Hop til indhold
Dr. Monster

Naomi - lækker pige på Vesterbro

Recommended Posts

Besøgte Naomi på en kendt Vesterbroadresse - dog ikke kendt hos mig, da det var mit første besøg.

http://massageguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=22350

Da jeg på turen dertil kører ned ad Istedgade er det ikke de store forventninger, jeg har til stedet. Tanken om måske at skulle ned i kælder fik mig til at tænke på alternativer. Jeg gider ganske enkelt ikke snuskede kælderbordeller. Men det viste sig at være stik modsat. Fin opgang, 4. sal og en pæn og ren lejlighed så meget jeg nu nåede at se. Pigen der kalder sig Naomi er høj, køn og supersød. God timeglasfigur og ægte c skåls babser. Faktisk en ret flot pige. Rent lagen på sengen, afvaskning af sjoveren og så på med gummi. Desværre et nummer for lille med de komplikationer det giver, men effektivt sutteri fik flaget på hel og det endte med en traditionel omgang forfra og bagfra. Naomi foreslog en tur i det bagerste, men i mit tilfælde fungerer det ikke med gummi på. Betalte 800 kr for en halv time, hvoraf de sidste ti minutter gik med en overfladisk rygmassage. Det var på Naomis opfordring, da jeg var på vej i tøjet efter tømningen. Fint at hun giver fuld valuta for pengene. Hun er nok en af de bedste jeg har besøgt, men rejser søndag. Taler spansk og rimeligt engelske. I hvertfald det sprog der er nødvendigt i det her tilfælde. På vej ud af lejligheden fik jeg et glimt af et par høje hæle og en bagdel, der så ret lovende ud. Næppe sidste gang jeg kommer der.

Venligst

Monster

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har anmeldt den samme pige i sidste uge under navnet Noemi. Desværre havde jeg en rigtig dårlig oplevelse. Vi havde ellers god kemi fra begyndelsen. Men hun leverede en dårlig ydelse på flere punkter. Se min anmeldelse (beklager at jeg ikke kan linke fra IPhone). Bemærk at pigerne på dette sted som regel har to annoncer for hver pige på Escortguide ad gangen. Noemi åbenbart også med et andet navn.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...