Hop til indhold
Jernsvinet

Tyskland onsdag

Recommended Posts

Er ved at planlægge et besøg i Tyskland på onsdag d. 25. feb. Ville egentlig gerne have besøgt Aphrodite

 

http://aphrodite-kiel.de/

 

, men kan se at stedet stadig ikke får de bedste anmeldelser og overvejer derfor istedet Fantasy Lounge i Hamburg

 

http://sexdo.de/club/27361/hamburg-22525-fantasy-lounge.html

 

med overnatning og afgang Midtjylland onsdag formiddag - så hvis nogen vil med, kan de jo sende en PB.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ændring af plan: Skal mødes med en anden herindefra på Aphrodite og vil så evt. senere på aftenen indtage:

 

http://www.pentagone.de/

 

hvor jeg kan se de har fundet en del billeder på nettet, der forhåbentlig ligner de piger, man kan være heldig at møde i clubben - flere af billederne er ihvertfald tyvstålne  :cry:

 

f.eks.:

 

0ef86f819d2e.jpg

 

http://www.pentagone.de/damen.php

 

http://astouch.com/index.php?newsid=155391  

 

Flere af de andre er også snuppet samme sted og er vist tænkt som skrivebordstapet til computeren.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så tager du da print af hjemmesiden med billeder og viser når du møder op og klager din sag.

Eller bare siger sheisse hunde! - og går igen :D

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så tager du da print af hjemmesiden med billeder og viser når du møder op og klager din sag.

Eller bare siger sheisse hunde! - og går igen :D

 

Efter en herlig aften sammen med Gungner og de søde piger på Aphrodite som rigeligt sørgede for at jeg ikke havde flere skud i kanonen, tænkte jeg at der vist ikke kunne ske alverden ved at checke Club Pentagone lidt ud. Ankom omkring kl. 24, hvor der kun var en sød nystartet barpige, der venligt lukkede mig ind og som fortalte at pigerne var ved at spise, da der normalt først kom gæster omkring kl. 0100 - og den anden dag (læs morgen) var der kommen en flok kl. 0400, hvor hun ellers lige havde gjort klar til at lukke.

 

Nå jeg fik en hyggelig sludder med den søde unge, slanke barpige og en lille rundvisning, som dog hurtig var overstået - så stor er klubben heller ikke. Værelserne ovenpå fravalgte jeg dog at inspicere sammen med den enlige lille ca. 45 - 50 årige russsiske dame med dårlige tænder og dårlige ånde, der langt om længe ankom og startede med at spørge om jeg ville nyde en drink sammen med hende - hvilket jeg dog fravalgte - men vi fik dog en hyggelig sludder alligevel.

 

Efter et stykke tid blev jeg dog nødet til at sige at jeg ventede på pigerne fra internettet - men de ville først komme senere :roll:  - nå, jamen så kunne jeg da vente til de kom  :wink:  Øh, men det var januar/februar og de fleste af dem var på ferie - og min bare  :cry:  - så da jeg havde drukket en så dejlig kold dunkel Flensbruger pilsner til € 5,- at man skulle tro, de havde en slange direkte over til naboen (Flenburger Braüerei) - kørte jeg her tilbage til mit hotel.

 

PS. man kan parkere lige ved klubben, men Schleswiger Strasse er ensrettet på det stykke, så det kan kræve en længere omvej at køre dertil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

JS. og jeg havde en dejlig dag på Aphrodite. Der var kommet fire nye piger og jeg mener at standarten er hævet lidt.

Ingen minusser herfra bortset fra de gamle bruseramaturer i det ene baderum.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er konklusionen: Aphrodite er bedre end sit nuværende rygte, og Pentagone en seriøs gang ripp-off?

 

Ja, jeg ved ikke med Pentagone, men jeg kunne forstå på barpigen at kunderne kom meget sent - måske først når de lukker alle andre steder? Man skulle godt nok også have en ordentlig skid på for at hoppe på hende den russiske dame, der på en eller anden måde mindede mig om og snakkede som en figur fra en eventyrfilm - Harry Hopper e.lign.?

