Hop til indhold
hovsa

advarsel Karina Aarhus

Recommended Posts

http://www.escort5.dk/profil-11917-Karina.html

 

Ja så er det vist min tur til at betale lidt dyre lærerpenge. Efter at have fulgt jeres meget gode råd herinde på siden, faldt jeg i.

Jeg ved ikke om det var fordi det var mandag, eller om jeg var desperat fordi Alessia og Paulina havde forladt byen at jeg lod mig fange med bukserne nede, men Karina er i hvert fald et no go.

 

Den klassiske sms aftale seance. Den obligatoriske labyrint rundfart for at finde destinationen og endelig indenfor i varmen, og viste det sig, til en lille hyggelig lejlighed. Jeg havde lært af jer at man skal lave gode holdbare aftaler (i hvert fald første gang man mødes). Jeg havde aftalt en halv time, med super fransk og det hele, troede jeg.  

 

Han var en lille mager pige, som hun selv gør opmærksom på, men det kan jeg nu godt lide. Hun snakkede godt engelsk og virkede sød og indbydende. men jeg burde have lugtet lunten da hun kort inde i forløbet skyndte sig at trække hendes bryster væk fra mine læber. "du må ikke bide" bide sagde jeg til stor forundring? jeg kysser bare blidt, men det kunne hun ikke lide. Det var aftalt at der var GF kys. og selvom jeg havde renset min mund efter bedste overbevisning fik jeg kun lov engang. Men det skulle vise sig at normen. Hun tog mig til roden en gang, kun en gang og resten var med hånden. Hun ville helst ride mig og helst med pikken uden for kussen. jeg spurgte pænt om jeg måtte slikke hende. Men nej det var ikke med. selvom jeg proklamerede at jeg ville være hensynsfuld og nænsom afviste hun, men henvisning til at hun engang var blevet bidt. Selvom jeg prøvede at overbevise hende om det modsatte var det ikke en mulighed. Jeg havde efterhånden mistet modet og lysten men lykkedes dog en aflevering i en klassisk missionær, en stilling som jeg ydmygende måtte tigge mig til.

 

alt i alt tror jeg bare ikke hun har lyst til sex og det er hun ikke ret god til skjule. Øv Øv

 

stedet 10/10

resten er uden for bedømmelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

For at dit indlæg ikke skal stå alene kan jeg fortælle at jeg besøgte Karina i Aalborg, hvor hun ud over min anmeldelse har yderligere givet en oplevelse, ligesom det også er tilfældet fra København.

Jeg oplever hende som let dominerende, hvilket jeg godt kan lide. Ligesom hun fortalte mig, at hun helst ikke gav superfransk, og det er ok med mig, så jeg fik en dejlig fransk oplevelse!

Jeg fik i rigelige mængder lov til at røre og slikke bryster, men kun når hun bestemte. Ellers alt i alt en god oplevelse!

Jeg oplever hende som sød, sjov (også at snakke med), smilende, intelligent og så dominerende, men bestemt med grænser!

Jeg vil selvfølgelig ikke modvise dine oplevelser, men vil ikke være bange for at besøge hende igen.

Billederne er for øvrigt af hende og det er også hende der svarer sms'er og svarer telefonen når man ringer. Hun blev dog ifølge hende selv brændt af rigtig mange gange især af folk, der kun skriver!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey!

 

Vil da lige give mit besyv med her.

 

Traf hende i Aalborg, da hun var forbi - og hun gav bestemt en oplevelse der var en helt anden end de andre udlændinge jeg har prøvet. 

Der var medspil, modspil, og et par gode grinere hen ad vejen - klart en pige med ben i næsen. Hun er meget petit, hvorfor jeg bl.a godt forstår at hun er lidt selektiv med de stillinger hun gerne vil tages i..

Nej, vi var ikke igennem hele paletten af 'hvad der tilbydes og ikke', men jeg vil klart besøge hende igen hvis muligheden byder sig - og enig med Krede her, jeg vil vurdere hende til at være klogere end folk er flest

 

Men.... kemi betyder meget.. det er selvfølgelig ingen undskyldning, det er jeg klar over.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...