Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde besøg af Michele fra vipmodels for en måneds tid siden. Jeg sagde til hende at hun skulle ringe på døren for at jeg kan åbne for hende. Det fungerede ikke helt for hende så jeg var nødt til at gå ned og åbne for hende. Selvfølgelig kommer der en fra opgangen gående lige foran mig da jeg henter hende. Virkeligt kikset. Dårlig start i den grad. Det er helt klart pigen på billedet som det altid er fra det bureau. Dog var hun ikke helt så lækker i virkeligheden. 

Hun har store bryster som dog hænger lidt. Hendes engelske er ikke tilstrækkeligt til at føre en samtale. Dog kan hun sagtens sige "Kiss costs ekstra". Det er klart, dog havde jeg ikke særligt meget lyst til at kysse med hende alligevel så det blev der ikke noget af. 

Hendes krop er flot, hun er også lidt høj. Hendes blow var godt selvom det var med gummi. Varierende dog uden deep throat. 

Sexen var god selvom der ikke var meget gfe over det. Hun har en meget stram fisse som virkeligt føltes dejligt. Da jeg tog hende bagfra blev jeg dog lidt for excited med den smukke røv, dog havde hun ikke barberet sig i røven. Sorte hår som jeg aldrig har set på en pige der. Jeg troede ikke at piger havde hår i røven før nu? Nå men hun var så stram at jeg kom i hende, som er noget der sjældent sker. Meget frækt. 

Derefter gav vi hinanden lidt massage nøgne, rigtigt hyggeligt dog uden snak da hun ikke rigtigt talte engelsk. Jeg nød bare hendes hænder og musikken i baggrunden. 

 

Alt i alt en okay oplevelse. Dog ingen chance for gentagelse.

 

http://vipmodels.dk/michele.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Elsevier

 Det fungerede ikke helt for hende så jeg var nødt til at gå ned og åbne for hende. Selvfølgelig kommer der en fra opgangen gående lige foran mig da jeg henter hende. Virkeligt kikset. Dårlig start i den grad.

http://vipmodels.dk/michele.html

 

HAHAHAHAHAHA -I fukkin love it :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Jeg sagde til hende at hun skulle ringe på døren for at jeg kan åbne for hende. Det fungerede ikke helt for hende

 

Ja, det er sjovt med de escorter der ringer på telefonen og siger "please open". Men min dørtlf kan jeg kun åbne med, hvis de har ringet på. Skriver det hver gang i en sms, at de skal ringe på. Hver anden gang ringer de på tlf i stedet (fordelen er at dørtelefonen, der lyder som s-togenes dørlukkesignal, bare en anelse højere, ikke når at ringe så mange gange, når jeg står klar - så jeg ikke vækker hele opgangen, hvis det er sent  - der er lidt lydt).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...