Hop til indhold
reteph19

Lady Sweet Rose og Trisha

Recommended Posts

Havde en halv time til overs og bestilte derfor tid hos Trisha http://massageguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=18424i tirsdags.

Troppede op på kælderadressen der er en sidegade til Nørrebrogade på aftalt tid og bliver lukket ind af Trisha selv. Pigen er flot, ung og lækker. Jeg får beskeden at alle rum er optaget men jeg kan komme igen en 15-20 minutter senere hvor der så var ledigt. Det passede mig vildt dårligt pga anden aftale, men trængte til at få lettet trykket så jeg gik en tur i det farverige kvarter.

Tilbage på pinden 15 minutter senere bliver jeg lukket ind af Sweet Rose http://massageguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17675. Hun oplyser at Trisha desværre er optaget den næste halve time....! WHAT... Dårlig stil.

Rose er den eneste ledige, tiden er knap og jeg er sprøjt liderlig! Burde nok have gået men som sagt havde det nederste hoved overtaget kontrollen.

Rose er en brugt dame på medio/slut fyrrene der nok har været køn engang. Fuck it tænkte jeg. Med den alder hun har måtte hun kunne ét og andet....... NOT.

Bestilte 20 min til 400kr. (Tiden var meget knap!) havde kun en plovmand hun (naturligvis) ikke kunne give tilbage på. Og så begyndte en af de kedeligste oplevelse jeg har haft med købesex.

Rigtig dårligt og kedeligt blow, blød og slap krop, hængepatter da de blev pakket ud, masser af glidecreme osv osv. med mønstring af alle kræfter og al min viljestyrke, lykkedes det med underligt nok at komme.

Om jeg kommer igen og besøger pigen?..... nej

Det var min første gang på dette sted, der er et større sted med en del små nussede værelser. Pigerne bor der osse og der simrede mad i gennemgangskøkkenet...! Aadr.

Til gengæld mødte jeg to andre kunder....

Om jeg besøger dette sted igen? Nej :0)

God aften

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt rose og jeg vil give dig ret i hendes fysiske ydre.

Men mht sexen oplevede jeg dog en heftig omgang og meget liderlig milf.

Måske det handler om kemi :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt rose og jeg vil give dig ret i hendes fysiske ydre.

Men mht sexen oplevede jeg dog en heftig omgang og meget liderlig milf.

Måske det handler om kemi :)

Jep... det er absolut muligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft en god oplevelse med Rose. Hun er en kvinde omkring 50, slank, glatbarberet, god tid, leverer det aftalte og havde også kr. 100 i byttepenge. Hvis man er til en MILF - og en porno oplevelse i alle 3 huller og tungekys - så er Rose det helt rigtige valg.

 

Men jeg havde nok heller ikke fået indfriet mine forventninger, hvis jeg var gået i byen efter Rose og istedet var endt med 15 minutter hos Trisha.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...