Hop til indhold
jegertykigen

Første gang, hvad gør man ?

Recommended Posts

Hej

 

Tak for medlemskabet, lad mig komme til sagen. Jeg er fornyligt blevet single og i den forbindelse har det være småt med dame bekendtskaberne efter bruddet. Jeg har aldrig prøvet at købe ydelser før, men i forbindelse med en tur til hamburg med min bror, er jeg blevet lun på ideen.

 

Jeg skal bo på et godt hotel i centrum og kunne godt tænke mig at besøge reeperbahn og se Herbert strase og hvad det er for noget, fordi de liget "tæt" på...men er nu blevet lidt nysgerrig med de her saunaklubber.

 

Må indrømme jeg har lidt svært ved at gennemskue...og forstiller mig "en masse mænd vader rundt nøgne kun med håndklæde eller kåber og så hygger de ellers i en lounge med mad tv, osv..og så kommer der måske nogle piger hen som man snakker med og som man så kan tage med i mere private omgivelser...er dette korrekt ?

 

Er der nogle does eller donts?....mangler lidt en rookie guide så jeg føler mig måske lidt mere på hjemmebane....

 

Hvis nogle af jer skulle anbefale noget til en nybegynder hvad ville det så være ?...her tænker jeg på hvor man evt kunne tage hen?

Mvh

 

Dennis

 

 


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis nogle af jer skulle anbefale noget til en nybegynder hvad ville det så være ?...her tænker jeg på hvor man evt kunne tage hen?

 

Kan selvfølgelig kun anbefalde en FKK-club, men hvis du gerne vil holde lidt igen på pengene, men få mere sex - og med lidt mere almindelige piger er et besøg på:

 

http://www.modelle-hamburg.de/swinger_fkk.html?data[meta_id]=9468

 

absolut pengene værd - her kan du knalde med alle de piger du vil og endda flere på en gang fra kl. 1400 til 0100 for kun € 100,-/120, incl. lidt mad og alkoholfrie drinks - søg lidt i forum og find div. beretninger.

 

Evt. kan du også besøge

 

http://aphrodite-kiel.de/

 

på vejen - lidt dyrere, men mere roligt og nok så luksuriøse omgivelser, men ca. samme slags østeuropæiske piger - søg evt. i forum.

 

Mht. Reeperbahn, Herbertstrasse og div. Laufhäusern, vil jeg anbefale dig at lade pungen og især kreditkortet blive på værelset!

 

Det eneste sted jeg kan anbefale dig der er:

 

http://geiz-club.com/ hvor du/I kan gå op i baren og drikke en øl til € 5,- og kigge/blive kigget ud af pigerne  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Dennis

 

Jeg er ikke helt sikker på at Hamburg er verdens bedste sted at få taget sin købe-mødom.

 

Ang. Reeberbahn, så vil jeg henvise til anmeldelser herinde, min egen inklusive. Det er kort og godt, don't! Lige bortset fra Jernsvinets anbefalinger ovenfor.

 

Gå endelig tur på Reeperbahn og kig på alle dejlighederne. Gå endelig i Herbertstrasse og tal med pigerne, men det er opsalg, opsalg og atter opsalg. Tal endelig med de smukke østeuropæiske piger der står på gaden omkring Herbertstrasse, men hold på pung og mobiltelefon og gå aldrig med en eller flere af dem. Jeg har KUN hørt om snyderier fra disse. Gå endelig på laufhause og bliv inspireret, men hold dig i skindet :)

Reeperbahn er i høj grad en turistfælde, chancen for gode oplevelser er minimal.

 

Saunaklubber og FKK synes jeg heller ikke er bedste anbefaling at starte op på. Husk på at det er professionelle piger, og de er måske ikke verdens mest empatiske af slagsen.

Det kommer selvfølgelig også an på hvor selvsikker og vant du er til piger i forvejen, men er du bare en smule usikker...

 

Skal det være i Hamburg vil jeg anbefale at du finder en pige vha. annonce siden http://www.modelle-hamburg.com/?data%5Benter%5D=1

Jeg kan eksempelvis anbefale http://www.modelle-hamburg.com/suche/hamburg/niendorf/amelie_3392.html?data%5Bvolltext%5D=amelie

Ellers vil jeg anbefale at du søger efter tyske piger, det øger din chance for god service og succes. Dermed ikke sagt at der ikke er risiko for en dårlig oplevelse, men det kan være svært at navigere på markedet :)

 

God fornøjelse :)

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Harmony ville være et godt sted at starte, vælg en sød pige at hygge dig med... jeg tror ikke der er så mange sharks på Harmony. evt. allierer dig med folk herfra som kommer på Harmony.

 

Jeg vil ikke anbefale at starte på flatrate fordi det er ofte mekanisk og upersonlig sex. FKK og saunaklub er bedre.

 

Flere anbefaler private piger, men her kan du ikke snakke med pigerne først for at få en føling om kemi... med FKK kan du uforpligtende snakke med pigerne først.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej !

 

Mange tak for jeres svar, det kan godt være jeg skal holde lidt igen med bare at springe helt ud i det med sauna klub og Herbert strasse, er måske mest lun på ideen om at tage hen og se lidt strip, snakke med lidt piger og se mig om og så måske prøve den der geiz-Club, når jeg alligevel er i nærheden.

MEN jeg må indrømme jeg blev lidt hooked på annonce pigerne..men hvad gør man med dem...
Kan godt se man besøger dem privat eller de kommer til en, men kan ikke se deres priser eller hvordan man kontakter dem bedst..

For det kunne jo være hyggeligt nok at få en med på værelset.

 

Øhm, skal jeg så bare kontakte dem på siden med en chat eller ringe ? :)

på forhånd tak :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der store udland kan være en jungle. Personligt synes jeg, at der er flere gode stede i Hamborg. Jeg vil anbefale at du måske kigger nogle piger ud på nettet og så kontakter for at høre om pris og service inden du dukker op.

 

Men når det er første gang mod betaling vil jeg anbefale en omgang på hjemmebane. Du kan fx læse flere af de anmeldelser der er herinde. Man kan ofte og jeg siger ofte blive skuffet hvis man ikke får afstemt forventningerne eller bare løber ind i en hustler. Her i Danmark er der mange piger med et godt ry. Hvor mange kan du være sikre på har det i Hamborg? Jeg er selv glad for Hamborg. Men må skal du have lidt erfaring først. Og hvordan er det fx med sprogkundskaber?

Redigeret af Fisseslikkeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dit svar...tja tænker jeg tager det slow, men finder nok på et eller andet, vil gerne bare springe ud i det, men kan lige så godt lave lidt research først så der er mindre chance for at blive skuffet.

Mht sproget ville jeg altid tage en der snakker engelsk.

 

Lige pt er jeg mest til en annonce pige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej !

 

Mange tak for jeres svar, det kan godt være jeg skal holde lidt igen med bare at springe helt ud i det med sauna klub og Herbert strasse, er måske mest lun på ideen om at tage hen og se lidt strip, snakke med lidt piger og se mig om og så måske prøve den der geiz-Club, når jeg alligevel er i nærheden.

MEN jeg må indrømme jeg blev lidt hooked på annonce pigerne..men hvad gør man med dem...

Kan godt se man besøger dem privat eller de kommer til en, men kan ikke se deres priser eller hvordan man kontakter dem bedst..

For det kunne jo være hyggeligt nok at få en med på værelset.

 

Så vidt jeg har set mht. escortpriser i Tyskland - så er pigerne dernede ligeså dyre eller dyrere end herhjemme.

 

 

Altså en strip-joint er vand og ren rip-off i forhold til en ægte FKK-club, hvor pigerne gerne spankulerer hel nøgne, eller som de kalder det dernede: oben und unten ohne rundt, agerer lidt omkring stripperstangen mv. + de vil gerne snakke og flirte lidt med dig først, inden I evt. går på værelset, hvor basisprisen i Hamburg på en halv time kun koster ca. € 60,-, så hvis du betaler entre og en runde har du kun brugt € 120,- + du evt. har fået lidt godt at spise og hygget dig en halv dag.

 

Derefter kan du evt. på hjemturen gå igennem Herbertstrasse og du vil nemmere kunne afvise de påtrængende gadepiger i gaderne deromkring eller i de famøse Laufhäsern og du føler forhåbentlig heller ingen trang til at se afdankede strippertøser og lade dig bondefange til at købe champagne til dem til exorbiante overpriser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er allerede kommet en masse meninger fra de sædvanlige, om hvor og hvordan du skal starte, og hvad du absolut ikke skal. De mener alle sammen, du skal gøre lige netop det, der er deres egne favoritter... ;). Du startede med at skrive, at du skal bo på hotel i Hamburg. Det tyder på, at du ikke bor i det sydligste Jylland. Men hvis du alligevel bor nede imod grænsen, og du mest har lyst til at starte hos de private piger, kunne du jo finde en i Flensburg, og starte der. Der er skrevet rigtig meget her i forummet om Flensburg, og der er et ret stort udvalg. Det er en del billigere end i Danmark, og der er overordnet set intet galt med de mange latinaer, polakker osv. der huserer i de private lejligheder i Flensburg. Uanset hvor du starter, skal du være forberedt på nogle nitter, hvor du ikke får det, du havde regnet med.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr

Jeg vil gerne foreslå FKK Harmony

Værste scenarium er du bliver snydt for nogle penge, så slemt er det vel heller ikke?

De kan dufte du er newbie, så chancen for et eller andet går galt foreligger bestemt! Men kan man indstille sig på på forhånd, så tager man det ikke så tungt.

