Hop til indhold
Sailorman

Foxy Lady i Ikast

Recommended Posts

Kom forbi Ikast den anden dag og hørte på telefonsvareren at der var en 30 årig pornomodel "Foxy Lady" på visit. Med tanker på den legendariske Foxy Lady i firserne (Teresa Orlowski) så måtte jeg bare prøve hende. Hun havde et tilbud på Dildoshow, gensidig superfransk, dybe tungekys, dansk og græsk til 1000 kr. 

Jeg kom ind og Foxy åbnede helt nøgen. Hun har en del store tatoveringer, og noget mere fyldig end jeg forventede ud fra tlf beskrivelsen. Men pæne store naturlige bryster. Jeg bestiller menuen og hun får de 1000 kr og kommer tilbage efter 1½ minut. Hun lægger sig på sengen kører dildoen op i hende 3 gange. Begynder at rykke i lillemanden. Så vender hun sig om og beder mig slikke hende. Hun dufter og smager OK. Men efter 2 minutter vender hun sig om og giver sig til at spytte på min pik og sutte meget let og hun tager den faktisk ikke rigtigt i munden. Efter 3 små sut sætter hun et gummi på en halv slap pik og sætter sig oven på mig. Hun rider mig i nogle sekunder og jeg prøver at kysse hende (Hun lovede tungekys) men jeg har dog aldrig fået mere overfladiske tante kys og jeg spørger om ikke at hun tilbød kys hvor hun så svarer at det har jeg da lige fået. Jeg insisterer nu på at prøve græsk og det var okay, men hun stønner så højt og unaturligt at jeg må opgive. Jeg spørger om hun kan gnide mig til udløsning med olie og det gør hun mens jeg tænker på den rigtige Foxy Lady og kommer lidt efter. Da jeg går undskylder hun med at hun har fået lavet en rodbehandling samme dag og derved ikke ville kysse. Og hun undskylder lidt at det hele gik så hurtigt og at hvis jeg kommer igen vil jeg få noget mere tid.....Efter  12 minutter står jeg på gaden igen......

Om jeg kommer igen...NEJ....Jeg har i mine mange år som massagekunde svært ved at finde noget der slår denne dårlige oplevelse.

Foxy Lady udstråler rigtig meget at hun ikke kan lide det hun laver og helst skal have det overstået inden der er begyndt. Måske hun skulle overveje at finde et andet job.....Men måske har andre bedre erfaringer med hende....Hun kan jo selvfølgelig have haft en dårlig dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ærgerligt for dig - men det er jo derfor, det er dejligt med et forum som dette at støtte sig til. Jeg har ikke besøgt Foxy Lady, men jeg er 99% sikker på, at hun er identisk med Emila, Savanah, Dina Diamond, Emma - og jeg har glemt et par aliaser, tror jeg.

Hun har i de over 15 år, hun har været i gang, sikkert skuffet en del. Da hun optrådte med de tre første navne, kunne hun dog godt være et besøg værd på en god dag, men så gik det åbenbart ned ad bakke. Mit sidste besøg ligger mindst 12 - 13 år tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg måtte på trods af anmeldelser prøve Foxy og kan ikke nikke genkendende til jeres udtalelser. Hun har skønne kvindelige former og hun fik en skøn orgasme mens jeg slikkede hende bagfra. Jeg fik et frækt golden shower som afslutning, som ikke vil være sidste gang. Lad hende bestemme hvad i skal og giv hende en orgasme,så får I en skøn oplevelse.:-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sjovt et nyt medlem har haft en god oplevelse sammen med hende , når der er så mange der ikke har .Besøgt hende selv da hun var i Ormslev ved viby 

Gik der fra da jeg så det var hende , hun skulle være holdt for mange år siden . Hun er noget stor i forhold til det hun siger når man snakker med hende i telefon .

Så hold jer væk , hvis i vil have noget godt for jeres penge 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Måske fordi jeg respekterer hende og ikke forventer urimelige ting.. Hun er ikke stor men har kvindelige former og hvis man er til sorte kys og golden shower er hun lige sagen. :x

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...