Hop til indhold
Gæst

Madame Illona

Recommended Posts

Gæst

Jeg havde igennem nogen tid skrevet sammen med Illona om forskellige tanker omkring indholdet i seancerne hos hende. Min stolthed og  mine følelser omkring at være blevet ejet slave hos Madame havde forvoldt mig en del søvnløse nætter. Men nu havde jeg fået tilladelse til at stille hos Madame Illona.

Dagen på jobbet sneglede sig afsted selvom jeg skulle nå at lave en masse rapporter inden jeg skulle køre til Odense. Netop som jeg nåede tidspunktet for at køre opdagede jeg en gigafejl i en rapport, som ikke kunne udsættes, suk embarrassed.gif. Nu måtte der arbejdes hurtigt, da en slave jo aldrig kommer forsent til sin Madame. Endelig rapporten færdig og jeg skynder mig afsted - er 20 min forsinket, så jeg må flyve lavt hen over Herning motorvejen og den vestfynske motorvej.
 
Kan på GPS'en se at jeg lige akkurat kan nå det, men må så opgive at blive skyllet ordentlig ud med de vanlige 125ml klyx før mine besøg hos Madame. Må håbe at jeg er ren nok inden mødet med Madame, hvis hun skulle finde på at bruge mig analt. Nå heldigvis ingen trafikpropper, så jeg når frem til VillaBella fem minuttter før mit mødetidspunkt. Skynder mig indenfor medbringende Madames avis og lille fedte gave...
 
Sætter mig til rette i den ene af de to læderstole og mærker hvordan stress fra jobbet langsomt forsvinder og erstattes af en blanding af spænding og nervøsitet, som jeg altid får inden mine møder med Madame Illona. En følelse som forsvinder som dug for solen, når jeg først står ansigt til ansigt med Madame Illona. Men i dag venter jeg lidt længere end normalt, hvilket får tankerne til at køre rundt i mit hoved. Tvivlen kommer snigende... Er jeg mon alligevel ikke ønsket i dag - Madame er jo i sin gode ret til at sende mig væk uden grund.
 
Så pludselig træder en anden fyr ind i venterummet og sætter sig til rette! Nu kommer der virkelig tryk på tvivlen - har Madame mon besluttet sig for at bruge sin tid på ham i stedet for mig? Kigger kort på ham - han er lidt ældre end jeg og noget mere muskuløs, så afgjort en snack for Madame og klart at hun hellere vil lege med ham. Jeg forbereder mig på at blive sendt væk til fordel for den anden. Min puls dunker så hårdt at jeg kan mærke den i mit øre. Den anden fyr rejser sig op og går igen - pyyyhhhh, lige så hurtigt som han går lige så hurtigt forsvinder tvivlen. Kort efter at han er gået kan jeg høre Madames fodtrin. Lyden af hendes stilletter rammer mig altid hårdt i mellemgulvet. Døren går op og jeg rejser mig og bliver mødt af Madames smil. Madame er en høj slank smuk kvinde som hun står der i stramme læderbukser og lædertop.  Jeg rækker Madame hendes avis og min lille gave, hvorefter vi snakker lidt om løst og fast inden vi starter, hvilket får mig til at slappe helt af. Efter lidt snak fortæller Madame mig at hun vil hjælpe mig i gummidragt i dag, så jeg ikke sveder som sidst - hun gider jo ikke at glide i mit sved for slet ikke tale om at gøre rent efter mig.

Af med tøjet og Madame spørger om jeg ha' et bad, hvilket jeg takker nej til (hvad tænker jeg på??? - blev jo ikke skyllet ordentlig ud, nå men der er ingen vej tilbage). Madame kommer med dragten og olien og jeg får dragten på og får derefter halsbånd (med mit navn) samt manchetter på. Madame beder mig om at følge efter ned i kælderen og tage blindfoldet fra væggen med. Jeg følger hurtigt Madame ned ad trappen mens jeg nyder synet af Madame.

