Hop til indhold
cuddler

Eventyrer i grænselandet mellem det blide og det hårde.

Recommended Posts

Jeg har i den sidste tid opsøgt piger, der kan levere en blanding af dominans og det blide. Normalt er jeg til det rene GFE, men det hårde har altid spillet en rolle i mit fantasisexliv, og nu får jeg også en gang imellem lyst til at opleve det i det virkelige liv.  Det er de fysiske oplevelser snarere end psykisk dominans, at jeg søger. Jo hun må gerne virke dominant, bare det er rollespil og kan ophæves, når jeg vil det.

Jeg vil aldrig besøge en rigtig ”domina”, af flere grunde. De er simpelthen for ekstreme, for optaget med deres egne guddommelighed, og for opsat på, at man skal underkaste sig totalt, og at det er dem, der bestemmer. Jeg vil nemlig gerne selv styre slagets gang! Det er jo mig, der betaler, og det hele er så nyt for mig, at jeg gerne vil have lov at skifte retning, når det passer mig, ligesom man stort set altid kan gøre det med de blide piger. For det andet, fordi jeg aldrig vil gå glip af at få noget af det blide samtidigt, at kunne mærke en dejlig piges krop, at kunne sutte på hendes bryster eller at trænge op i hende, hvis jeg får lyst. Jeg skal ikke have en domina, der holder sig på afstand, eller der ikke giver mig lov til at røre, eller som befaler mig til at slikke sine støvler i stedet for sin kusse. 

Og den sidste grund er, at jeg p.t. går efter de helt billige piger. Jeg har nemlig gjort op med mig selv, at det er vigtigere at få sex ofte end af have et større udvalg, siden der alligevel findes masser af gode piger i den billige ende og masser af dårlige i den dyre.  Så søgen foregår blandet de udenlandske piger, der tilbyder en time til helst kr.1000, og maks. til 1200, ligesom den også foregår, når jeg søger GFE.  Man her kun blandt dem, hvor dominans fylder ret meget på deres annoncer, så det virker som om, de er lidt vandt til det. 

Mit første forsøg i år var hos Felina, som er tit omtalt herinde som en pålidelig og billig pige til det blide. Jeg havde tidligere besøgt hende og fået en god og stærk behandling. Hendes annonce siger p.t. sådan ud. Hun hat tit tre af slagsen kørende, under navnene Felina, Lorin og Zandra, og det kan godt betale sig at kikke på alle tre, da de ofte har forskellige priser.

(Jeg kan ikke få "indsæt link" til at virke efter det ny update herinde.)

FANTASTISK COCKTAIL 35 MIN 500 kr.65 MIN 900 kr;SUPERFRANSK,GRÆSK JEG ACCEPTERER ALT ZISE,DANSK MULTIKOM,69,SLIKKER MIN FISSE OG RØV,SPANSK,ROMANTISK TUNGEKYS MED PASSION, KOMMER ON MIN ANSIGET OG PÅ MINE BRYSTER, OLIE MASSAGE TIL DIG/PÅ MINE FISSE. DOMINANS BLID KOMMEN NU MIN SLAV. COCKTAIL TIL DIG:PISK,STRAP-ON,BONDAGE,FIST,SPYT, PROSTATAMASSAGE,GRÆSK MED DIFERENT DILDO, FACESITING,URIN,FRANSK.

KUN NU SLIKKE MIN FISSE UDEN AT STOP 5 MIN EKTRA GRATIS MMM...JEG KAN HAVE EN ORGASMER OG FLERE. 
CHARMERENDE PASSIONATE PIGE.
59 KG, 1.59 CM, FLOTTE STORE DD BRYSTER. JEG ER EN GOD PIGE.VIL VÆRE LIDT MERE. JEG SKAL PA FERIE 30 APRIL. KOM SE MIG SNART. JEG, GIVER TIL DIG ET GODE SERVICE NEVER GLEMMER. RING TIL MIG NU... 52681882. ADDRESN PRIVAT, 
DISKRET APART PÅ KBN NV. POST COD 2400.

