Hop til indhold
hamdenlange

Sine, Esbjerg.. Hold da kæft en oplevelse :(

Recommended Posts

Sine er ikke noget værd og tager dine penge.. og her kan du læse hvorfor

 

Jeg ser en annonce på Annoncelight.dk om en 19 årig dansk pige som man kunne møde privat/diskret i Esbjerg. Hun skulle eftersigende være amatør og ikke gøre det her tit. 

 

Jeg får en aftale igennem og da jeg møder op, er det ikke pigen på billedet, og hun har for længst passeret de 19 år. vil skyde hende til slut 20'erne. Det burde få alarmklokkerne til at ringe, men jeg er dum og tager chancen. Vi får afregnet og jeg får min halve time.

 

Pigen er uoplagt og gider ikke noget som helst. Der stod at hun var til kys, men ikke lige den dag. Da jeg tager hende bagfra stiller hun sig i en position som gør det svært for mig at penetrere så jeg kun lige få hovedet ind. Jeg smutter efter en tvunget udløsning som jeg skulle have for mine hårdt tjente penge

 

Det var en meget kedelig oplevelse og jeg havde ikke forventet det af en dansk pige. Jeg vil nærmest sige hun var en russisk pige i dansk forklædning.. Hold da op en øv dag. Jeg vil uden tvivl aldrig besøge hende igen.

 

https://annoncelight.dk/showad/180474(fake billeder af den lyse pige)

 

http://www.escort-side.dk/Amalie-og-Sine-v%C3%A5de-i-Esbjerg?ad-id=4245 (ægte billederne de to i midten)

 

Måske andre får bedre service, skal jeg ikke kunne sige. Det virker bare til pengene er alt hun går op i. Må hun få en kort karriere i denne branche. Forresten så talte hun med sjællandsk dialekt, så hun har nok været rundt omkring på øen og gjort sig upopulær og nu er det vi hårdtarbejdende jyders tur.. øv for os.. Hold jer væk selvom hun skriver en meget fristende tekst.. Den fangede sgu mig

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Lyder som en rigtig ØV-oplevelse!

Forstår dog ikke helt dit behov for at ønske at hun får en kort karriere i branchen, men lidt skadefro er man vel som menneske  :twisted:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har også været en del i Århus og Kolding. Jeg overvejede hende, men de lukkede tidligt igår, hvilket vist var meget heldigt. Tak for en ærlig anmeldelse, den er værdsat.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må jeg på øens vegne sige TAK fordi at fordi at I tog hende til jer..

- og med den anmeldelse behøver I IKKE at sende hende tilbage :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...