 

Er lige ved at lave en længere selvstændig beretning om Aphrodiite, som absolut overraskede positivt  :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte A sammen med leecher for en måned siden. Vi havde en go aften. Opvakte villige piger. Vi var få mænd. Pigerne lagde selv op til at gå to med op. Er frisk på a køre med hvis der blir lejlighed

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som jeg antydede havde jeg og Gungner en virkelig tilfredsstillende eftermiddag på Aphrodite. Vi havde aftalt at mødes der kl. 14, men jeg var kørt lidt forbi stedet og ned til den hyggelige kro/hotel,

 

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/

 

der ligger i gåafstand nede ad vejen og hvor man kan overnatte rimelig billigt incl. morgenmad

 

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/zimmer/

 

Burde jeg nok have valgt, men jeg havde jo planlagt, at jeg ved selvsyn gerne ville have muligheden for senere at snuse lidt til Club Pentagone, så jeg havde pga. den sene indtjekningsmulighed booket et hotelværelse i Flensburg her:

 

http://www.booking.com/hotel/de/prodomoflensburg.da.html?aid=312738;label=de-flensburg-r2yITxFS0xC9LeC1mPLc1AS44846383983%3Apl%3Ata%3Ap140%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=e9d83a90c9e424f9d5e97d82b23d3fa7;dcid=1;ucfs=1;srfid=f8ef0441416b442101fa9422a19b5920fd65e1a3X1;highlight_room=

 

Egentlig udmærket, men noget lydt og kun wifi i lobbyen   :cry:  Der var fjernsyn på værelset, men hvem gider længere se TV på et hotelværelse?

 

Jeg sundede mig nu bare ganske kort ovenpå køreturen ad motorvejen på Auerhahns kæmpestore P-plads, hvor der må være plads til mange lastbiler, svarede på lidt mobilopkald mv. - så da jeg ankom til Aphrodite var Gungner sjovt nok netop ankommet og sad stadig i sin bil - det kaldes timing, så det var jo en god begyndelse og vi gik sammen ind til receptionen - og nu var det jo begyndt godt, så jeg tog ja-hatten på og købte hele turen - dvs. både Wellness og kvindeligt selskab. Mht. damerne fungerer det på samme måde som på Fantasy - dvs. at efter at man har fået klædt sig af og vasket sig, kommer der en pige og giver en et armbånd på - men forstod senere på Gaby at de vist stadig kun fik en dagløn på € 50,-.

 

Bruserne ved omklædningsrummet fungerer stadig ikke, men jeg fik senere en snak med indehaveren om, hvordan han billigt kunne reparere dem eller udskifte dem med Damixa termostabrusearmaturer a la:

 

http://www.jemogfix.dk/butik/vvs/armatur/armatur_bad.aspx?pid=9412543&view=1

 

og han virkede meget interesseret og positiv.

 

På vej ind til de fungerende brusere, nåede jeg lige et hurtigt blik på pigerne, der sad ved baren - og de så alle 3 særdeles interessante ud. Efter badet var vi lige igen ude i omklædningsrummet og på vej ind til baren mødte vi 2 piger, jeg syntes at genkende fra den nu hedengangne Club57 i Lauenburg:

 

 

Gaby og Dania/nu kaldet Sofia, men de var ikke klædt om, så vi entrerede istedet baren og Gungner kom hurtigt i snak med Vanessa og de satte sig kort efter over i sofaen og jeg overtalte så Manuela til at vi skulle gøre dem selskab. Den 3 pige fra baren, kaldet Michelle kom også over og jeg opfordrede hende til at sætte sig imellem mig og Gungner, da jeg allerede havde et godt øje til hende.

 

Gungner var åbenbart i stødet, for han forsvandt snart ovenpå sammen med Vannesa og overlod det til mig at underholde de 2 andre søde piger. Nu havde jeg ligesom startet med at konversere Manuela, så da hun havde lagt an på mig længe nok og tilsidst spurgte: "Zimmer?", røg vi også ovenpå, men jeg nåede lige at signalere til Michelle at jeg absolut også havde lyst til hende.