Felina er en god pige, fra Venezuela, sidst i 30erne (eller lidt mere) og villig til at yde, det man vil have.  Men der kørte så mange ting rundt i hovedet på mig at vi skiftede lige lovlig hurtigt fra det ene til det andet.  Vi startede ude på badeværelset med urinsex. Det lyder bizart, men at få en stærk strøm over ansigtet og i munden, mens en åben kusse hænger i luften tæt på ansigtet, er ret dejligt. (Og nej, det smager og lugter slet ikke grimt. Den velkendte tisselugt kommer først senere, hvis tisset får lov at stå.) Jeg havde nemlig bedt hende om at drikke meget en time forinden, da hun første gang kun havde nogle dråber, at det smagte IKKE godt!

Derefter inde på værelset, hvor hun først forsøgte at fortælle mig at jeg bare skulle tie stille. Hun ville gerne bestemme, og sådan er der nok en del mænd, der gerne vil have det, men det gik ikke hos mig.  Så var der lidt bondage (ret amatøragtigt), lidt spyt og smæk, lidt røvpulleri, lidt gramsen efter den dejlige, fyldige krop, lidt facesitting, hun slog mig lidt (dog havde hun ikke rigtig de passende legetøj til det, syntes jeg), og noget meget stærk niven af brystvorterne, som jeg er helt vild med. Hun var meget opsat på at bolle mig i røven, noget jeg faktisk ikke er så vild med, da det for det meste gør ret ondt. Det var gået bedre den første gang, jeg besøgte hende, hvor hun brugte fingrene i stedet for (den famøse prostatamassage).  Men alt i alt en god, stærk omgang, afsluttet med munden og hånden.

Der var dog én ting, jeg absolut ikke kunne lide, og som nok forhindrer, at jeg besøger hende snart igen. Nemlig at hun mange gange i løbet af timen forsvandt ud af lokalet, og kunne høres i snak men den anden pige, der var der (en meget lækker tøs fra Cuba) i rigtigt lang tid. Selv om jeg omtalte det, holdt hun ikke op med det.  Hun sagde noget retning af ”men nu er du her i lang tid”. Når man har betalt for en time skal pigen være der i hele timen, synes jeg! Eller også må jeg kun bestille en halv time, og se, om hun så bliver hos mig i den tid.

Jeg bliver dog så bidt at jagten efter de stærke fysiske oplevelser, at jeg allerede få dage efter var hos en anden pige, som reklamerede med dominans (navnet afsløres længere ned). En pige midt eller sidst i 20erne fra Venezuela, som talte så lidt engelsk at jeg måtte forsøge mig på min meget dårlig spansk. Vi startede igen med urinsex, som dog ikke var nær så godt denne gang fordi hun stod op, i stedet for gå ned på hug som Felina gjorde, så jeg ikke kunne se kussen særlig godt.  Tilbage på sengen ville hun helt klart tage styrelse, hun proppede en dildo i munden på mig, som ikke sagde mig noget (det var ikke en del af hendes krop vel?) og prøvede at røvpule mig med en anden, som ikke gik særlig godt.  Ellers kan jeg huske forbløffende lidt af mødet. Jeg afsluttede i missionæren, samtidigt med at hun tog hårdt fat i mine brystvorter, noget der altid sætter turbo på bolleriet hos mig.

På vej ned af bagtrapperne passerede jeg en dør med en skilt ”Trussetyv hold fingrene væk!”  Mon ikke én af pigens gæster er blevet fristet af noget vasketøj?

 Men det var ikke nok, og snart aflagde jeg et besøg hos Roxana, mit tredje pigebesøg indenfor en uge, noget som er HELT uhørt i mit liv før.   Roxana er velkendt herinde, og rost for at være en opfindsom og utrættelig spiller, så jeg var sikker på at det ville gå godt med hende.

