Hop til indhold

Recommended Posts

Hun er nævnt i en tidligere tråd, hvor det bliver bekræftet, at hendes billeder er ægte. Jeg har flere gange forgæves forsøgt at kontakte hende telefonisk. Hvis fotos endelig viser sig at være ægte, kan man risikere ikke at kunne få forbindelse til pigen. Det er ikke nemt :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft besøg af Helena, som er hende på billederne. Det var en meget god sexoplevelse. Jeg startede nærmest med at blive forført og taget - på den gode måde. Senerehen blev seancen mere kæresteagtig, og vi havde rigtig god kemi. Price for value er helt i top. Helena er ikke nogen fotomodel eller et lille yndefuldt væsen, men hun er fræk, let antændelig og fin at konversere med. Jeg tror også, alderen passer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak, men hvordan fik du kontakt til hende? Hun besvarer ikke opkald og SMS. Hvor gamle tror du hendes billeder er?

Billederne er max 1-2 år gamle. Jeg fik kontakt anden eller tredje gang, jeg ringede. Jeg tror ikke, hun tager den, når hun er optaget. Hun havde ikke tlf fremme, da vi lavede springgymnastik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...