Hop til indhold
CPHmartin

Trans Lilly

Recommended Posts

 

Jeg er en lille smule mistænksom overfor denne annonce, idet der for få dage siden var en anden annonce på samme profil-ID med nøjagtigt samme tekst, undtagen at navnet i stedet var "Trans Wandee". Billederne var tydeligvis af en anden (smuk) ladyboy. Det kan selvfølgelig godt være at der er to ladyboys samme sted, eller at der har været udskiftning, men lidt mistænksom bliver man dog. Det ville dog glæde mig hvis nogen kunne tilbagevise min mistænksomhed. :smile:

 

En reverse image search viser, at hun også hedder Tifanny og arbejder i Schweiz og Mascha og arbejder i Hamborg. Men det er selvfølgelig muligt, at hun er omrejsende. Det ville vel ikke være så usædvanligt igen...

Redigeret af juipui

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været der her i sidste uge og det var ikke en særlig god oplevelse. Lilly er ganske rigtigt fra Schweiz, men jeg må indrømme at jeg har meget svært ved at koble den person jeg mødte, sammen med de billeder der er præsenteret. Det ligner på ingen måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...