I kælderen befaler Madame mig ned at ligge på en briks, hvorefter hun spænder mig fast og giver mig blindfold på. Madame efterlader mig godt spændt fast (Madames holdning til bondage er at den skal kunne mærkes, ellers kan man lige så godt lade være). "Så kan du ligge her og køle af imens" og så hører jeg Madames trin forsvinde op ad trappen igen og jeg efterlades i et stille tomrum.
 
Tankerne får frit løb, mens jeg tænker på hvordan jeg kan blive en bedre slave for Madame end jeg har været indtil nu. Tankerne afbrydes i ny og næ af en lyd (Madames stemme eller hendes trin) og hver gang holder jeg vejret i spænding om Madame kommer og ser til mig nu, men nej selvfølgelig ikke - har nok kun ligget der i fem minutter, så Madame (og slet ikke slaven) er klar til leg endnu. Tiden går og jeg affinder mig med min situation - tankerne forsvinder og jeg ligger helt afslappet uden at forvente at Madame henter mig igen.
 
Pludselig hører jeg at døren går op ovenpå og Madame går frem og tilbage og er ved at forbedre sig. Jeg prøver at lytte nøje efter og finde frem til hvad Madame foretager sig, men kan kun høre at Madame tager noget ned af væggen og ligger til side på et bord. Madame går ind igen og jeg falder ned i mit tomrum igen. Jeg når lige at affinde med situationen igen, da døren går op og Madame kommer ned ad trappen. Mine sanser går øjeblikkeligt i højeste alarmberedskab og jeg kan fornemme Madame tilstedeværelse og fornemmer vibrationerne fra hendes krop, da hun går forbi mig og jeg mærker hendes vejrtrækning tydeligt. Alt i min krop er indstillet på Madame - jeg 100% hendes slave nu og alt i hverdagens travle liv er lagt væk. Lige nu er det kun Madame det gælder...
 
Madame løsner slaven fra briksen og og befaler slaven op at stå. Jeg rejser mig fra briksen og Madame sikrer at slaven finder balancen. Da Madame er sikker på at slaven har balancen trækker hun slaven blindfolded efter sig. Jeg følger Madames tempo og har fuld tillid til at Madame har kontrollen. Ved trappen trækker Madame slaven foran sig og støtter slaven op ad trappen i stedet for.
 
Vel oppe fra kælderen binder Madame slavens hænder fast til reb fra loftet, så slaven står oprejst med spredte ben og blindfoldet. Madame griber fast i mine nosser med et fast greb og sikrer sig, at mine "elevator-nosser" bliver nede. Kan høre at Madame pusler med noget metal, men kan ikke gætte hvad det er før jeg mærker metallet blive spændt om mine nosser - det napper lidt mens Madame sikrer sig at det sidder som det skal. Madame fjerner blindfoldet og jeg ser at Madame har skiftet til stramt gummitøj.  Det syn får mig altid til at miste pusten lidt, da Madame krop er som skabt til gummi og hendes røv fremstår i "mint condition"  wink.gif Nå hver mand sin lyst og jeg fornemmer et sadistisk glimt i Madames øjne idet hun lader mine arme sænke ned igen. Hun drejer mig rundt og peger på spankingbukken, som hun spænder mig fast til.
 
Fastgjort på arme og ben med mulighed for kun at se lige ned begynder slagende fra Madame at hagle ned over min slaverøv. Kan ikke gøre så meget andet end at tage imod og tænke på at jeg havde selv bedt om at få en hård tur, hvor jeg køres helt ud på kanten og måske over. - Skulle det være dag? Madame fortsætter slagene uden at sige noget overhovedet, hvilket gør mig usikker, da mine besøg hos Madame ellers er fulde af snak og masser af sjov, mens vi eksperimentere med alt hvad Madame kunne tænkes sig. Men ikke i dag - effekten af slagene aftager, men så skifter Madame pisk og den bider fra sig. Jeg prøver at holde smerten i mig, men der undslipper et gisp i ny og næ - vil ikke virke pivet overfor Madame, da jeg jo selv har bedt om det. Jeg ved ikke hvor mange slag der er faldet men jeg affinder mig med Madames magt over mig. Ved ikke om Madame så den reaktion, men kort efter stopper slagene og jeg puster ud.
 