 

Værelserne ovenpå er rigtig pæne og hyggelige med god belysning, en stol, evt. en reol og holdt i nogle indbydende farver.

 

Manuela er en rigtig sød mørkhåret pige med et markant ansigt, brede sexede hofter og faste overarme - ja, jeg gættede rigtigt, da jeg tænkte at hun kom fra landet og var vant til at tage fat. Nu havde jeg håbet på lidt stående nusseri, men det var desværre gennemgående på Ahprodite at pigerne gerne hurtigt ville til sagen - bagefter havde de derimod ligesom bedre tid til at hygge og snakke lidt, men den manglende opvarmning og forspil, gør at jeg ikke bliver helt så inspireret og at det så ofte tager længere tid i den sidste ende, men jeg havde da alligevel en absolut OK runde med Manuela. 

 

Michelle har de sødeste smilende øjne, et kønt ansigt med en fræk næse og jeg var øjeblikkelig forelsket i hende. Hun er lige det jeg vil kalde rigtig erotisk buttet - dvs. at nok har hun en stor booty, men ikke en egentlig stor mave eller overkrop og brysterne er også normale, frække og pæntsiddende, så selvom jeg knapt var kommet mig ovenpå turen med Manuela, så kunne jeg ikke stå for hendes smækre ben og kunne næsten have løftet hende på stangen op ovenpå. Efter seancen fik jeg lov til at massere hende lidt på ryggen og det nød hun virkelig.

 

Gaby fra Bulgarien, som tidligere var fræk rødhåret er nu blevet blondine og har måske taget lidt på - jeg syntes ihvertfald hendes frække små bryster virkede lidt mere fyldige, men man må nok også sige at maden på Aphrodite var mere interessant end f.eks på Optasia/Fantasy - og der var endda noget rugbrød - mener jeg så en af pigerne tage 3 stykker   :D - tror lige man skulle tage en god pakke rigtig groft og velsmagende dansk rugbrød med næste gang og score nogle billige points. Der var også frisk frugt og noget suppe   :P Nogle af pigerne gik dog også lidt hårdt til det hvide brød - og det bliver man altså hurtig overvægtig af :cry: 

 

Desværre var jeg nu ved at være nedlagt og kunne til Gabys fortrydelse ikke afslutte - manglede igen ligesom en inspirerende og pirrende opvarmning :cry:  havde så også lige tyvstartet med en lettere moden slank blondinesag kaldet Victoria inde i Flensburg på Glücksburgerstrasse 64  :wink:

 

http://www.engelsburg-fl.de/models/victoria_4_page.htm

 

Mig og Gungner var vist de eneste rigtige gæster bortset fra en enkelt kedelig type, der ikke gad snakke med nogen af os - og pigerne gad ham vist heller ikke så meget - eller han forstod ikke rigtig at charmere sig ind på dem   :wink: Men der var ellers gang i pigerne og enten optrådte nogle af dem omkring stripperstangen eller de indbyd alle (også dem som ikke var på vagt) til munter kædedans - ham den kedelige blev vist ikke indbudt eller han forsvandt efterhånden   :roll:  Men jeg forsøgte nu at lære lidt kædedansetrin - og så på en eller anden måde fik en af pigerne, som ikke var på vagt mig danset sammen med Vanessa - hun havde måske bemærket at jeg et stykke tid havde kigget lidt ekstra efter hende og hun på mig   :)  - så hende trak jeg langsomt nærmere og nærmere til trappen indtil 10-øren endelig faldt for hende - men så var det næsten også som "same preezedure aas laest jear"   :) En lille detalje er at pigerne, som regel stiller skoene neden for trappen - ligesom på Fantasy - måske for bedre at kunne gå op af trappen, men måske også som en slags signal om at de er ovenpå  :)

 

Vanessa  er en rigtig sød pæn ung mørkhåret pige fra Rumænien. Hun har desværre lidt dansehåndtag, men hun har nogle rimelig store bryster, som jeg gerne ville have leget en dygtig spansk leg med, men hun havde tidligere fået noget hudeksem af at bruge glidecreme lige mellem brysterne og jeg glemte desværre at tænke på at bruge spyt istedet - var nok heller ikke helt i stødet til det   :cry:

Efter seancen indbyd hun til en rigtig lang og hyggelig snak og hun fortalte bla. om en fyr, som havde givet hende penge for at sniffe kokain, som hun så var blevet så dårlig af at hun endda havde brækket sig ud af næsen, at næste gang havde hun helt afvist ham, hans kokain og hans penge - sej pige  :D

 

Flere af pigerne var nye og Gungner havde heller ikke set dem før, men Sofia, som hele tiden kaldte mig "Schatz", havde han ved et tidligere besøg, ligesom jeg i Lauenburg også opdaget var lidt stram i det, eller ikke kunne tage de lidt større størrelser. Men hun så noget bedre og yngre ud idag med opsat hår og flotte hvide tænder end i Lauenburg, hvor jeg ikke havde så meget lyst til at kysse med hende.

Gaby, som lokkede mig til en sidste runde, da hun åbenbart ikke ville have det siddende på sig, at hun ikke havde kunnet gøre mig færdig, fortalte at Bea - indehaveren af klubben i Lauenburg af og til havde sniffet kokain og derfor ikke altid havde betalt pigerne   :cry:  - og så kom de jo ikke igen. Må indrømme at jeg havde nu også tænkt at hun så lidt syg og hængt ud, men jeg havde mest tænkt at det måtte være pga. stress af arbejdet med den nystartede klub at hun derfor havde været nødt til at lukke klubben. Men Gaby havde dog altid haft et godt forhold til Bea - og altid fået sine penge. Gaby var nu altså også solstrålen i den klub  :wink:

 

Ja, samlet set synes jeg nu klubben er en af de bedre og langt flottere, lysere og mere smagfuldt indrettet med flotte græskinspirerede? malerier i loftet, end de andre flatrates jeg har besøgt: Fantasy Lounge, Flatt99, Love Toxic, Club57. Servicen og imødekommenheden hos pigerne og deres udseende kan jeg heller ikke sætte mange fingre på - lidt mere forspil og nusseri på værelserne ville jeg dog ligge pris på. Det med de 3 brusetermostater kommer der nok en løsning på, men der var ellers nok af andre brusere, hvoraf jeg fik 2 til at stråle mere og i midten ved at nulre gummidutterne fri for kalk  :)

 

Da jeg forlod klubben omkring kl. 22, ca. ½ time efter Gungner var kørt træt, fortrød næsten at jeg ikke spurgte til, om jeg havde kunnet købe et VIP kort og fået lidt af entreen refunderet   :wink:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey! Det lyder rigtig fint!

Jeg har planer om at køre derned i næste uge, men min gps er ikke så samarbejdsvillig! Når jeg studerer kortet retro-style virker det dog ganske nemt at komme dertil.

Er det nemt at finde?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes det er let.

I hvert fald finder min nyerer Tom Tom gps stedet med lethed - i modsætning til min gamle garmin.

 

Adressen er:

An der Bundesstraße 4 Nr. 4
24241 Grevenkrug

ELLER:

B 4 nr. 4
24241 Grevenkrug

På klubbens hjemmeside er der et kort, det viser nøjagtig hvor den ligger :smile:

 

Venligst

French
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en rigtig god tur i har haft der, JS.

Må nok hellere få taget mig sammen og køre med derned en dag.

Men det skal jo lige passes af med fruen, så hun klarer hjemmet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svar french, det har dog ikke hjulpet min gps på vej.

Min umiddelbare vurdering af kortet siger afkørsel 11???? Hvad hedder den ellers? Altså hvilke byer er det man drejer af mod? Fremgår grevenkrug af skiltene?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svar french, det har dog ikke hjulpet min gps på vej.

Min umiddelbare vurdering af kortet siger afkørsel 11???? Hvad hedder den ellers? Altså hvilke byer er det man drejer af mod? Fremgår grevenkrug af skiltene?