Du kan sortere mange uheldige episoder fra ved.... Gøre pigen opmærksom på når i går op eller inden, det er 30 min du ønsker og om hun styrer det? Hvis hun lige er dig, bliver pigen kun glad, hvis du foreslår i skal forlænge til en time... Nogen piger koster fisseslik ekstra specielt de tyske, hvis du ønsker dette, så hør ad ingen så der er rene linier...købepiger er anderledes end almindelige piger så inden du kysser hende eller stikker fingrene op i hende, så forhør dig lige..... Selvom pigen har kælet for dig og evt kysset dig er du ikke forpligtet til at gå med, giver sikkert en sur mine men er hun ikke dig er hun ikke dig. Men lad nu være med at spilde pigens tid, hvis hun ikke lige er dig. Vielleicht spater eller pause er gode at sige. Fortsætter hun så, er hun jo selv ude om det! Dog lad hende ikke tage pikken i munden for så fanger bordet... De mest fremme i skoene af pigerne er oftest de ringeste...

Fordelen ved FKK er du kan se hvilken pige du får fremfor klinik. 15-20 piger oftest, hvor du kan finde de bedste og gå i rum med. Brug evt lidt tid på at finde den rigtige og sig vielleicht spater et par gange. På klinik kan du risikere billederne er falske, 20 kg siden eller 20 år siden, her er det straks meget sværere at gå igen, selvom man gerne må :-)

God tur anyway

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ikke været afsted endnu, kan godt lide at researchei god tid :)

 

Min plan er pt:

 

Dag 1:

Tage forbi reeperbahnen, slappe af se menneskerne og nyde livet 
tage ind på herbert strasse, ikke for at købe noget men bare mærke stemningen og se pigerne
Tage ind på dollhouse og drikke nogle øl, se lidt show og slappe af
HVIS jeg så er i stemning ville jeg tage forbi Geiz-Club og se hvad jeg fandt der.

Dag 2. 

Jeg må indrømme jeg er lettere forelsket i: http://www.modelle-hamburg.com/suche/hamburg/niendorf/amelie_3392.html?data[volltext]=amelie
Men er lidt usikker på det med at skulle tage en taxa ud til hende....

Men nu må vi se, kan også være jeg ikke syntes det er noget for mig, eller at jeg er en kylling

Mht. Amelie, ved i bare om man skriver en sms til hende eller ringer man ?...kan kun se et nummer

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Jeg må indrømme jeg er lettere forelsket i: http://www.modelle-hamburg.com/suche/hamburg/niendorf/amelie_3392.html?data[volltext]=amelie

Men er lidt usikker på det med at skulle tage en taxa ud til hende....

 

 

Nu virker dit link ikke, men det er bare at gå ind og søge med hendes navn på hende.

 

Krähenweg ligger lidt langt fra St. Pauli - men du kan evt. tage U-Bahn derud og så gå/tage taxi derfra. Der er flere piger på adressen, hvor Sandras Gang Bang:

 

'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

tidligere holdt til - bare på 1. sal - og jeg ville nok bare tage derud tidligt på dagen og ringe på - ellers ligger der en bar/spisested lige ved siden af, hvor du kan vente, hvis du ikke inviteres indenfor for at vente eller en af de andre piger falder i din smag  :wink:

Men ellers du kan da forsøge at ringe og høre om du kan/skal bestille tid - evt. taler de også engelsk, men jeg kan forstå at du ikke er så vant til at besøge glædespiger - og så ville jeg nok foreslå dig at besøge nogle danske først for lige at lære lidt om do and dont´s.

 

Men jeg tror at hvis du valgte at besøge en FKK først - så ville du ikke tænke mere på Amelie eller Reeperbahn  :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du påtænker at besøge nogle "privat" modeller eller "wohnungspuff" (lejligheder i bordeller) bør du have en plan B, C og D idet pigen måske ikke er på vagt, heller ikke selv om det står på vagtplanen. Ofte er hende den flotte blondine der på mystisk vis aldrig. Eller døren bliver bare ikke åbnet. Det er altid en god ide at ringe og spørge om hun er der først. Brugen af falske billeder er ikke så udbredt i Tyskland, så du kan langt hen ad vejen regne med billederne, men de kan godt være noget forskønnede. 

 

Hvis du er i bil kan jeg anbefale maxstr. 3 og Geizhaus, det er uden for den normale turiststrøm. 

Se mere her

Husk på Reeperbahn ikke at gå ind de steder hvor der står en og hiver i dig. Du kan også roligt rå en runde og kigge i de to-tre eros centre der er for hyggens skyld, men regn ikke med alt det de lover. Vælg de mest uerfarne modeller, de er mindst drevne udi at snyde. Vælg aldrig dem der hiver i dig eller er agressive.

 

På Reeperbahn bør du også besøge Sexkino Sexy Angel, På Reeperbahn tæt ved Herbertstr.

http://www.sexy-angel.net/sexkino.html
Der er en flot butik og kabiner hvor man kan hælde mønter i, men køb istedet en billet til kælderen til 6,50 EUR og du kommer ned i en Labyrint som den Kong Minos havde på Kreta (dog uden uhyre). Her sker normalt ikke meget, men nyd den lurvede kino stemning med et stort lærred, et bur, mange små rum med tv-skærm, gloryholes mv.  Du kommer ikke af med mere end 6,50 EUR og kan se al det porno du gider. Der sælges kold kola i en automat, rygning tilladt. Nogle gange er der også en eller to nylondamer, der tilbyder deres ydelser. 

 

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...