Hop til indhold

Recommended Posts

Første pige - første anmeldelse... Har fulgt med et stykke tid og i dag blev jomfrueligheden taget...

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=23004

Ringede på vej hjem fra job... og hun havde tid med det samme (taler fint Engelsk, men ikke da hun skulle henvise til anden adresse end først oplyste - blev da nød til at bede om en sms). Blev lukket ind i en lidt tarvelig lejlighed (i nærheden af svømmehallen) af en relativ høj, slank, mørk og flot pige (ung: vel i starten af 20'erne). Aftalte 30 minutter for 400, (Ja, jeg ved er MEGET billigt - og måske for billigt...) Nej, det er ikke hende på billederne (de er vist fra noget Playboy-ting). Hun var en del mørkere, små bryster, store læber (ja, munden - lidt for røde), glat - og en lækker krop med en super røv. Hurtigt af med tøjet, på med gummi og lidt sutten til at komme i gang. Hun smed jeg hurtigt ned på sengen og spredte de lange mørke ben. Indlevelse var det meget småt med. Lidt stønnen hist og her. Fantastisk doggy (lige smurt med lidt glidecreme) med udsyn til den mørke røv. Kom nok lidt hurtigt (førend din 30 min.) men ok... resten er vel 'drikkepenge'. :-)

Sted: 4/10 -- Krop: 8-9 stykker (i min optik) -- Indlevelse: 3/10 - - Pris/kvalitet: ok, fik skudt Kalorius af i lækker mørk krop (for bare 400), men... (det virkede ikke som hun var 'happy', som der står i annoncen. Gentagelse: nej.

 

Redigeret af Vims

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak og velkommen til!  Mener du forresten først købepige eller første pige nogensinde?

Jeg undrer mig lidt over, at du for din første oplevelse ikke valgte en mere sikker pige, der er blevet anmeldt herinde, siden du alligevel følger med.  Det kan også gøres ganske billigt. Så var chancen for at finde en happy pige med indlevelse noget større.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Første købepige.

Men prisen gjorde en stor forskel her... Havde faktisk egentlig tænkt de 20 min. for en 300kronseddel, men da hun så var køn, blev der forhøjet til 30/400,-...  Men ellers har du ret... Har også været tæt på at prøve nogle af de fint anmeldte piger...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest anders Jensen

var det hende på billederne? jeg tror jeg har været i den lejlighed og det var den er meget tykkere udgave af nogle slanke billeder?

hvordan rater du her?

A

Del dette indlæg


Link til indlæg

var det hende på billederne?

​Prøv at læse, hvad anmelderen skriver ...

Nej, det er ikke hende på billederne (de er vist fra noget Playboy-ting). Hun var en del mørkere, små bryster, store læber (ja, munden - lidt for røde), glat - og en lækker krop med en super røv. Hurtigt af med tøjet, på med gummi og lidt sutten til at komme i gang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Billederne og overskriften er faktisk ændret siden min anmeldelse (nu "hedder" hun Julie)... Det kunne faktisk godt være hende på billederne nu... og hun var bestemt ikke tyk... ret slank...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...