Hop til indhold
nuhok

Kristina og Sanne i Vordingborg ❤️️

Recommended Posts

Halløjsa

Jeg havde længe kigget på annoncen fra Kristina og Sanne med dejlig lesbisk med disse 2
https://annoncelight.dk/showad/175497

Kristina
http://www.sexysecret.dk/index.php/pigerne/9-pigerne/49-jeanette

Sanne
http://www.sexysecret.dk/index.php/pigerne/9-pigerne/29-sille

Så nu skulle det være, der blev smsede lidt frem og tilbage om priser, tid og da det var på plads blev sæbebilen startet og afsted til Vordingborg og de var denne dag.

Ankom til et meget diskret sted og blev lukket ind af Kristina, kunne høre Sanne i baggrunden som kom frem og præsentere sig selv endnu en dejlig kvinde. Kort fortalt 2 rigtig dejlig kvinder. Det her skulle nok blive godt.

Blev henvist til et lille værelse der ikke var særlig stor, men hva fanden det skulel jo være intenst lege der skulle ske. Fik smidt lidt af tøjet inden de kom ind og begyndte at rigtig at snave med hinanden det var sgu frækt.
Kristina skiftede og begyndte at kysse mig også samtidig hun kælede mig de rigtige steder så var der liv i lillemand som blrv til storemand. Sanne begyndte og at ville lege med så vi alle 3 kyssede intimt med tunge. De var ikke længe om at få underdrengene af så de kunne kæle for storemand(uden regnfrakke).

Jeg lagde mig på sengen og derefter begyndte vi ellers sexe til den store guldmedalje i mange forskellige stillinger både forfra og omvendt, mens der ikke blevet gemt tungekys. Samt veninderne legede med hinanden også ind imellem mens de skiftede til at sutte og kæle for storemand. Kan sige at disse 2 pigerne elsker at være 2 kvinder om 1 mand.

Dette har været en rigtigt fræk oplevelse og en af mine bedste jeg har haft med 2 piger på sammen tid.

Kommer jeg tilbage og skal have mere? HELT SIKKERT

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Runaldo

Har også gerne villet opleve dem sammen. Sanne er klart en af mine favoritpiger, men, desværre er Vordingborg / Kalundborg for langt væk med offentlig transport ;/

 

Tak for anmeldelsen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...