalt for fornøjelsen. 

Heldigvis har der i tidens løb været en hel del piger, der har været HELT med, da de var sammen med mig.  Ellers var jeg ikke blevet ved med at besøge købepiger.  De var dog mindst 5 år ældre end Mina, med nogle få undtagelser, f.eks Nikita allerede som 23-årig.  Men hun havde udtrykkeligt skrevet, at hun var god til de gamle.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...