"Hej Mit Navn er Roxana Jeg er en livlig og sjov pige der elsker fræk sex. Jeg kan være den søde bløde elskerinde eller jeg kan være den der styrer dig som en ægte domina mens jeg tapper dig for hvad du har. Min opfindsomhed er stor, og hos mig får du en ting eller to som du ikke har prøvet før - garanteret!
30 år, 160 cm høj, 48 kg. Jeg er fra Spanien og jeg taler engelsk og spansk. Renlighed er et must hos mig.
Jeg kysser og krammer, dansk, 69, superfransk, giver og modtager sorte kys, giver og modtager græsk, giver dominans. Har et åbent sind, så hvis du har andre ønsker, så lad mig høre ad.
Jeg har åbent fra tidligt til sent. Ring eller SMS for mere info og få en intens sexoplevelse med mig!"

Jeg skrev til hende om hvad jeg vil have. Hun svarede prompt, men uden tegn på, at hun havde læst det ordentligt. Men bare at hun svarede var godt, det gør mange piger slet ikke. Efter alle de gode anmeldelser herinde forventede jeg ikke, at det kunne gå galt, men det gjorde det fra første øjeblik. Først skældte hun mig ud fordi jeg kom for tidligt, som slet ikke passede! (Senere viste det sig, at hun havde blandet mig sammen med en anden med samme navn, som skulle komme på et lidt senere tidspunkt – dagen efter!) Og så da jeg forklarede, hvad jeg vil have, sagde hun at det ikke kunne lade sig gøre at blande det hårde og det blide, og at forresten kostede dominans 2000 og ikke de 1200 jeg havde forventet fra annoncen, og som jeg havde prøvet at så bekræftet i min mail. Temmelig paff valgte jeg så det blide (jeg tager aldrig ekstra penge med).

Men under legen begyndte hun alligevel på det hårde, og da det slagredskab hun havde, ikke rigtig kunne mærkes, gik hun ud på et tidspunkt og kom tilbage med en stor flogger, den slags jeg kun havde set på video før.  Den fik jeg på ryggen (hvor jeg aldrig er blevet slået før) og balderne, og det var en ret dejlig oplevelse. Hvert slag mærkes meget stærkt, men alligevel gør de mange rem det hele helt ufarligt, og der var ikke andet at se på mig end en rød hud (som jeg blev lidt skuffet over).  DÉR var hvad jeg søgte, noget virkeligt grænseoverskridende.  Samtidigt var hun enormt god til at plage mine brystvorter. Det har alle pigerne faktisk været, og jeg fatter ikke, hvad det er, de gør, for når jeg prøver selv derhjemme KAN jeg simpelthen ikke får det til at gøre nær så ondt (og godt) som pigerne kan. (Til gengæld når jeg beder en blid pige om at rive i dem, som jeg tit gør under missionæren, kan hun som regel overhovedet ikke få det til at gøre ondt, for de er alt for bange for smerter og har ikke lært at erotisere dem.)

 Hvordan vi afsluttede kan jeg ikke engang huske, bortset fra at det nok var ret tidligt i timen, for oplevelsen var så intens, at den ikke rigtigt kunne forlænges.  Normalt har jeg ingen problemer med at fylde en time ud, selv om jeg kun kan komme én gang, men meget af tiden går faktisk med at slikke pigen til orgasme, og den springer jeg over, når det er dominans, jeg er kommet for. Så snakkede vi lidt sammen. En hyggelig og bestemt pige, der er lidt skør og altid skal finde på noget nyt. Hun skulle været kommet på min faste liste for dominans, men alt det bøvl med priser osv. forskrækkede mig, så jeg opsøger hende nok ikke igen når hun kommer tilbage.