Jeg når lige at slappe af før jeg mærker at Madame kærtegner mig der hvor slagene har ramt. Jeg når kun lige at registrere kærtegnene inden min krop begynder at ryste voldsomt. Jeg overraskes fuldstændigt af denne fysiske reaktion - jeg har aldrig drømt om at det skulle overgå mig på den måde... Lige så snart jeg kommer lidt tilbage til mig selv og fatter hvad der er sket bytter Madame igen kærtegnene ud med piskeslag. Men nu er slagenes fysiske kraft og effekt uden betydning -  jeg er kun optaget af det velvære kærtegnene har givet mig. Jeg opfatter først at min reaktion er virkelig, da Madame løsner mig og beder mig om at rejse mig. Benene vakler lidt og kroppen ryster minutter efter Madame var stoppet med slagene. Jeg  glæder mig i sådan en grad til at Madame intensivere den oplevelse en anden gang og kører mig ud over min nuværende grænse.
 
Efter at Madame har sikret sig at jeg er tilbage i denne verden sender hun mig i kælderen efter en spændetrøje. På med spændetrøjen og så spænder Madame mig fast til gynækologbriksen og lyner op til min slaverøv ("fuck, shit, den fik jeg jo ikke gjort ordentlig ren før besøget!!!"). Madame ser det med det samme og griner højlydt - "Nå, der er vist en der skal sprites af!" (Undskyld Madame er så flov, når jeg tænker på det).
 
Madame sætter en kraftig gummimaske over slavens ansigt og lyner den fast. Masken er udstyret med en lang slange og slaven får med besvær mundstykket i munden og begynder at trække vejret igennem slangen. Madame begynder at massere slavens røv og inden længe kommer slaven i den første anale orgasme uden at Madame stopper. Madame stopper først efter min tredie anal orgasme og lader mig få vejret. Hun tager masken af mit ansigt og spørger om det er godt for i dag. Jeg svarer ærligt at jeg kunne blive ved i timevis, så Madame løsner mig fra spændetrøjen og lader mig mastubere mig selv til udløsning foran hende, mens hun holder et fast greb i min nakke. Til sidst må jeg overgive mig og ender i en større mental udløsning end den fysiske  cool.gif
 
Madame lader mig komme til mig selv og vi går ned i badet hvor Madame hjælper mig af gummidragten. Madame efterlader mig i badet og går ud for at trække vejret igennem filter wink.gif Jeg går op og klæder om efter badet og behørig optørring. Madame kommer tilbage og vi vi får kun en ultra kort snak, da Madame er efter tiden. Jeg ser på uret - der er gået lidt over de vanlige to timer og jeg føler stadig jeg lige er ankommet. Et godt kram inden vi skilles og jeg når lige at få et sidste glimt af Madame dejlige grå øjne før jeg går ud i den trivielle verden igen med fornyet energi.

Selvom jeg nu er ejet slave hos Madame og har besøgt Madame i evigheder, så bliver stadig forbløffet over hendes indlevelseevne og kompetencer. Og når jeg som den beskrevet seance oplever nye ting som Madame Illona mestrer, så bliver jeg endnu mere stolt over at hun har givet mig et halsbånd.
 
Det var alt for nu,
gummisub

Del dette indlæg


Link til indlæg

har besøgt hende en del gange nu, kan kun sige en ting om hende, HUN ER FANTATISK!! Og det er hendes søster der er der nu også. så drenge!! Besøg dem                                              :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest 91tr

Var stamkunde hos dem da de kom ugenligt til Vejle for ca 15 år siden. Husker dem som flotte, meget flotte, frække og søde piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
91tr skrev, for 2 timer siden:

Var stamkunde hos dem da de kom ugenligt til Vejle for ca 15 år siden. Husker dem som flotte, meget flotte, frække og søde piger.

det er de stadig selv om begges dåbdastes er blevet 15 år ældre 

Del dette indlæg


Link til indlæg

En ny bruger er blevet udelukket permanent fra Eroguide for en uhørt grad af tilsvininger og udlevering af personlige oplysninger i denne tråd. Vi takker for hjælpen med at anmelde tråden og kan endnu engang kun opfordre til at man anmelder den slags til ledelsen så vi kan gribe in.

