Hop til indhold
CJ69

Anmeldelse: Totalclub Osnabrück

Recommended Posts

Så er det blevet til to ture mere til de tyske flatrate klubber, og syntes jeg vil dele dem med brugerne herinde. Hver klub får sin egen anmeldelse.

 

Totalclub Osnabrück

http://www.totalclub-osnabrueck.com/

 

Stedet

Almindeligt hus omdannet til klub, beliggende tæt på stort supermarked mv. Ved ankomst bliver man lukket ind og lige til venstre for indgangen er et lille rum med reception og hylder med håndklæder.

 

Lige ved siden af receptionen er et lille rum med fem brusere. Alle vindue i huset er med en sandblæst effekt, så man ikke kan se ind - med undtagelse af vinduet i bruserummet. Her kan man se direkte ind udefra. Og da der er let industri, supermarked mv. udenfor er der masser af trafik. Så du skal være forberedt på at blive set nøgen under bruseren af naboer og forbipasserende. Da stueetagen er løftet en halv etage op er der særdeles godt indsyn. bruserummet er desuden relativt smalt, og med brusere på begge sider kan man altså stå og kigge på en nøgen mand der kun står ca. 40 cm. fra en overfor. Så klubben er bestemt ikke til folk som er blufærdige.

 

Kontaktrummet er en lille stue med tre sofaer samt en bar og en stripperstang som ikke bliver taget i brug. Stedet er ikke særlig stort og virker ikke alt for indbydende. Indretningen er lidt ældre og nedslidt og bestemt ikke noget at råbe hurra for. Bag den ene sofa er der et lille hjørne med spisested. Der var dog ingen mad før ca. kl. 16, hvor der kom lidt pomfritter og kyllinge nuggets ind. Ikke synderligt godt og der var ikke engang ketchup til fritterne - så spis hjemmefra.

 

Ovenpå var der et rum med sauna samt seng ved siden af, tre bollerum samt et stort rum uden dør men med en stor seng - det er her man til tider holder gangbang. Ved lille flatrate får man kun et håndklæde og skal bolle enten ved saunaen eller i den store seng - pirs: 100 euro. Ved stor flatrate til 120 euro kan man også benytte de tre bollerum og får en morgenkåbe.

Der var et TV i kontaktrummet der vise porno samt nogle enarmede tyveknægte som man kunne smide euro i. Intet rum til afslapning og ikke noget TV med alm. fjernsyn. Og da pigerne snakkede sammen med hinanden og ikke med kunderne, så blev det hurtigt kedeligt at sidde og kigge på væggen.

 

Pigerne

Unge piger, alle fra rumænien. Middel af udseende - en enkelt havde en lækker krop men en del acne i ansigtet. Til prisen var jeg godt tilfreds. Dog var det svært at se hvem der var hvem på billederne - særligt Karima kunne jeg slet ikke identificere. Ingen tvivl om, at billederne på hjemmesiden har fået en kraftig omgang airbrush. Men forvent en middelvare i tyverne hvoraf mange har fået et barn eller to.  Tekkenfrau talte engelsk, men ingen af pigerne gjorde - jo en afslørede sig selv at hun kunne engelsk men hun gad bestemt ikke.

 

På den onsdag jeg var der var der til enhver tid kun 2-3 andre mænd og med 8 piger var der derfor altid rigeligt at vælge imellem. Pigerne havde dog en tendens til at klumpe sig sammen og snakke, læse blade eller sidde med deres mobiler. Der var ikke rigtig nogen opmærksomhed på kunderne.

 

Service

Standard fransk og dansk i tre stillinger - maks 20 minutter. Jeg var sammen med fire piger. Alle fire piger reklamerer med superfransk, men kun en tilbød det. Alle fire piger stak fingrene ned og klemte om penis med to fingre under sex, så man kneppede mere fingrene end pigen. Og to af fire klemte lårene sammen så man kun kunne trænge et par centimeter ind. Så servicen kunne bestemt være bedre.

 

Konklusion (karakter på en skala fra 1-6)

Stedet: Lidt slidt ,mangler TV, maden er ikke for god, dårlige badeforhold. Dog er stedet stort nok til at rumme mænd og piger. Karakter: 3

 

Pigerne: Rumænsk middelvare i alderen tidligt / midt tyverne til trediverne. Karakter: 3 stjerner

 

Service: Standard service, dog giver de ikke de ydelser som er reklameret. Og deres forhindring i at trænge ind er ødelæggende for oplevelsen. Pigerne virker ikke synderligt interesseret i kunderne (hverken mig eller de andre kunder). De snakker mest sammen, hvorfor jeg er tæt på 2 stjerner. De få gæster på en hverdag, således at der var to piger til hver mand trækker dog op. Ingen ventetid på rum heller. Karakter: 3 stjerner (men de balancerer på 2 stjerner).