 

Nej, det kan være lidt svært - også google maps er heller ikke helt samarbejdsvillig - men prøv at  søge uden postnummer:

 

An der B 4, nr. 4, Grevenkrug

 

Det er et fif, jeg har fundet ud af nogen gange kan være nødvendigt at bruge  :wink: 

 

NB. også det nærliggende hotel, kan nemmere findes ved at udelade postnummeret  :) 

 

NB. Lige ved siden af Aphrodite/i samme kompleks ligger der en natclub/diskotek/musik/event-historie

 

http://www.farout-grevenkrug.de/

 

https://www.facebook.com/events/1547949802143806

 

Hvor man nok også kan få en oplevelse - men jeg nåede desværre ikke at kigge nærmere på det, men det ser da interessant ud - kan dog godt være det er et sted, hvor det mest drejer sig om at drikke sig en pind i øret og høre høj musik   :)  - men deres vejbeskrivelse/kort - er måske lidt bedre  :wink:

 

http://www.farout-grevenkrug.de/anfahrt/index.html

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak jernsvin både hotel og farout findes som interessepunkter!

Det har dog ikke min umiddelbare interessere :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak jernsvin både hotel og farout findes som interessepunkter!

Det har dog ikke min umiddelbare interessere :smile:

 

Nej, det var også bare for at antyde, at der også var andre muligheder for oplevelser i området - ellers er der heller ikke langt til Kiel og Eros-centeret mv.. Personligt bryder jeg mig bare ikke specielt om at løbe spidsrod mellem en masse piger, uden tid og ro til at vælge den helt rigtige ud og flirte lidt med dem før og efter  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

 VIP-kortet koster 50€ og giver 20€ rabat pr. besøg. 

Så ved tredie besøg er pengene hjemme med overskud.

 

Som jeg antydede havde jeg og Gungner en virkelig tilfredsstillende eftermiddag på Aphrodite. Vi havde aftalt at mødes der kl. 14, men jeg var kørt lidt forbi stedet og ned til den hyggelige kro/hotel,

 

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/

 

der ligger i gåafstand nede ad vejen og hvor man kan overnatte rimelig billigt incl. morgenmad

 

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/zimmer/

 

Burde jeg nok have valgt, men jeg havde jo planlagt, at jeg ved selvsyn gerne ville have muligheden for senere at snuse lidt til Club Pentagone, så jeg havde pga. den sene indtjekningsmulighed booket et hotelværelse i Flensburg her:

 

http://www.booking.com/hotel/de/prodomoflensburg.da.html?aid=312738;label=de-flensburg-r2yITxFS0xC9LeC1mPLc1AS44846383983%3Apl%3Ata%3Ap140%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=e9d83a90c9e424f9d5e97d82b23d3fa7;dcid=1;ucfs=1;srfid=f8ef0441416b442101fa9422a19b5920fd65e1a3X1;highlight_room=

 

Egentlig udmærket, men noget lydt og kun wifi i lobbyen   :cry:  Der var fjernsyn på værelset, men hvem gider længere se TV på et hotelværelse?

 

Jeg sundede mig nu bare ganske kort ovenpå køreturen ad motorvejen på Auerhahns kæmpestore P-plads, hvor der må være plads til mange lastbiler, svarede på lidt mobilopkald mv. - så da jeg ankom til Aphrodite var Gungner sjovt nok netop ankommet og sad stadig i sin bil - det kaldes timing, så det var jo en god begyndelse og vi gik sammen ind til receptionen - og nu var det jo begyndt godt, så jeg tog ja-hatten på og købte hele turen - dvs. både Wellness og kvindeligt selskab. Mht. damerne fungerer det på samme måde som på Fantasy - dvs. at efter at man har fået klædt sig af og vasket sig, kommer der en pige og giver en et armbånd på - men forstod senere på Gaby at de vist stadig kun fik en dagløn på € 50,-.

 

Bruserne ved omklædningsrummet fungerer stadig ikke, men jeg fik senere en snak med indehaveren om, hvordan han billigt kunne reparere dem eller udskifte dem med Damixa termostabrusearmaturer a la:

 

http://www.jemogfix.dk/butik/vvs/armatur/armatur_bad.aspx?pid=9412543&view=1

 

og han virkede meget interesseret og positiv.