Mit næste pigebesøg var det rene GFE (omtalt i en anden anmeldelse). Men så i går var det igen trangen til det hårde, der vandt.   Dengang hos en pige, der kalder sig Sofia25:

Det var først, da jeg modtog adressen på SMS, at det gik op for mig, at det var samme sted, jeg havde været på hos pige nr. 2, et besøg jeg næsten havde glemt alt om.  Jeg slog op i min kalender. Og pige nr 2 hed også Sofia, dog uden 25! Min telefon kendte allerede nummeret, så ja det må være hende. Mærkeligt at jeg ikke fattede det før, for annonceteksten var nok også den samme. Billederne var dog helt nye. Sofia (pige nr.2) var en lys pige med ret vildt hår, der viste billederne hvor hun lå i sneen, og man kunne ikke rigtigt se kroppen. Sofia25s billeder viste kun hendes hele fantastiske bryster, med strittende brystvorter, som gav mig SÅ stærk en lyst til at sutte på dem, at jeg var nødt til at vælge hende. Men jeg kunne ikke huske, at pige nr 2s bryster havde været så fantastiske.

 Nå men med samme navn, samme telefonnummer, samme annoncetekst, samme adresse, MÅ det være den samme pige. Men det var det ikke! Kvinden, der lukkede op, var mørkere, med sort, glat hår og en rund og solid (men ikke fed) krop, plus de omtalte bryster, som snart kom til syn. Vi fik afklaret navneforvekslingen, hun havde overtaget stedet fra sin veninde, der var rejst hjem i nogle måneder, så hvorfor ikke også navnet og telefonen?   Som om det ikke var svært nok for os i forvejen at holde styr på, hvem der er hjem!  (Der er også nogle, der påstår, at Sofia er den samme som Vicky, men hvilken Sofia drejer det så om?)  Begge to en piger sidst i 20erne fra Venezuela (Sofia25 sagde, at hun er 26), og der kan tænkes at de har forbindelse til Felina, da annoncestilen er meget ens. 

Sofia25 er ganske smuk, hvis man kan lide den lidt store kropstype, og sød. Dog ikke særlig smilende, i hvert fald ikke indtil senere.  Vi startede med urinsex, bedre end med den anden Sofia. Så MÅTTE jeg simpelthen have én af de der brystvorter i munden, de var bare SÅ lækre!  Ulempen med at lægge ud med at sige, at man vil have dominans, er at det derefter er svært at få intimiteten op at stå, kys og kram osv. så det måtte jeg leve uden. Vi gik så over til det hårde, men det stod klart med det samme, at det var hun ikke rigtigt inde i. Hun tog frem en kasse med dildoer osv, men der var ingen slagredskaber bortset fra en meget tyk stok, som jeg ikke kunne se kunne bruges til noget. Heldigvis havde jeg taget en lille hjemmelavet flogger med, og en malerpind,  og dem brugte hun efter bedste evner. Men hun KUNNE (eller ville) altså ikke slå rigtigt, ikke engang så hårdt som jeg selv kan derhjemme. Brystvorterne kunne hun dog nive, så jeg skreg af smerte/fryde.  Og noget facesitting, lækker med sådan en stor røv.  En psykisk dominansspil havde hun slet ikke fantasi nok til at sætte i gang.  Så jeg tror simpelthen at hun havde overtaget den anden Sofias annonce, uden kendskab til dominans, og prøver at lære sig frem til, hvad man skal.

Efter at jeg følte at mulighederne var udtømt, gik jeg over til fransk (med kondom, desværre) og så dansk (missionær), hvor hun skulle bruge lidt glidecreme, for der havde jo ikke været nogen forberedelser til det, ligesom slikkeri. Da hun tog sig af brystvorterne havde jeg ingen problemer med at komme, for hun er faktisk ganske lækker og tæt. Bagefter var hun ret god til at ligge og snakke, men kun i 5 minutter. Så jeg forlod stedet nok 10 minutter før, at timen var gået, et tegn på at det ikke var gået helt, som det skulle.   Men hun er god nok, og jeg vil glæde mig til at høre om det, hvis en anden besøger hende for det blide.

 Sofia25 taler forresten dansk og bor her i landet.  Hun skulle være på stedet indtil den anden Sofia kommer tilbage efter sommeren, sagde hun. Ikke desto mindre er hendes annonce væk i dag. Hvis den dukker op igen, vil jeg poste den her.