 

Samlet karakter: 3 stjerner.

 

Chance for gentagelse: Kun 30-40 minutter derfra har man Pauschalclub Münster med unge, lækre piger som ligner modeller og yder top-service, mad hele tiden, sexkino, sexshow hvor man kan deltage, tv med sport mv. dog til 150 euro for en dag og der er langt flere gæster. Og kun 10-12 minutter i bil derfra er La Vita Wallenhorst, med unge, lækre model-piger, bedre service, større sted, bedre indretning, bedre stemning, bedre mad, afslapningsrum samt TV stue hvor man kan slappe af i sofaen. Prisen her er 130 euro, hvilket er 10 euro mindre for et bedre sted. Så gentagelseschancen er nok tæt på 0%.

Redigeret af CJ69

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Hej

 

Tror du har været lidt uheldig med udvalget af piger den dag du var i klubben. For gennemsnit pigen på Total Club Osnabrück er lig med gennemsnit pigen på La Vita. Og det samme med maden. Lidt synd at du har været uheldig med både udvalget af piger og maden på dit første besøg i klubben. For klubben kan godt måle sig med La Vita.

 

Total Club Osnabrück er helt klart bedst om sommeren, når man kan bruge haven og poolen. Syntes godt der kan blive lidt tilrøget i barrummet. Det oplevede jeg ikke på La Vita, men der er også noget udsugning langs den ene væg. Så rummet kan godt virke lidt koldt. Sidst jeg var på La Vita klagede pigerne over at det var kold og at de frøs.

 

La Vita er 10 euro dyrere ikke billiger, men ja La Vita er bestemt prisen værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr

Var for nyligt forbi totalclub osnabruck igen.. eneste formål med turen Er glasset i badeværelset virkelig gennemsigtig i baderummet? :-D  erindrede jeg nemlig ikke.. og nej, det er sandblæst/materet så man ikke kan se igennem. Mente jeg nok :-)

Har besøgt klubben nogle gange, sidste besøg var tidlig i efteråret sidste år. Har hidtil været ganske tilfreds med klubben, faktisk meget tilfreds. 

Men alt skal jo få en ende :-( øv en kedelig dag! Der havde været en del udskiftning i Pigerne og de tilbageværende af de gamle, var dem jeg i forvejen ikke gad. De nye tog ikke ligefrem kegler. Førhen havde jeg haft mange rum, som kunne måle sig med FKK. Fantastisk søde Piger god stemning og glædede mig til hver besøg. Denne dag var det primært ret ugidelige piger. LIG DIG blowjob i 2 min med ryg til og knald så færdig.. wwaaauuuwwww inspirende (ironisk) Selvom mand/kvinde forholdet egentlig var ganske udmærket, havde man ikke alverden adgang til Pigerne. Der var 3 udenlandske Mænd, som praktisk talt konstant havde beslaglagt 3-4 af Pigerne (ret meget ud af 9) Pigerne snakkede og hyggede sig en del med dem, men kunne nærmest ikke sige et pip til os andre. Jeps bedste Optasia stil

sidst var jeg med 10 piger fordelt på 8 rum. Denne gang 4 rum med 3 forskellige Piger. Og ikke meget at råbe hurra for. Bedste ved dagen var Maden

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

. Bedste ved dagen var Maden

​Ja maden var rigtig god. Så når man nu ikke kunne komme til at knalde hele dagen væk. Så var det da dejligt man kunne trøste spise i stedet for.:-D

 

 

Jeg har tidligere ment at TCO og La Vita var ca. lige gode klubber. Men nu er jeg af den opfattelse at La Vita er klart det bedste valg. Lidt dyre men meget bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da Randersvmand og jeg ankom til klubben havde jeg mest lyst til straks at køre igen, da stedet ikke syntes at kunne indeholde så meget eller levere så gedigne ydelser som hjemmesiden giver udtryk for, men vi havde booket hotel i nærheden - og nu var vi endelig ankommet og vi bestilte den store VIP-pakke til 119,- i håb om lidt bedre service, bedre og længere tid på rum.

Badeorholdene, hvor man ligesom på Acapulco, Love Toxic og Dolce Vita, P-club mv., skal stå og vade rundt i flere cm. vand, virker ikke særlig tiltrækkende og man må udenfor baderummet for at tørre tæer - der er alligevel heller ikke rigtig mulighed for at hænge badekåbe derinde :sad:. Ellers er stedet meget som beskrevet ovenfor med et meget tilrøget kontaktrum, hvorfra der kan åbnes en stor skydedør ud til haven - barpigen og Angela: http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/neu-angela/ havde dog en evig kamp om døren skulle være åben eller lukket. Den storbarmede og lidt overvægtige barpige, som gik rundt i alm. tøj med et stort halstørklæde fordi hun var lidt forkølet, men ret aktiv, skubbede hele tiden døren helt op - og så gik der max. 10 min. før letpåklædte, men ellers også godt polstrede Angela, stille rejste sig fra sofaen og lukkede den igen.