 

På vej ind til de fungerende brusere, nåede jeg lige et hurtigt blik på pigerne, der sad ved baren - og de så alle 3 særdeles interessante ud. Efter badet var vi lige igen ude i omklædningsrummet og på vej ind til baren mødte vi 2 piger, jeg syntes at genkende fra den nu hedengangne Club57 i Lauenburg:

 

 

Gaby og Dania/nu kaldet Sofia, men de var ikke klædt om, så vi entrerede istedet baren og Gungner kom hurtigt i snak med Vanessa og de satte sig kort efter over i sofaen og jeg overtalte så Manuela til at vi skulle gøre dem selskab. Den 3 pige fra baren, kaldet Michelle kom også over og jeg opfordrede hende til at sætte sig imellem mig og Gungner, da jeg allerede havde et godt øje til hende.

 

Gungner var åbenbart i stødet, for han forsvandt snart ovenpå sammen med Vannesa og overlod det til mig at underholde de 2 andre søde piger. Nu havde jeg ligesom startet med at konversere Manuela, så da hun havde lagt an på mig længe nok og tilsidst spurgte: "Zimmer?", røg vi også ovenpå, men jeg nåede lige at signalere til Michelle at jeg absolut også havde lyst til hende.

 

Værelserne ovenpå er rigtig pæne og hyggelige med god belysning, en stol, evt. en reol og holdt i nogle indbydende farver.

 

Manuela er en rigtig sød mørkhåret pige med et markant ansigt, brede sexede hofter og faste overarme - ja, jeg gættede rigtigt, da jeg tænkte at hun kom fra landet og var vant til at tage fat. Nu havde jeg håbet på lidt stående nusseri, men det var desværre gennemgående på Ahprodite at pigerne gerne hurtigt ville til sagen - bagefter havde de derimod ligesom bedre tid til at hygge og snakke lidt, men den manglende opvarmning og forspil, gør at jeg ikke bliver helt så inspireret og at det så ofte tager længere tid i den sidste ende, men jeg havde da alligevel en absolut OK runde med Manuela. 

 

Michelle har de sødeste smilende øjne, et kønt ansigt med en fræk næse og jeg var øjeblikkelig forelsket i hende. Hun er lige det jeg vil kalde rigtig erotisk buttet - dvs. at nok har hun en stor booty, men ikke en egentlig stor mave eller overkrop og brysterne er også normale, frække og pæntsiddende, så selvom jeg knapt var kommet mig ovenpå turen med Manuela, så kunne jeg ikke stå for hendes smækre ben og kunne næsten have løftet hende på stangen op ovenpå. Efter seancen fik jeg lov til at massere hende lidt på ryggen og det nød hun virkelig.

 

Gaby fra Bulgarien, som tidligere var fræk rødhåret er nu blevet blondine og har måske taget lidt på - jeg syntes ihvertfald hendes frække små bryster virkede lidt mere fyldige, men man må nok også sige at maden på Aphrodite var mere interessant end f.eks på Optasia/Fantasy - og der var endda noget rugbrød - mener jeg så en af pigerne tage 3 stykker   :D - tror lige man skulle tage en god pakke rigtig groft og velsmagende dansk rugbrød med næste gang og score nogle billige points. Der var også frisk frugt og noget suppe   :P Nogle af pigerne gik dog også lidt hårdt til det hvide brød - og det bliver man altså hurtig overvægtig af :cry:

 

Desværre var jeg nu ved at være nedlagt og kunne til Gabys fortrydelse ikke afslutte - manglede igen ligesom en inspirerende og pirrende opvarmning :cry:  havde så også lige tyvstartet med en lettere moden slank blondinesag kaldet Victoria inde i Flensburg på Glücksburgerstrasse 64  :wink:

 

http://www.engelsburg-fl.de/models/victoria_4_page.htm

 