 

 

 

 

 

 

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sofia25:

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=22844

SOFIA ,163CM HØJ ,58 KG ,D SKAL ÆGTE BILLEDERNE ,JEG KAN GODT LIDE MIT JOB , SPECIAL SORTE KYS TIL DIG ,STRAP ON MED DILDO FORSKELLIGE STØRRELSER ,VRIBRATE , DOMINANS,DU KAN KOMME PÅ MIT ANSIGT ELLER KROP ,EROTISK MASSAGE ,VELKOMMEN PAR KUN I KORT TID I KBH
TILBUD 800kr 1 TIME 
DANSK , 69,FACESSITING 400KR 
DANSK,FRANSK OG SORTE KYS 500kr 30 MINNUTTER
DANSK,FRANSK ,SORTE KYS OG PROSTATA MASSAGE ,TUNGE KYS 600kr 30 MINNUTTER
GRÆSK TIL DIG OG MIG 500KR 
DANSK OG FRANSK 15 MINNUTTER 300KR 
URINSEX ,HAND JOB 300KR BESTILLE TID 
SPECIAL DOMINANS JEG ELSKER AT LEGE MED DIN KROP OG NYDE AT BRUGE DIG SOM LEGETØJ ,URINSEX , SPyT ,BONDAGE , FIST TIL DIG , PROSTATA MASSAGE 600kr 30 MINNUTTER 1 TIME 1000kr 
,SEX ALTID MED 
KOMDOM

sofia.jpg

 

sofia3.jpg

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vickys annonce er der endnu.. Hvilken Sofia er hun den samme person som? Mit gæt - begge to! Altså Sofia25 har arvet både Sofias og Vicky telefoner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mit seneste forsøg på at tilfredsstille disse mærkelig trang skete i dag hos Juliana Bodybuilder i en kælder i Vanløse.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=22938

JULIANA BODYBUILDER FOR THE FIRST TIME IN CPH ! DON'T MISS THE CHANCE TO FUCK A REAL SEXY BRAZILIAN BODYBUILDER WITH LEGS LIKE A HORSE ! MY SERVICES: DOMINANS, BE MY SLAVEBITCH, DANSK, SUPER & MEGAFRANSK, 69, PROSTATA MASSAGE, STRAP-ON, KROPSMASSAGE ,COUPLE, TUNGEKYS ! REAL PHOTOS COME AND VISIT ME IN MY PLACE, I ALSO DO ESCORT PS: ONLY TEXT ME !

Hey all you sexy men, I am Juliana, a Real Bodybuilder from Brazil with a Dream body with a big Ass and Muscular Legs for you to fuck Doggystyle or Put your head between my legs and Lick my pussy and be my little slave !!! Come now, Don't hesitate to be with a Real Brazilian bodybuilder !! 
ONLY TEXT ME AND I WILL ANSWER YOU !!!
My prices and services : WRITE ME AND ASK

PS :

PENETRATION IS ALWAYS WITH PROTECTION !!!

 

Ikke en type jeg ligefrem ville have valgt, men man tager, hvad der er.  Før besøget kikkede jeg på nogle videoer af sex med bodybuilderkvinder, for at se, om ikke jeg kunne finde noget attraktivt i det, og jeg lagde mærke til noget ejendommeligt, nemlig at mange af dem havde rigtigt store klitoris. Nok fordi begge to er mere sandsynligt, hvis fosteret har mere østrogen end normalt.  

 Jeg tog kun 30 minutter, udefra den betragtning, at hvis jeg gjorde det, kunne jeg have sex dobbelt så ofte. Og flere af de seneste gange har jeg ikke brugt den hele time alligevel.

 For at sætte aftalen op skulle man skrive SMSer, ikke ringe. Nok fordi så var det nemmere for hende at klare, når hun arbejder uden telefondame.  Det passede mig fint, og det lykkedes faktisk at få en slags samtale i gang, så jeg var temmelig sikker på både, at hun forstod hvad, jeg ville have, nemlig både det blide og det hårde, og at hun kunne tale engelsk.

