Hop til indhold

Recommended Posts

I løbet af dagen sendte jeg en SMS til Mette, og spurgte, om hun havde tid til at besøge mig på hotel i Odense om aftenen. Som altid svarede hun hurtigt tilbage. Hun havde desværre en privat aftale i byen denne aften, så det ville måske blive for sent. Jeg svarede, at hvis hun havde lyst, måtte hun komme så sent, hun ville. "OK", svarede hun straks, "... men så får jeg nok brug for at låne badet".
Om aftenen gjorde jeg mig for en sikkerheds skyld klar, så der var ingen panik, da jeg fik en sms, hvor der stod, at hun ville være der om 10 minutter. Jeg gik ned på vejen, så hun ikke skulle stå og vente på mig ved hotellets låste yderdør, og kort tid efter hørte jeg den umiskendelige lyd på fortovet af stilletter for enden af et par slanke ben i stramme bukser. Efter et kærligt kys og kram gik vi ind og op på værelset.
Da vi kom op på værelset, mindede hun mig om, at hun gerne ville låne badet. "Ingen problem", sagde jeg, "jeg kan da hjælpe dig", og kort tid efter stod vi begge nøgne under den varme bruser - helt filtret ind i hinanden, imens vi udvekslede dejlige gensynskys.
Efter badet og en del kys og kram (Jeg lignede vist en, der havde brug for "kolde afvaskninger"), tørrede vi os og gik ind i sengen. Her havde vi den skønneste sex, som var vi et nyforelsket kærestepar. Bagefter lå vi og kom til os selv, imens vi snakkede om alt muligt. Tiden gik lynhurtigt .....
 
Mette er en dejlig, sød og intelligent pige, med en krop, der må gøre mange yngre piger misundelige. Det sidste halve år har hun besøgt mig på forskellige hoteller i Odense flere gange, og jeg håber, at jeg snart får mulighed for at se hende igen.
 

Kære Mette. Tak for endnu en skøn aften i dit dejlige selskab.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eksklusiv Escort Fyn

Kære maasen

 

 

Jeg takker for de skønne og varme ord og ikke mindst, dit dejlige væsen som jeg nyder  :) 

- og jeg vil glæde mig til dit selskab fremover kære Mand.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...