VH Observator

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasse123
Gæst skrev, den 18.3.2015 at 22:10:

Jeg havde igennem nogen tid skrevet sammen med Illona om forskellige tanker omkring indholdet i seancerne hos hende. Min stolthed og  mine følelser omkring at være blevet ejet slave hos Madame havde forvoldt mig en del søvnløse nætter. Men nu havde jeg fået tilladelse til at stille hos Madame Illona.

Dagen på jobbet sneglede sig afsted selvom jeg skulle nå at lave en masse rapporter inden jeg skulle køre til Odense. Netop som jeg nåede tidspunktet for at køre opdagede jeg en gigafejl i en rapport, som ikke kunne udsættes, suk embarrassed.gif. Nu måtte der arbejdes hurtigt, da en slave jo aldrig kommer forsent til sin Madame. Endelig rapporten færdig og jeg skynder mig afsted - er 20 min forsinket, så jeg må flyve lavt hen over Herning motorvejen og den vestfynske motorvej.
 
Kan på GPS'en se at jeg lige akkurat kan nå det, men må så opgive at blive skyllet ordentlig ud med de vanlige 125ml klyx før mine besøg hos Madame. Må håbe at jeg er ren nok inden mødet med Madame, hvis hun skulle finde på at bruge mig analt. Nå heldigvis ingen trafikpropper, så jeg når frem til VillaBella fem minuttter før mit mødetidspunkt. Skynder mig indenfor medbringende Madames avis og lille fedte gave...
 
Sætter mig til rette i den ene af de to læderstole og mærker hvordan stress fra jobbet langsomt forsvinder og erstattes af en blanding af spænding og nervøsitet, som jeg altid får inden mine møder med Madame Illona. En følelse som forsvinder som dug for solen, når jeg først står ansigt til ansigt med Madame Illona. Men i dag venter jeg lidt længere end normalt, hvilket får tankerne til at køre rundt i mit hoved. Tvivlen kommer snigende... Er jeg mon alligevel ikke ønsket i dag - Madame er jo i sin gode ret til at sende mig væk uden grund.
 
Så pludselig træder en anden fyr ind i venterummet og sætter sig til rette! Nu kommer der virkelig tryk på tvivlen - har Madame mon besluttet sig for at bruge sin tid på ham i stedet for mig? Kigger kort på ham - han er lidt ældre end jeg og noget mere muskuløs, så afgjort en snack for Madame og klart at hun hellere vil lege med ham. Jeg forbereder mig på at blive sendt væk til fordel for den anden. Min puls dunker så hårdt at jeg kan mærke den i mit øre. Den anden fyr rejser sig op og går igen - pyyyhhhh, lige så hurtigt som han går lige så hurtigt forsvinder tvivlen. Kort efter at han er gået kan jeg høre Madames fodtrin. Lyden af hendes stilletter rammer mig altid hårdt i mellemgulvet. Døren går op og jeg rejser mig og bliver mødt af Madames smil. Madame er en høj slank smuk kvinde som hun står der i stramme læderbukser og lædertop.  Jeg rækker Madame hendes avis og min lille gave, hvorefter vi snakker lidt om løst og fast inden vi starter, hvilket får mig til at slappe helt af. Efter lidt snak fortæller Madame mig at hun vil hjælpe mig i gummidragt i dag, så jeg ikke sveder som sidst - hun gider jo ikke at glide i mit sved for slet ikke tale om at gøre rent efter mig.

Af med tøjet og Madame spørger om jeg ha' et bad, hvilket jeg takker nej til (hvad tænker jeg på??? - blev jo ikke skyllet ordentlig ud, nå men der er ingen vej tilbage). Madame kommer med dragten og olien og jeg får dragten på og får derefter halsbånd (med mit navn) samt manchetter på. Madame beder mig om at følge efter ned i kælderen og tage blindfoldet fra væggen med. Jeg følger hurtigt Madame ned ad trappen mens jeg nyder synet af Madame.