 Virkeligheden er altid noget andet, end man forventer. Damen var mindre, end jeg havde forstillet mig, og ikke særligt iøjnefaldende muskuløs, dog helt klart veltrænet. Faktisk ret feminin, med et smukkere ansigt end på billederne.  33 år, siger hun. Hun duftede dejligt, som latinaer tit gør.  Brysterne var helt klart pumpet op, og ligesom jeg har oplevet det hos andre lignende, ikke gramsevenlige.  Kyssene var sparsomme og kortvarige. Og hun kunne ikke et ord engelsk, kunne dog forstå lidt. Hvem havde så skrevet SMSerne?  Det havde hun gjort med Google Translate! Nå det var derfor, man skulle skrive og ikke ringe! Hvor smart. Og hvor jeg følte mig ført bag lyset.

 En ting holdt dog stik. Hun har en kæmpe klitoris! Den var så fascinerende at jeg blev nødt til at gå i gang med tungen – ligesom med brysterne med mange advarsler om at være blid – og det nød hun tydeligt. Men det virkede ikke som om hun var tæt på, så jeg stoppede af frygt for, at det ville bruge for meget tid.

 Det hårde - ja som vi har set før, selvom dominans næsten fylder det hele i hendes annonce, havde hun ingen anelse om, hvordan man griber det an.  Jeg havde spurgt i en SMS om hun havde noget at slå mig med. Hun svarede ”I have a small whip but it will be fine.”  Det viste sig at være en paddel, som hun begyndte at slå mig med alle mulige steder inkl. arme, ben og maven. Jeg tog frem mit medbragte udstyr – en lille flogger og et spanskrør - og prøvede at forklare, hvor man skulle slå og hvor kan ikke skulle. Mine brystvorter fik den behandling, at hun bed ret så kraftigt på én ad gangen, så hårdt at det slet ikke var godt.

 Det hele var meget usammenhængende, og jeg følte på intet tidspunkt at vi var på bølgelængden.

 Som afslutning brugte hun munden, med kondom, en god stærk sutteteknik, og til sidst hånden.  Jeg var nemlig ikke blevet hård nok til rigtig sex.

 Hjemme igen kunne jeg mærke, efter denne utilfredsstillende oplevelse, at NU var det måske nok. Jeg HÅBER at jeg har fået det ud af systemet nu, og kan gå tilbage til de mange søde GFE-piger, der venter på mig rundt omkring i byen.   

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak skal du have Jazz!  Hun lyder bestemt spændende, én der forstår, hvad hun laver, men er stadig billig.  Det eneste, der får mig til at tøve, er at fransk er åbenbart det eneste blide, hun tilbyder, og det nævner hun ikke engang på escortguide. Men jeg kan sikkert ikke holde mig væk!

Siden du nævner en detalje hun ikke skriver (prisen med megafransk), har du haft den fornøjelse af an behandling hos hende?

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 

Selv tak, jeg tænkte at du trængte til lidt afveksling fra Latino scenen.

Godt set, jeg havde ikke tænkt over at der tilsyneladende kun er franske varianter udover dominans.

Skulle have været der i går, men blev forhindret, priser via sms, iøvrigt, 1 time escort med mega, 1500.

1000 kroner for en time er billigt, hun havde vel valget mellem at arbejde på Metroen og dette.

Da jeg spurgte til græsk, svarede hun: No, I'm Hungarian!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mailede lidt med hende. Fransk er OK, men nul sex.  Jeg prøver hende nok alligevel.   

Jeg er ligeglad om de er latiner eller østeuropæer, begge slags har deres charmer, MEN der er en stor forskel i at hun godt kan snakke engelsk! Næsten ingen af latinerne kan det, ikke så man man være sikker på, at man forstår hinanden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

ps: bodybuilder-pigernes store klitoris er pga. anabolske steroider.

Det er et velkendt fænomen, at dén muskel også vokser, når de tager vækstfremmende indsprøjtninger med steroider og kønshormoner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...