Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Noemi, der holder til i en gade tæt på Enghave Plads. Søg på Noemi i Escortguide (kan ikke indsætte links fra IPhone). Lejligheden er kendt for at huse latina guf. Jeg har gennem de sidste to år haft gode oplevelser med lækre piger. Det er en stor, flot lejlighed. Der er ofte to piger på vagt. Fotos i annoncerne er ægte. Så alt var klar til, at jeg skulle få et godt besøg hos Noemi. Desværre fik jeg en dårlig oplevelse.

Noemi er noget ældre end fotos viser. Hun er nok omkring 30 år og mere grov i sværen end fotos viser. Der var god kemi ved præsentationen. Købte en halv time. Jeg tog en hurtig dush. Noemi kom ind i "hjemmekontoret". Her begyndte den første ordre om ikke at røre hendes hår, som er ægte og tykt. Jeg måtte ikke engang holde det, mens hun gav fransk. Det var dog halvt svensk. Hun holdt den ene hånd lige under hovedet, mens hun mekanisk suttede lidt på hovedet. Det var det som at se pige, der for første gang forsøger at give et BJ. Generelt var det som at være hos tandlægen og få en behandling. Efter 20 min. siger Noemi, at tiden er gået. Jeg må forklare hende, at der ti min. tilbage. Jeg gør mig hurtigt færdig.

Samlet set var det en gang kedelig og mekanisk gang sex med en pige, der ikke gad sit job. Jeg synes, at kvaliteten generelt er faldende i latina lejligheden nær Enghave Plads.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...