I kælderen befaler Madame mig ned at ligge på en briks, hvorefter hun spænder mig fast og giver mig blindfold på. Madame efterlader mig godt spændt fast (Madames holdning til bondage er at den skal kunne mærkes, ellers kan man lige så godt lade være). "Så kan du ligge her og køle af imens" og så hører jeg Madames trin forsvinde op ad trappen igen og jeg efterlades i et stille tomrum.
 
Tankerne får frit løb, mens jeg tænker på hvordan jeg kan blive en bedre slave for Madame end jeg har været indtil nu. Tankerne afbrydes i ny og næ af en lyd (Madames stemme eller hendes trin) og hver gang holder jeg vejret i spænding om Madame kommer og ser til mig nu, men nej selvfølgelig ikke - har nok kun ligget der i fem minutter, så Madame (og slet ikke slaven) er klar til leg endnu. Tiden går og jeg affinder mig med min situation - tankerne forsvinder og jeg ligger helt afslappet uden at forvente at Madame henter mig igen.
 
Pludselig hører jeg at døren går op ovenpå og Madame går frem og tilbage og er ved at forbedre sig. Jeg prøver at lytte nøje efter og finde frem til hvad Madame foretager sig, men kan kun høre at Madame tager noget ned af væggen og ligger til side på et bord. Madame går ind igen og jeg falder ned i mit tomrum igen. Jeg når lige at affinde med situationen igen, da døren går op og Madame kommer ned ad trappen. Mine sanser går øjeblikkeligt i højeste alarmberedskab og jeg kan fornemme Madame tilstedeværelse og fornemmer vibrationerne fra hendes krop, da hun går forbi mig og jeg mærker hendes vejrtrækning tydeligt. Alt i min krop er indstillet på Madame - jeg 100% hendes slave nu og alt i hverdagens travle liv er lagt væk. Lige nu er det kun Madame det gælder...
 
Madame løsner slaven fra briksen og og befaler slaven op at stå. Jeg rejser mig fra briksen og Madame sikrer at slaven finder balancen. Da Madame er sikker på at slaven har balancen trækker hun slaven blindfolded efter sig. Jeg følger Madames tempo og har fuld tillid til at Madame har kontrollen. Ved trappen trækker Madame slaven foran sig og støtter slaven op ad trappen i stedet for.
 
Vel oppe fra kælderen binder Madame slavens hænder fast til reb fra loftet, så slaven står oprejst med spredte ben og blindfoldet. Madame griber fast i mine nosser med et fast greb og sikrer sig, at mine "elevator-nosser" bliver nede. Kan høre at Madame pusler med noget metal, men kan ikke gætte hvad det er før jeg mærker metallet blive spændt om mine nosser - det napper lidt mens Madame sikrer sig at det sidder som det skal. Madame fjerner blindfoldet og jeg ser at Madame har skiftet til stramt gummitøj.  Det syn får mig altid til at miste pusten lidt, da Madame krop er som skabt til gummi og hendes røv fremstår i "mint condition"  wink.gif Nå hver mand sin lyst og jeg fornemmer et sadistisk glimt i Madames øjne idet hun lader mine arme sænke ned igen. Hun drejer mig rundt og peger på spankingbukken, som hun spænder mig fast til.
 
Fastgjort på arme og ben med mulighed for kun at se lige ned begynder slagende fra Madame at hagle ned over min slaverøv. Kan ikke gøre så meget andet end at tage imod og tænke på at jeg havde selv bedt om at få en hård tur, hvor jeg køres helt ud på kanten og måske over. - Skulle det være dag? Madame fortsætter slagene uden at sige noget overhovedet, hvilket gør mig usikker, da mine besøg hos Madame ellers er fulde af snak og masser af sjov, mens vi eksperimentere med alt hvad Madame kunne tænkes sig. Men ikke i dag - effekten af slagene aftager, men så skifter Madame pisk og den bider fra sig. Jeg prøver at holde smerten i mig, men der undslipper et gisp i ny og næ - vil ikke virke pivet overfor Madame, da jeg jo selv har bedt om det. Jeg ved ikke hvor mange slag der er faldet men jeg affinder mig med Madames magt over mig. Ved ikke om Madame så den reaktion, men kort efter stopper slagene og jeg puster ud.
 