Hun startede ellers med at jagte mig og Randersmand, som senere tog en tur for holdet, men jeg fik efter flere tilløb endelig lov til at slå mig ned ved siden af lidt korpulente men flotte Indira http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/neu-indira/, som sad i sofaen iført en fræk rød kjole. Hun kunne huske mig fra Fantasy, hvor hun arbejdede under et andet navn - men jeg tvivler lidt på at jeg har nydt hendes selskab tidligere - men vi tog en tur ovenpå, hvor jeg nok havde håbet på en del mere indlevelse og bedre tid - men "LIG DIG" slog jo hurtigt tonen an med mekanisk intetsigende blow og jeg mistede gnisten lige der - så det blev en rimelig kort session. Forsøgte forgæves at få hende til at gøre det mere interessant, men sådan havde hun gjort i 6 år og jeg skulle ikke komme og fortælle hende, hvordan hun skulle sutte min pik. 

Så var helt unge slanke og flotte Antonia med de smukke bryster http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/neu-antonia-2/

en helt anden behagelig oplevelse med masser af øjenkontakt og pirringssvensk, som hun var meget modtagelig mht. udførelsen af - dog uden afslutning, da der ikke var mere tid, men vi aftalte at tage en tur mere senere.

Julia: http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/julia/ er nok klubbens klovn og god for at drille og sætte gang i fyrene, så da hun gjorde tilnærmelser, tænkte jeg at det kunne da være meget sjovt og frækt, selvom hun egentlig ikke er min type. Men hun gav et godt intenst blow med en finger i udstødningen, så jeg kom forholdsvis hurtigt - hun havde også lagt sig så jeg kunne pille lidt, men ikke alt for meget, da hun var noget øm i fissen fra dagen i forvejen, hvor der havde været 4 pornostjerner forbi.

Madmutter med ring i næsen, kæmpebryster og overtatoveret på halsen, havde jeg bemærket hele tiden bar en masse mad ind, men da vi skulle til fadene, syntes det hele nu ikke særlig interessant - nå ja, vi var jo heller ikke kommet for at spise.

Randersmand havde anbefalet Katja: http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/neu-katja/ men hun var for mig, sammen med Laura: http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/jasmin/ dagens absolut dårligste oplevelser, da de nærmest ingenting gad - eller ihvertfald ikke det jeg ville. Laura påstod, at det var fordi, der lige nu var for mange andre kunder og at vi derfor efter kun 5 min. ikke havde mere tid - lige bagefter sad hun så i sofaen og fes den af i laaaaang tid, mens hun hyggede sig med en gruppe mænd af østeuropæisk/tyrkisk afstamning og de alle røg som skorstene.

Antonia, som ellers ikke virkede til at være den, der røg mest, fortalte at hun røg cigaretter for € 12,- om dagen svarende til 2 pakker, men hun havde jo lovet mig en tur mere og efter hun lige fik tid til at ryge endnu en cigabøvs, tog vi endnu en tur ovenpå i VIP-rummet, hvor vi efter et godt intenst samleje liggende på siden, afsluttede med at jeg spillede pik, mens hun legede med sin lækre fisse og de flotte ungpigebryster og så fik hun selvfølgelig lov at tage de sidste tag - dagens absolut mest interessante pige og bedste oplevelse :)

Men vi kommer ikke igen.

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Så var helt unge slanke og flotte Antonia med de smukke bryster http://www.totalclub-osnabrueck.com/girls/neu-antonia-2/

en helt anden behagelig oplevelse med masser af øjenkontakt og pirringssvensk, som hun var meget modtagelig mht. udførelsen af - dog uden afslutning, da der ikke var mere tid, men vi aftalte at tage en tur mere senere.

Denne dør ville jeg gerne komme ind igennem lige på det tidspunkt ;)

 

antonia-259.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Denne dør ville jeg gerne komme ind igennem lige på det tidspunkt ;)

Mærkværdigvis låser de dørene indefra med en alm. gammeldags system nøgle, som jeg mener de lod blive siddende i låsen med et tungt nøglevedhæng - og jeg tror ikke de havde lavet kærv i dem, så de nemt kunne vrides udefra. Dørene virkede også meget gedigne, så hvis der skete noget på værelset, ville det tage rimelig lang tid for alm. mennesker at komme igennem eller få nøglen skubbet ud og låsen dirket op.

Dog var der i det store bollerum et forhæng, som skjulte at der i muren ind til værelset var et stort mandehul - og som man evt. også kunne stå og lure igennem, ligesom på en swingerklub - så ville du have kunnet se hendes flotte ungpigebryster:

antonia-196.jpg

;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...