Hop til indhold
Giggity

Sascha Gentlemans Club Aalborg

Recommended Posts

Jeg havde tidligere på aftenen fornøjelsen af at besøge Sascha hos Gentlemans Club i Aalborg. Sascha er en smuk brunette på 25 med et par flotte f-skåls bryster. Hendes grynede billeder på annoncelight er bestemt ægte. Jeg blev mødt af en frisk og meget snaksagelig pige, og jeg tabte vist kæben en smule, da hun kom ind med herlighederne fremme  :wub:

Det franske klarede hun ganske fortrinligt - dog med gummi. Hverken super- eller megafransk var på menuen, men spurgte dog heller ikke til dette. Det samme med kys.

Men det blev herudover til gensidig fransk, et par stillinger, og så var jeg selvfølgelig nød til at prøve en afslutning mellem de fantastiske bryster!

 

Alt i alt en ganske positiv oplevelse, og der er bestemt gentagelsesfare  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man plejer at kunne klikke på hendes navn på annoncelight, og så får man billederne frem. Måske de er inaktiveret, fordi annoncen ikke er aktiv? Jeg ved det ikke, men tjek evt. søndag i næste uge. Der skulle hun være tilbage i Aalborg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...