Hop til indhold
Bebop

Mette - 1 time er jo slet ikke nok

Recommended Posts

 s

tøs

 d

 

Ved ikke rigtigt, hvad der fik mig til at tænke på poesibogsfrasen, men Mette er altså en "sød tøs". Efter en nedtur dagen før ('?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>) måtte jeg op på hesten, og så i dag en annonce fra Mette:

http://escortguide.d...ProfileID=22275

https://annoncelight.dk/showad/174990

Så var det om at slå til, for hun har fristet et stykke tid pga. anmeldelser og tilstedeværelse her. Der var straks sms-forbindelse og en aftale om 1 time kom op at stå. Tidspunktet var ikke det mest optimale for mig (men jeg havde selv foreslået et tidsinterval, for at få chancen ...) og jeg nåede at blive lidt småstresset, fordi jeg både skulle parkere og hæve de sidste kontanter. Det skulle vise sig at gå lidt ud over Mette.

 

Nå, 5 minutter over tid gik jeg ind ad døren til en pige der ragede nogenlunde lige så højt op som mig selv, der er middelhøj. Det skyldtes ikke mindst et par betragtelige hæle på hendes sko, som var det eneste ud over bh og trusser hun var iført. Jeg var lidt usikker på det jeg havde bestilt ("blid slavepige+ansigts/mundsprøjt) så jeg stod i mine tanker og overvejede lidt befippet, hvordan jeg skulle tale om, hvad der var o.k. og hvad der var min lyst (ikke noget særligt i virkeligheden, men da jeg alligevel gerne ville have deep throat med, så var det jo kun 100 ekstra for at få mulighed for at uddele lidt smæk og se om det egentlig kunne være sjovt). Mette foreslog at jeg betalte ...  :oops: o.k. det var måske en ide.

 

Nå, men Mette er ret ligetil, også selvom jeg vist ikke var det til at begynde med. Jeg fik stillet et par spørgsmål, og der var ikke noget af det jeg gerne ville, der var problemer med. Mette ville dog ikke love at tage mig til roden, før hun havde set mig uden tøj, selvom jeg ikke mente at jeg er specielt stor. Men o.k. Mette er jo en spinkel pige, som man også kan se på billederne. Faktisk rigtigt lækker-spinkel uden at være for tynd. Og hun udtrykte da også lidt tvivl, da jeg smed bukserne. Sød tøs :lol: 

 

Vi startede med mig halvt siddende på den ret høje sengekant og Mette på gulvet med det kæmpestore spejl bag sig. Super set up, med fin udsigt til bagsiden mens jeg forfra kunne nyde hendes grundige arbejde med at få slugt mig. Det var rigtigt godt, og jeg var vist stort set i bund et par gange. Men det gav lidt sjove lyde og en enkelt gang var der lige lidt refleks-sammentrækning og små fine tårer der piblede. Det føltes også temmelig stramt, og hun måtte bede om selv at styre, hvis vi skulle undgå, at der kom noget op, så jeg pressede hende ikke så meget ned over mig, hvilket ellers er en ret fin fornemmelse. Undervejs fik jeg pillet bh'en af og fik adgang til de fineste små bryster med dejligt struttende vorter. Efter en rum tid kravlede jeg lidt op i sengen så jeg lå lidt ned, mens Mette arbejdede videre mellem mine ben, stadig med udsigt i flere vinkler via et andet spejl langs sengen. På det her tidspunkt fantaserede jeg om at installere hende under mit skrivebord på arbejdet eller i et fiktivt rum i mit hjem. Enhver mand burde have adgang til en sød tøs som Mette.

 

Well, af med trusserne og om i 69. Det blev udsigten ikke dårligere af, og smagen var også rigtig god. Her blev jeg på et tidspunkt lidt for ivrig, for da jeg ikke just er glatbarberet i ansigtet, måtte Mette lige bede mig holde igen med sandslibningen  :wink: Nu var der vist gået 20-30 minutter så det var ved at være ok at finde et kondom frem og med det monteret, bad jeg Mette tage en ridetur for det passede mig rigtigt godt bare at blive betjent af min "slavepige" (ja, der var gang i fantasierne). Nu steg hendes nydelse vist også, så jeg tænkte at nu måtte jeg hellere være en lille smule aktiv og tog derfor lidt fat hist og her, bl.a. viste de fine små brystvorter sig meget velegnede til at klemme grundigt om med et par fingre. Det førte vist til en form for højdepunkt, så det var ikke helt ringe. Nu mente Mette at jeg skulle kneppe lidt igen. Men jeg var lidt lad, må jeg indrømme, og spurgte om hun virkelig mente at jeg også skulle være aktiv. Det lod til det, men det var lidt uoverskueligt at skifte stilling. Nu lå jeg lige så godt, så jeg nøjedes med at støde lidt igen og samtidig sætte en tommelfinger strategisk på arbejde mellem Mettes ben og den anden hånd lidt mere freelance på baller og bryster. Det satte vist igen stemningen i vejret (jeg skal ikke kloge mig på om der var tale om "ægte orgasmer", forhøjet lystintensitet eller bare god medleven - men det fungerede rigtig godt!) Mette udtrykte nu lidt mere tilfredshed med min indsats og så følte jeg mig ansporet til stillingsskift. Det er jo legende let med en der har en krop som Mette: Jeg rejste mig bare op med hende i favnen uden at trække mig ud og lagde hende så på ryggen på sengen, så hendes røv flugtede med sengekanten og med mig stående på gulvet. Hun vejer jo ingenting, jeg måtte i hvert fald slet ikke anstrenge mig. Super voksenlegetøj, sådan en sød tøs  :wink:

 

Den nye stilling lagde op til lidt mere arbejde fra min side, så det måtte til, både med lidt rolige og lidt hårdere stød. Her var det dog ved at gå galt, for på gulvet ligger et tæppe uden gummibagside, så det skred under mig, men heldigvis bevarede jeg nogenlunde balancen. Så kunne jeg fortsætte, nu blot med lidt af min opmærksomhed optaget af min egen fodstilling for ikke at udfordre tæppet mere. Den gode sengehøjde skulle udnyttes, så jeg drejede Mette om så hun lå på siden med lårene parallelt med sengekanten, så jeg fik mulighed for både at støde igennem i en stilling, der minder lidt om doggy, og samtidig have mulighed for at nyde den super lækre røv der sidder på Mette - med både øjne og hænder. Her kom tempoet og kraften pænt op og igen sendte Mettes radiosender nydelsesprogrammer i æteren. Den kombination bragte mig tæt på kanten af at komme, så jeg droslede lidt ned og prøvede at holde pause, men Mette lå på dette tidspunkt ikke helt stille, så der kom vist et par dråber i gummiet. Hun spurgte med et smil om jeg var tæt på, og jeg måtte jo gå til bekendelse, så jeg foreslog at hun hellere måtte komme ned for at tage i mod. Som var det en befaling fik Mette hurtigt placeret sig mellem mine ben og sat sig selv på arbejde. Det blev dog ikke rigtigt til noget klimaks, måske fordi jeg var blevet lidt stresset af, at jeg var ved at komme for sent i starten. Jeg kunne ikke helt give slip. Så i stedet fandt jeg et kondom frem igen. Nu var min begejstring dog faldet til halvfed, så jeg måtte have lidt hjælp. Og nu kunne jeg komme i bund i Mettes mund, endda med lidt styring fra min side. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget  :P, når bare man har en sød tøs til rådighed.

 

Med fælles hjælp og noget besvær fik vi krænget et kondom på (her ærgrede jeg mig over, at jeg havde mine egne, som passer mig lidt bedre, liggende i bilen, hvor de ikke rigtigt kunne gøre nytte). Det koster mig ofte lidt begejstring at få stramt gummi fumlet på, men med Mette igen liggende på sengekanten kunne jeg presse mig ind og oparbejde lidt mere hårdhed. Så ringede timeren på hendes telefon (hun havde i starten forklaret at den blev sat til 50 min, så vi kunne nå at blive færdige og sige pænt farvel). Jeg stødte lidt videre, men der var vist ikke helt udsigt til klimaks, hvilket Mette efter lidt tid spurgte til på en sød måde. Jeg nævnte den omtalte stressforklaring (timeralarm hjælper selvfølgelig heller ikke, men med ti minutters magin burde det ikke være et problem), som jeg selv havde tænkt, og trak mig ud og hev det snærende gummi af. Småærgerlig, trods at det stadig havde være godt, ville jeg lige give det et sidste forsøg og satte den ene hånd i Mettes våde skød mens den anden prøvede at overbevise min bedste ven om at tage sig lidt sammen. Igen var Mettes fine medleven udslagsgivende, og det lykkedes pludselig at finde tilbage til den gode stemning mellem mig og min ven, og så fik Mette lidt ansigtsglasur toppet op med et hold kæft-bolche. Perfekt afslutning, og jeg kunne nærmest ikke få mig selv til at trække mig ud af hendes læbers blide, men faste greb.

 

Undervejs kom jeg i tanker om at smække lidt til den lækre røv, efter at Mette havde overbevist mig om, at hun godt kunne lide det. Der var også dejlige tungekys undervejs. Det eneste der manglede var mere tid med den søde tøs. Men hun fik smidt mig pænt ud af døren i det frederiksbergske mørke efter lidt hurtig skylning af de mest tilsjaskede områder.

 

"Vi ses," sagde hun. Ja, det kan sagtens ske ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe... Giver gode mindelser om et om et par dage før nytårsaften :-)

Tak for farverig anmeldelse :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mette Tøsen

Hej Bebop :)

Er glad for at høre at du havde en god oplevelse hos mig. Kan godt huske dig, og må sige at fornøjelsen så absolut også var min!

Det kan godt være din pik er liiiidt stor for min hals, så tak for tålmodigheden, men nøj hvor passer den godt i fissen! Og dit fingerarbejde var helt sublimt, så jo, det var "ægte orgasmer" ;)

Vi ses en anden dag, og lad endelig fantasierne få frit spil næste gang ;-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...