Hop til indhold
Gæst

Fradragsberettigede Courtisaner

Recommended Posts

Gæst

Det er vigtig man tager sig af Minoritetsgrupper i Samfundet. Prøver på at integrere dem og "få dem med i Samfundet på ligefod med os andre" Vi skal jo nødig udvikle os til et fordømmende Folkefærd der har nok i os selv!!!!

 

Courtisaner er i den grad en Minoritetsgruppe i det Danske Samfund!!!! Og holdt udenfor set skævt til stigmatiseret modarbejdet af lovgivningen.. JA JEG KAN BLIVE VED I folkemunde er der vandrehistorier om de er skæve eksistenser, ja nærmest incestofre allesammen på Narko og hvad der er værre. Sølle sølle Piger!!!!!!!! Ja de smiler når man kommer ind af Døren, men man er jo vel vidende at de stakkels Piger jo må bryde sammen i gråd når man går ud igen  :???:

 

Pigerne mangler simpelthen Samfundets accept!!! Og som ordentlige Mennesker mener jeg vi skal favne disse skæve eksistenser. Vise de er vellidte ønskede og en del af vores Samfund!!!

 

Havnebumsen ved hvordan vi gør det Vi gør det fradragsberettiget at besøge dem! Det vil i allerhøjeste grad være en fin gestus overfor dem. Vise vi ønsker dem og de ikke er "problembørn" At de er dejlige som de er. Havnebumsen synes faktisk de er meget dejlige, men det er en hel anden snak  :cool:

 

Nogle vil nok mene, hvorfor skal de være fradragsberretiget når eksempelvis Frisøren ikke er det? Jo det er der en meget logisk forklaring på. Courtisanerne eksisterer primært fordi Kvinder generelt set er for ringe til at sprede Benene!! Ja endnu engang er det de skide Kællingers skyld :???:  Derfor må det jo være ganske rimeligt Kvinderne også er med til at finansere Courtisane besøgene  :-P

 

Men der er flere gode grunde!!!!!!

 

Livstilssygdommene florerer i stor stil. Mænd har udviklet sig til Sofadyr!!!!! Der er prædiket Motion i mange år… men lige lidt sker der.. det virker nærmest som en umulighed at få disse halvdøde Odsler væk fra Sofaen. Lur mig om en nøgen lækkerbidsken ikke kan få Sofadyret i omdrejninger. Ja så kommer der gang i tikværket og Sofadyret får sin Motion  :-P  Sagt på en anden måde…. Courtisanerbesøg må betragtes som en sundhedsfremmende ydelse!!!!!!! Det har indtil for nyligt været fradragsberretiget, indtil de Røde Djævle kom til Magten  :???: Men genindføres burde det inklusiv Cortisane besøgene.

 

Stem på Havnebumsen ildsjælen der kæmper for retfærdighed og den svages og minoriternes vogter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Valget Nærmer sig. 

 

Forslaget er egentlig en stor gevinst på mange måder. Der er jo en udbredt mistanke om, at de slemme piger glemmer at betale moms og skat af deres hårdt tjente penge, og at de modtager diverse overførselindkomster. Og så vil det jo sandsynligvis pynte på arbejdsløshedsstatistikkerne. Det offentlige burde måske overveje at give et tilskud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havnebumsen

Forslaget er genialt - det er jo blot en lille, men helt naturlig udvidelse af "håndværker"fradragets dækningsområde:-). Og Venstre er allerede i gang her.

Forslaget er samtidig til fordel for statskassen, fordi fradraget fremtvinger en skattepligtig og momset faktura fra håndværkeren - så mange indtægter, der ellers ville have været sorte, bliver derved kridhvide!

GF

Redigeret af Good Fun

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...