Jeg når lige at slappe af før jeg mærker at Madame kærtegner mig der hvor slagene har ramt. Jeg når kun lige at registrere kærtegnene inden min krop begynder at ryste voldsomt. Jeg overraskes fuldstændigt af denne fysiske reaktion - jeg har aldrig drømt om at det skulle overgå mig på den måde... Lige så snart jeg kommer lidt tilbage til mig selv og fatter hvad der er sket bytter Madame igen kærtegnene ud med piskeslag. Men nu er slagenes fysiske kraft og effekt uden betydning -  jeg er kun optaget af det velvære kærtegnene har givet mig. Jeg opfatter først at min reaktion er virkelig, da Madame løsner mig og beder mig om at rejse mig. Benene vakler lidt og kroppen ryster minutter efter Madame var stoppet med slagene. Jeg  glæder mig i sådan en grad til at Madame intensivere den oplevelse en anden gang og kører mig ud over min nuværende grænse.
 
Efter at Madame har sikret sig at jeg er tilbage i denne verden sender hun mig i kælderen efter en spændetrøje. På med spændetrøjen og så spænder Madame mig fast til gynækologbriksen og lyner op til min slaverøv ("fuck, shit, den fik jeg jo ikke gjort ordentlig ren før besøget!!!"). Madame ser det med det samme og griner højlydt - "Nå, der er vist en der skal sprites af!" (Undskyld Madame er så flov, når jeg tænker på det).
 
Madame sætter en kraftig gummimaske over slavens ansigt og lyner den fast. Masken er udstyret med en lang slange og slaven får med besvær mundstykket i munden og begynder at trække vejret igennem slangen. Madame begynder at massere slavens røv og inden længe kommer slaven i den første anale orgasme uden at Madame stopper. Madame stopper først efter min tredie anal orgasme og lader mig få vejret. Hun tager masken af mit ansigt og spørger om det er godt for i dag. Jeg svarer ærligt at jeg kunne blive ved i timevis, så Madame løsner mig fra spændetrøjen og lader mig mastubere mig selv til udløsning foran hende, mens hun holder et fast greb i min nakke. Til sidst må jeg overgive mig og ender i en større mental udløsning end den fysiske  cool.gif
 
Madame lader mig komme til mig selv og vi går ned i badet hvor Madame hjælper mig af gummidragten. Madame efterlader mig i badet og går ud for at trække vejret igennem filter wink.gif Jeg går op og klæder om efter badet og behørig optørring. Madame kommer tilbage og vi vi får kun en ultra kort snak, da Madame er efter tiden. Jeg ser på uret - der er gået lidt over de vanlige to timer og jeg føler stadig jeg lige er ankommet. Et godt kram inden vi skilles og jeg når lige at få et sidste glimt af Madame dejlige grå øjne før jeg går ud i den trivielle verden igen med fornyet energi.

Selvom jeg nu er ejet slave hos Madame og har besøgt Madame i evigheder, så bliver stadig forbløffet over hendes indlevelseevne og kompetencer. Og når jeg som den beskrevet seance oplever nye ting som Madame Illona mestrer, så bliver jeg endnu mere stolt over at hun har givet mig et halsbånd.
 
Det var alt for nu,
gummisub

En flot anmeldelse, der kun giver mig endnu mere lyst til at besøge skønheden på Fyn

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas
KasperGV skrev, den 10.3.2016 at 14:36:

Ser hendes ansigt ikke lidt mærkeligt ud? Synes det var meget kønnere, da jeg besøgte hende i Vejle.

Hun ser fuldstændig perfekt ud og er om muligt endnu mere lækker i virkeligheden end på fotos. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...