Mig og Gungner var vist de eneste rigtige gæster bortset fra en enkelt kedelig type, der ikke gad snakke med nogen af os - og pigerne gad ham vist heller ikke så meget - eller han forstod ikke rigtig at charmere sig ind på dem   :wink: Men der var ellers gang i pigerne og enten optrådte nogle af dem omkring stripperstangen eller de indbyd alle (også dem som ikke var på vagt) til munter kædedans - ham den kedelige blev vist ikke indbudt eller han forsvandt efterhånden   :roll:  Men jeg forsøgte nu at lære lidt kædedansetrin - og så på en eller anden måde fik en af pigerne, som ikke var på vagt mig danset sammen med Vanessa - hun havde måske bemærket at jeg et stykke tid havde kigget lidt ekstra efter hende og hun på mig   :)  - så hende trak jeg langsomt nærmere og nærmere til trappen indtil 10-øren endelig faldt for hende - men så var det næsten også som "same preezedure aas laest jear"   :) En lille detalje er at pigerne, som regel stiller skoene neden for trappen - ligesom på Fantasy - måske for bedre at kunne gå op af trappen, men måske også som en slags signal om at de er ovenpå  :)

 

Vanessa  er en rigtig sød pæn ung mørkhåret pige fra Rumænien. Hun har desværre lidt dansehåndtag, men hun har nogle rimelig store bryster, som jeg gerne ville have leget en dygtig spansk leg med, men hun havde tidligere fået noget hudeksem af at bruge glidecreme lige mellem brysterne og jeg glemte desværre at tænke på at bruge spyt istedet - var nok heller ikke helt i stødet til det   :cry:

Efter seancen indbyd hun til en rigtig lang og hyggelig snak og hun fortalte bla. om en fyr, som havde givet hende penge for at sniffe kokain, som hun så var blevet så dårlig af at hun endda havde brækket sig ud af næsen, at næste gang havde hun helt afvist ham, hans kokain og hans penge - sej pige  :D

 

Flere af pigerne var nye og Gungner havde heller ikke set dem før, men Sofia, som hele tiden kaldte mig "Schatz", havde han ved et tidligere besøg, ligesom jeg i Lauenburg også opdaget var lidt stram i det, eller ikke kunne tage de lidt større størrelser. Men hun så noget bedre og yngre ud idag med opsat hår og flotte hvide tænder end i Lauenburg, hvor jeg ikke havde så meget lyst til at kysse med hende.

Gaby, som lokkede mig til en sidste runde, da hun åbenbart ikke ville have det siddende på sig, at hun ikke havde kunnet gøre mig færdig, fortalte at Bea - indehaveren af klubben i Lauenburg af og til havde sniffet kokain og derfor ikke altid havde betalt pigerne   :cry:  - og så kom de jo ikke igen. Må indrømme at jeg havde nu også tænkt at hun så lidt syg og hængt ud, men jeg havde mest tænkt at det måtte være pga. stress af arbejdet med den nystartede klub at hun derfor havde været nødt til at lukke klubben. Men Gaby havde dog altid haft et godt forhold til Bea - og altid fået sine penge. Gaby var nu altså også solstrålen i den klub  :wink:

 

Ja, samlet set synes jeg nu klubben er en af de bedre og langt flottere, lysere og mere smagfuldt indrettet med flotte græskinspirerede? malerier i loftet, end de andre flatrates jeg har besøgt: Fantasy Lounge, Flatt99, Love Toxic, Club57. Servicen og imødekommenheden hos pigerne og deres udseende kan jeg heller ikke sætte mange fingre på - lidt mere forspil og nusseri på værelserne ville jeg dog ligge pris på. Det med de 3 brusetermostater kommer der nok en løsning på, men der var ellers nok af andre brusere, hvoraf jeg fik 2 til at stråle mere og i midten ved at nulre gummidutterne fri for kalk  :)

 

Da jeg forlod klubben omkring kl. 22, ca. ½ time efter Gungner var kørt træt, fortrød næsten at jeg ikke spurgte til, om jeg havde kunnet købe et VIP kort og fået lidt af entreen refunderet   :wink:

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...